Nyhet! Schwarzkopf Got2B Fresh it up Dry Shampoo

Adlink

Schwarzkopf Got2B Fresh it up Dry Shampoo

Fräscht hår och frisk doft utan produktrester!

Säg hejdå till smutsigt och ofräscht hår: Nya got2b Fresh it Up-serien gör det superenkelt att fräscha upp håret utan att behöva tvätta det. De nya torrschampona efterlämnar en härlig doft och du slipper de där irriterande vita resterna. Ett perfekt sätt att fixa till frisyren när man har ont om tid. got2b Fresh it Up tillgodoser alla behov och de nya varianterna volume, texture, blonde, dark brown och extra fresh adderar, volym textur, fräschör samt döljer ljusa eller mörka rötter omedelbart. Här behövs inga tvättråd!
De flesta tjejer orkar inte tvätta håret varje dag även om håret inte känns exakt lika nytvättat efter bara en dag – problemet är nu löst! Nya got2b Fresh it Up är exakt det som behövs de dagar då det bara inte finns tid över. Torrschampona ger inte bara en fräsch och långvarig doft, den avlägsnar också överflödigt fett. Spraya, massera in och borsta ut – resultatet blir en helt ny look på bara några sekunder.

De nya torrschampona finns i fem olika varianter då olika typer av hår har olika behov. Med got2b Fresh it Up volume blir håret inte bara fräschare med en härlig tropisk doft, håret blir dessutom betydligt fylligare. För extra textur och en söt blommig doft som håller hela dagen är got2b Fresh it Up texture det bästa valet. got2b Fresh it Up extra fresh ger en omedelbar fräschör med en fruktig citrusdoft och kommer i en behändig förpackning som får plats i handväskan eller i träningsbagen.

got2b Fresh it Up dark brown och got2b Fresh it Up blonde är de ultimata hemligheterna för att tillfälligt dölja utväxt. Håret blir genast rent och fräscht, helt utan synliga rester och efterlämnar en doft av söt choklad eller vanilj.

got2b dry shampoo extra fresh (100 ml, 39 SEK)

Med en fräsch och fruktig doft.

got2b dry shampoo volume (200 ml, 49 SEK)

För en tropisk doft och volym med bara ett knapptryck.

got2b dry shampoo texture (200 ml, 49 SEK)

För extra textur och en söt blommig doft som håller hela dagen.

got2b dry shampoo blond (200 ml, 49 SEK)

Döljer och fräschar upp blonda rötter – utan vita ränder. Med vaniljdoft.

got2b dry shampoo dark brown, 200 ml, 49 SEK)

Döljer och fräschar upp bruna rötter – utan vita ränder. Med en söt doft av choklad.

Alla varianter av got2b Fresh it Up dry shampoo finns i dagligvaruhandeln och online, bland annat hos LYKO, från och med april 2017.

 

Schwarzkopf Gliss Daily Oil Elixir Recension, Ingredienser, Bilder

Schwarzkopf Gliss Daily Oil Elixir

Schwarzkopf Gliss Daily Oil Elixir Recension

betyg 5

Gliss Daily Oil Elixir från Schwarzkopf (75ml, ca pris 79kr) kommer i en smidig pumpflaska och kan användas till flera olika ändamål. Jag har provat alla sätt: före och efter tvätt och som styling/finish.

Konsistensen

Daily Oil Elixir är ganska odryg om man jämför med Kerastase Elixir Ultime, LOreal Professional Mythic Oil och Shu Uemura Essence Absolue (Har endast hunnit prova Shu Uemura en gång hittills, så det är rent konsistensmässigt jag uttrycker mig här). Jag har dem alla och kan verkligen konstatera att Schwarzkopf Gliss version är något av en trögflytande variant i jämförelse.

Ricinolja – extra superlight ungefär. När jag smörjer ut den i handflatorna känns den så. Absolut inte lika smetig och kladdig som ricinolja, bara en mycket lättare version. Men jag kan lova att den inte kladdar i hårbotten. Den har också en starkare gulnad i pigmenteringen än de andra oljorna.

Styla eller vårda?

Daily Oil Elixir är precis lika effektivt i vårdande syfte som för styling. Den reder ut håret och tar bort frisset. Jag låter den verka några minuter på torrt hår innan jag börjar kamma ut det. Däremot så använder jag dubbelt så mycket produkt än de 1-2 pumptagen Schwarzkopf skriver. Den känns inte nertyngande för håret eller fet.

Varför jag gillar den

Jag gillar att den är något odryg och inte lika rinnig. Att den kommer i en mindre version (75ml) är bara plus, då förpackningen känns tåligare/stadigare än de andra. Perfekt att resa med. Den känns verkligen lika lyxig som Kerastases Elixir Ultime, men har inte en lika god doft och skiljer sig konsistensmässigt. Däremot känns doften mindre stark hos Schwarzkopf Gliss.

Om du gillar lösare konsistens på oljor, är jag inte likar säker på att man uppskattar Gliss Daily Oil Elixir. Men det är just det odrygheten jag gillar, trots att den lär ta slut fort. Jag kommer absolut att kika på den här igen. För mig håller den exakt vad den lovar och håret känns mycket återfuktande även när jag använt den före tvätt som efteråt.

Finns att köpa: I dagligvaruhandeln.

Läs mer och se ingredienser! Fortsätt läsa ”Schwarzkopf Gliss Daily Oil Elixir Recension, Ingredienser, Bilder”Nyhet Schwarzkopf Gliss Daily Oil Elixir

Schwarzkopf Gliss Daily Oil Elixir

Schwarzkopf Gliss Daily Oil Elixir

Gliss Daily Oil Elixir kommer bli dagligvaruhandelns creme de la creme när det kommer till håroljor. Hoppas jag!
Kerastases Elixir Ultime är riktigt bra, doftar supergott — men det är mindre kul att lägga pengar på saker för namnets/märkets skull om produkter sinsemellan är lika effektiva.
För glöm inte att en gång i tiden var Schwarzkopf det märket frisörerna använde!

Recension av Daily Oil Elixir finns här!

Schwarzkopf Gliss Daily Oil Elixir finns från februari att köpa för rekommenderat pris 79 kr.
Information om hur mycket (och dess ingredienser) den innehåller hittar jag inte, men förmodligen innehåller den 125 ml olja (dvs lika mycket som Kerastase Elixir Ultime och Mythic Oil från L’Oréal Professional). Den innehåller 75 ml!

Finns att köpa: Februari 2012 i dagligvaruhandeln. Rek pris 79 kr.

Läs mer om L’Oréal Professional Mythic Oil här!