Rimmel Shades of Black by Rita Ora

Adlinks

Rimmel Shades of Black by Rita Ora är en kollektion nagellack och läppglans med svärta och en aning färg. 60 Seconds Nail Polish är snabbtorkande och glansiga lack med tre mörka färger som bryter av i blå, lila och grå och en matt svart. Oh My Gloss! Lip Glosshar rik glans och långvarig färg. En lätt konsistens med arganolja som är bekväm på läpparna.

Rimmel Shades of Black by Rita Ora

60 Seconds Nail Polish

 • 902 Moonlight Magic (blå/svart) (LE)
 • 903 Midnight Ting (lila/svart) (LE)
 • 905 Girl in Grey (grå/svart) (LE)
 • 906 Matte Black (matt svart) (LE)

Oh My Gloss!

 • 810 Desire (LE)
 • 820 Moonlight (LE)
 • 830 Rita’s Black (LE)

Till försäljning i september 2017. Rimmel finns online hos Feelunique, Lyko och Eleven.

Fortsätt läsa ”Rimmel Shades of Black by Rita Ora”Nyhet! Rimmel Sculpting Face Palette by Kate

Rimmel Sculpting Face Palette by Kate

Rimmel Sculpting Face Palette by Kate är en ny palett som kombinerar contour, bronzer och rouge. Paletten gör det lätt att skapa en naturlig och fräsch ansiktsmakeup och forma, belysa ansiktsdrag lätt eller mer dramatiskt. Finkornig och long-lasting formula som blandas väl på huden. Den nya paletten är Rimmels första för ansiktet i samarbetet med Kate Moss. Förpackningen är roséfärgad av koppar med tillhörande tutorials för användning.

Rimmel Sculpting Face Palette by Kate

 • 01 Golden Sands
 • 02 Coral Glow

Finns att köpa: Lanseras i Mars 2016. Rimmel hittar du bland annat hos LykoNyhet! Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine

Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine

Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine är nya läppstift med vitaminer som återfuktar och ger näring åt läpparna. Läckra färger och glansiga läppar. Mycket lätt konsistens och SPF 20 som skyddar läpparna från solens skadliga strålar.

Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine

 • 200 Glow-Rious Pink
 • 300 Pink Rules
 • 500 Red-y, Set, Go!
 • 600 Spin All Spring
 • 700 Better & Brighter

Finns att köpa: Lanseras i Mars 2016. Rimmel hittar du bland annat hos LykoNyhet! Rimmel Lasting Finish Lip Conditioning Balm by Kate

Adlink

rimmel-Lasting-Finish-Lip-Conditioning-Balm-by-Kate

Den perfekta läpp make-upen börjar med återfuktade läppar. Kate Moss är ansiktet utåt för Lasting Finish Lip Balm Conditioning by Kate och är utformad för att fungera i samband med läppstiften i samma serie. Det nya läppbalsamet skyddar och återfuktar läpparna och ger dem en naturlig lyster. Läpparna stannar återfuktade i upp till 8 timmar och känns mjuka och får jämn yta. Balsamet innehåller bland annat ricinolja som är lätt och inte klibbigt solskyddsfaktor på SPF15.

Rimmel Lip Conditioning Balm by Kate

 • 01 Clear

Finns att köpa: LykoTvå favoriter från KICKS & Rimmel London

Två favoriter från KICKS & Rimmel London

KICKS Watermelon Pulp & Rimmel 110

I förra veckan hittade jag äntligen den perfekta matchningen till min favoritläppstift Rimmel #110, nämligen Watermelon Pulp från KICKS Sugar Lacquer. Samma rödorange nyans, måste nog skaffa backup på dessa :))

Finns att köpa: Lyko samt KICKS.se.Rimmel Nude Scandaleyes Waterproof Kohl Kajal Recension, Swatches, Bilder

Affiliate

Rimmel Nude Scandaleyes Waterproof Kohl Kajal

Rimmel Nude Scandaleyes Waterproof Kohl Kajal

Rimmel Nude Scandaleyes Waterproof Kohl Kajal är en ljus aprikos/persiko-orange kajalpenna med en mycket krämig konsistens. Jag använder den mest som inliner, alltså på vattenlinjen för att ljusa upp ögat. Men då den är såpass krämig fungerar den även som highlighter under ögonbrynet, inre ögonvrån och som vanlig eyeliner.

Jag har aldrig upplevt att vattenfasta pennor är så krämiga som denna, men nog är den vattenfast alltid! Jag kan tvätta och skölja ansiktet utan att den har smetat ut sig. Den har dock ingen superbra hållbarhet på vattenlinjen. Sitter 5-6 timmar sedan har den flyttat sig och förvandlats till en liten strimma längs fransraden. Den sitter ungefär lika länge som IsaDoras Blonde gör, men man måste vara lättare på handen att applicera denna. Är man för snabb och så blir det lätt för mycket onödig produkt som sedan klumpar sig i fransarna. Dock så gillar jag denna aprikosa nyansen bättre. Så, det är en mycket krämig penna och den blir lite slafsig efter ett tag. Men den fungerar som en multiprodukt, vilket är helt ok.

Jag kommer använda denna tills den är slut, men troligtvis blir det inga mer köp. Jag lägger gärna lite extra pengar för en bättre kvalitet på inliners, speciellt då jag använder dem regelbundet. Kolla även in min recension av Make Up Stores Vanilla här.

Finns att köpa: Lyko

Se mer bilder & swatches! Fortsätt läsa ”Rimmel Nude Scandaleyes Waterproof Kohl Kajal Recension, Swatches, Bilder”Rimmel 110 Lasting Finish Matte Lipstick by Kate Moss Recension, Swatches, Bilder

Rimmel Matte Lipstick 110

Rimmel 110 Lasting Finish Matte Lipstick

Rimmel 110 Lasting Finish Matte Lipstick (4g) är en scarletröd med matt finish. Jag köpte det i slutet av november, och föll pladask direkt. Inte minst ger det orangea i 110 ett poppande uttryck på mig, utan formulan känns ny och inte något jag stött på tidigare. Den ser nästan lite glansig ut swatchad, men är mer matt på läpparna.
Rimmel brukar, eller har alltid en slogan när de marknadsför sina produkter. Matte Lipstick har ”Get the velvet touch” och precis så skulle jag beskriva känslan och finishen. Den känns mer som krossad sammet på läpparna (om jag får lov att prata i metaforer!). Lasting Finish Matte är fjäderlätt att applicera gentemot andra matta som kan vara lite sträva. Det har en riklig pigmentering. Följsam och lätt. Jag tycker också finishen ser mattare ut IRL än på bild.

Formulan gör dock att den är mindre ”smudgeproof” än andra matta stift. Det håller felfritt så länge man inte börjar äta osv. Dricka lite lätt går fint, men där går gränsen. Den har en bärig doft och smak, men inget som irriterar när det sitter på. Tyvärr hittar jag få nyanser att köpa via internet, annars hade jag köpt fler. Men jag kommer definitivt spana lite på de andra Kate Moss-läppena.

Finns att köpa: Lyko

Se mer bilder & swatches! Fortsätt läsa ”Rimmel 110 Lasting Finish Matte Lipstick by Kate Moss Recension, Swatches, Bilder”Rimmel London Kate Moss Lasting Finish Lipstick

Rimmel London Kate Moss Lasting Finish LipstickNyans #001

Rimmel London Kate Moss Lasting Finish Lipstick

Det är hett med kändisläppstift nu! Kate Moss kollektion för Rimmel London innehåller hela 7 olika nyanser. På promobilden står det 15 nyanser men det säljs just nu 7 stycken. Läppstiften kommer i en exklusiv förpackning och har en lika exklusiv formula. Formulan innehåller pigment från svart diamant som ska reflektera och skapa nya toner i stiftet. Ja, så hävdar Rimmel och det låter ju inte lite intressant utan lagom!

Finns att köpa: Lyko

Fortsätt läsa ”Rimmel London Kate Moss Lasting Finish Lipstick”