Nyhet! Sleek MakeUP CC Cream

Sleek MakeUP CC Cream

Sleek MakeUP CC Cream lanseras den 5 mars i fyra nyanser. CC som står för complexion correcting cream behandlar och döljer ojämnheter med en återfuktande formula. Formulan innehåller vitamin C och SPF 29. Lite kul med ett ojämnt SPF-nummer, sällan jag stöter på det (finns det måhända någon förklaring till det? ;) CC-krämen ger en medium täckning som ska gå att bygga upp.

Sleek MakeUP CC Cream

  • Fair
  • Light
  • Medium
  • Dark

Jag är väldigt nyfiken på den här trots att jag inte provat någon foundation från Sleek förut, inte heller deras BB Cream. Vitamin C och en hög SPF känns riktigt lockande efter att jag använt Bioline 24.7 Natural Balance Vitamin C Fusion Cream som fungerat fantastiskt bra på min hy.

Är Sleeks CC Cream något som lockar även dig?
Finns att köpa: sleekmakeup.com den 5 mars. Pris £8.99Sleek Makeup Garden of Eden I-divine Eyeshadow Palette Sneak Peek

Sleek Makeup Garden of Eden

Sleek Makeup Garden of Eden

Sleek Makeup Garden of Eden I-divine Eyeshadow Palette blir 2014 års första palett. Den går redan nu att förbeställa på en tysk webbshop som skickar till Sverige och Europa. Dock går priset på frakt + palette strax under 200 SEK.
Det var ett tag sedan jag blev så såld på en av Sleeks paletter men den är ropar mitt namn! Grönt kommer förmodligen alltid vara min favoritfärg =)

Finns att köpa: Hos Sleekmakeup i slutet av januari 2014. Går att förbeställa hos Shades of pink €9,99.

 

Sleek Makeup Vintage Romance 2013 Fall Collection

Vintage Romance i-Divine (£7.99)Vintage Romance I-divine Eyeshadow Palette

Sleek Makeup Vintage Romance 2013 Fall Collection

Sleek Makeup Vintage Romance är höstens kollektion med Vintage Romance I-Divine Eyeshadow Palette (£7.99) och Antique Blush (£4.49).

Vintage Romance I-divine Eyeshadow Palette innehåller 12 ögonskuggor med bland annat nyanser som Pretty In Paris, Forever in Florence och A Vow in Venice.
Antique Blush är ett gammelrosa rouge med skimmer i silver för att highlighta kinderna. Något att längta efter? :)

Finns att köpa: I september hos sleekmakeup.com. Sleek Makeup säljs även från svenska brallis.se

Sleek Makeup Blush AntiqueAntique BlushSleek MakeUP Candy 2013 Summer Collection

Sleek Makeup Candy CollectionSleek Makeup Candy

Den 5 juni släpper Sleek MakeUP sin nya limiterade sommarkollektion CANDY! Som alltid kommer en ny i-Divine ögonskuggepalett med 12 olika ögonskuggor. Kul även att de kommer med en ny Blush By 3 som den här gången även innehåller ett krämrouge. Hoppas hoppas hoppas att Sleek snart tar fram enbart krämrouge! Kan ju bli lite stökigt med puder tillsammans i denna paletten. Sist men inte minst en ny nyans bland Pout Paints. Så, vad tror ni om detta?!

Sleek MakeUP Candy 2013 Summer Collection

i-Candy i-divine Eyeshadow Palette (£7.99)

Ny limiterad ögonskuggepalett med nyanser som Bubble Gum, Mint Cream, Strawberry Sherbet och Apple Sour i olika finishes matta, skimmer och pärlemor.

Sweet Cheeks Blush By 3 (£9.99)

Ny limiterad rouge-palette som innehåller tre olika rosa nyanser med tre olika finishes: kräm, skimmer och matt.

Lol-Lip-Pop Pout Paint (£4.99)

Flytande lipstain i en babyrosa nyans.

Finns att köpa: Sleekmakeup.com den 5/6-2013.Brallis.se lanserar det efterfrågade sminkmärket Sleek Make-up

Sleek Makeup hos Brallis.se

Pressmeddelande: Brallis.se lanserar det efterfrågade sminkmärket Sleek Make-up

Sleek makeup har blivit ett populärt och efterfrågat märke i USA och England. Sleek Makeup har tidigare varit svårt att få tag på i Sverige. Brallis.se gör nu detta möjligt…

Sleek Makeup framgång består främst I att det är ett smink som passar alla oavsett ålder, hudfärg eller storlek på plånboken. säger Therese Hellqvist, VD och en av grundarna av Brallis.se

I Sverige har ett flertal kända skönhetsbloggare som killercolours och puritybeauty under längre tid uppmärksammat sina läsare om Sleek Makeups prisvärda, innovativa och trendiga sminkprodukter.

Sleek Makeup I-divine ögonskuggspaletter med 12st ögonskuggor i många olika variationer eller Sleek Makeup BB cream, Be Beautiful Blemish Balm är några Sleeks Makeups mest populära produkter, berättar Therese Hellqvist .

Brallis.se startade 2008 och är en av Sveriges ledande skönhetsbutiker på nätet. Med vision att arbeta i en nära kommunikation med sina kunder i syfte att erbjuda sina kunder en kombination av traditionella samt innovativa och trendiga sminkmärken. Med välkända varumärken som 100% Pure, Too faced, Eye of Horus, Sleek Makeup och mineralsmink från Everyday Minerals, bareMinerals och Lily Lolo Mineral Cosmetics kan få butiker mäta sig med Brallis.se´s breda sortiment.

Läs Makeupedias inlägg om Sleek Makeup här!Sleek MakeUP Aqua Collection

Sleek MakeUP Aqua Collection

Sleek MakeUP Aqua Collection

Sleek MakeUP Aqua Collection är en limiterad kollektion för våren 2013. Aqua består av en helt ny i-Divine ögonskuggepalett, Lagoon, med tre matta skuggor och 9 skimriga. Jag ser verkligen fram emot ett nytt rouge från Sleek, men nagellacken lockar tyvärr inte alls. Lagoon ser också riktigt fin ut och speciellt nyfiken blir jag på den gula skimriga skuggan.

Lagoon i-Divine Eye Palette £7.99

  • 12 skuggor varav 9 skimriga/3 matta

Mirrored Pink Blush £4.49

  • Skimrande rosa rouge

Deep Waves Mini Nail Set £9.99

  • Tropic
  • Pink Mirage
  • Deep Coral
  • Côte d’Azur

Finns att köpa: Lanseras 13 mars hos sleekmakeup.com