Nivea Black & White

Pressprov

Nivea-Black-White-Pressutskick-Necessar

Nivea Black & White

Sommarens stilrenaste utskick kommer från Nivea och jag blev så(ååå) glad över den rymliga svart/vita necessären! Fast det är såklart deodoranten Black & White Clear Roll-On som är huvudprodukten i utskicket. Den utlovar torra armhålor i hela 48 timmar. Så länge har inte testat den och inte heller har jag provat den på vita eller svarta kläder. Den ska ju hålla missfärgningar borta, men ett ”problem” jag inte bryr mig så mycket om ;) Men på mig håller den torrt från morgon till kväll. Jag kommer också sätta ett betyg vid ett senare tillfälle på produktsidan.

Niveas roll-ons är i övrigt gamla favoriter och speciellt Energy Fresh som nu ÄNTLIGEN är tillbaka i sortimentet igen. Just nu använder jag dock Powder Touch som passar perfekt ihop med Love Chloé-parfymen, pudrigt och damigt! Black & White -doften däremot är mer sportig och lite maskulin!

Necessären vet jag inte alls vart den kommer ifrån, men klädrullen och Fashion tapes hittar ni hos Lindex!

NIVEA-Invisible-black-white
 • LYKO
 • Länkpolicy

Fortsätt läsa ”Nivea Black & White”NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls Recension, Swatches, Bilder

Pressutskick

NIVEA-Serum-Pearls-Q10

NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls

NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls är ett serum med ”fritt svävande pärlor” i en pumpflaska. Detta är en snabbrecension då jag inte testat serumet regelbundet.
Det finns ett problem jag alltid har med Niveas ansiktsprodukter — den väldigt starka doften. Tyvärr är detta serum inget undantag. Den luktar inte illa, men är så stark och det är inget som avtar direkt heller. Serumet är lätt på huden och lämnar lite av en semi-matt känsla. Det har en gul färg och korvar sig i pumpen vilket gör det lite smått klurigt att applicera. Eftersom jag inte provat den så många gånger, kan jag inte säga huruvida den verkar en längre period. Till exempel att den ska ge sken av en yngre hud och minska rynkor. Den andra ingrediensen på listan är cyclomethicone, som kort och gott kan sammanfattas som flytande silikoner. Det gör den lite primer-aktig och på så vis gör huden lite slätare. För mig känns den mer som primer än serum, men tyvärr kommer jag inte använda den igen just på grund av doften. Jag håller mig till deras duschprodukter framöver, och jag vill igen påpeka hur deprimerad jag är över att de tog bort min absoluta favorit roll-on Energy Fresh (med doft av citrongräs) ur svenska sortimentet!

Finns att köpa: KICKS, 169 SEK/40 ml

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls Recension, Swatches, Bilder”NIVEA lanserar Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls

NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls

NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls

I över 15 år har miljoner kvinnor över hela världen litat på NIVEA Q10 i kampen mot synliga ålderstecken. Nu lanserar NIVEA sin mest effektiva antirynkprodukt hittills – nya Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls som finns i handeln från och med januari 2015.
Serumet innehåller NIVEAs hittills högsta halt av coenzym Q10, en vitaminliknande substans som finns naturligt i huden.
NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls har en patenterad teknologi med fritt svävande pärlor i en unik pumpflaska. De gyllene pärlorna, berikade med höga nivåer av Q10, svävar i en intensivt återfuktande hydrogel som dessutom innehåller hyaluronsyra och kreatin. När produkten pressas ut ur pumpflaskan upplöses de Q10-berikade pärlorna och blandas med hydrogelen, och varje gång detta sker så aktiveras serumet på nytt. Det färska serumet verkar för att revitalisera och släta ut huden och kliniska tester visar att formulan märkbart reducerar synbara rynkor.
– Det här är vår mest sofistikerade Q10-produkt hittills. Omfatttande kliniska tester av över 2800 hudprover visade att applicering av NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls två gånger dagligen i två veckor väsentligt ökade nivåerna av Q10 i huden, säger Dr Sven Fey, Chef för Forskning och Utveckling på NIVEA Face Care.


Tre huvudingredienser samverkar i denna effektiva formula
Coenzym Q10, som finns naturligt i huden, är viktigt för hudcellernas energiproduktion och skyddar mot bl.a. oxidativ stress. Nivåerna av Q10 sjunker dock med åldern, vilket innebär att hudcellernas försvar försvagas, ålderstecken som rynkor uppstår och huden tappar så småningom sin fasthet. NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls fyller på hudens naturliga nivåer av Q10 och kliniska tester har visat att den är NIVEAs mest effektiva produkt hittintills med att fylla på Q10 nivåerna i huden.
Hyaluronsyra har fantastiska antirynkegenskaper – den absorberar vätska effektivt (kan absorbera upp till tusen ganger sin egen vikt i vatten) och fungerar genom att fylla ut djupa linjer i huden.
Kreatin samverkar med Q10 i huden och agerar som en ytterligare energibooster för att stödja hudens egen förnyelseseprocess. Liksom Q10 kommer kreatin från aminosyror som finns naturligt i huden och fyller en viktig funktion i kroppens energimetabolism, som verkar för att stärka hudens försvar, prestation och cellaktivitet samt samla energi som sedan utsöndras där den behövs.

NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls (rek 169 SEK/40 ml)

NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls är intensivt vårdande och som mest effektiv när den appliceras direkt på rengjord hud, så att formulan tränger in i hudcellerna på djupet. Dess lätta konsistens absorberas snabbt och lämnar huden märkbart mjukare. För att aktivera pärlteknologin masseras serumet varsamt över ansikte, nacke eller dekolletage. Använd två gånger dagligen i minst två veckor för bästa resultat: en hud som ser yngre och slätare ut med synbart reducerade rynkor.

NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Moisturizing Day Cream (rek 140 SEK/50 ml)

Serumet används med fördel under NIVEAs klassiska NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Moisturizing Day Cream, nu i ny rund burk. Formulan innehåller Q10 och kreatin som samverkar för synbart mindre rynkor och en ungdomligare hud, och SPF 15 som skyddar mot solens skadliga strålar. I serien finns också en dagcreme för blandhy och en energigivande dagcreme som ökar hudens lyster.

NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle CC Cream (rek 140 SEK/50 ml)

En nyhet i Q10-familjen är NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Color Correction Cream (med SPF 15), som jämnar ut hudtonen, korrigerar oregelbundenheter och bekämpar synliga ålderstecken genom att öka hudens egen naturliga halt av Q10 och kreatin vid regelbunden användning. Använd gärna efter applikation av NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls och NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Moisturizing Day Cream.

Över 15 år av antirynkexpertis

NIVEA lanserade Q10-serien redan 1998 som en av världens första antirynkserier till överkomligt pris. Sedan dess har NIVEA fokuserat allt mer av sin antirynkforskning på den nödvändiga coenzymen Q10 för att skapa en komplett ansikts-och kroppsvårdsserie som bevisligen bekämpar rynkor och bevarar hudens ungdomliga utseende.

Fortsätt läsa ”NIVEA lanserar Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls”NIVEA Powerfruit Relax & Refresh Showergel & Vitamin Shake Lip Care

NIVEA Powerfruit Relax & Refresh

NIVEA Powerfruit Relax & Refresh Showergel & Vitamin Shake

NIVEAs senaste produkter är en riktig uppiggande kur fyllda med fruktextrakter och vitaminer från acai, tranbär, hallon med mera! Deras Lip Care Vitamin Shake är så mjukgörande och ger fint sken! Nästan som att dricka Brämhults Juicer!

Nyfiken? Du kan vinna samma kit som du ser ovan i detta inlägg!

Finns att köpa: Dagligvaruhandeln, H&M-butiker m.f.

Kolla in Vitamin Shake här! Fortsätt läsa ”NIVEA Powerfruit Relax & Refresh Showergel & Vitamin Shake Lip Care”Vinn Nivea Powerfruit Shower Gel & Lip Care!

1 NIVEA Powerfruit Refresh Cranberry & Goji 1 NIVEA Powerfruit Refresh Blueberry & Acai 1 NIVEA Lip Care Vitamin Shake Cranberry & Raspberry 1 NIVEA Lip Care Vitamin Shake Acai & Wild Apple

Utlottning! Vinn Nivea Powerfruit Shower Gel & Lip Care!

Vitamin Shake Lip Care och Powerfruit Refresh/Relax är NIVEAS senaste läppbalsam och duschgél med superfrukter, så som superbären acai, gojibär, blåbär och tranbär.

De har under de senaste åren varit fruktkorgens stjärnor då de innehåller mer antioxidanter i form av C-vitamin och näringsämnen än vanlig frukt.
Oavsett om de avnjutes som juice, på flingor eller som de är, förser dessa superfrukter kroppen med nyttiga, skyddande och livsviktiga ämnen.

I samarbete med Nivea har nu 3 läsare möjligheten att vinna ett fruktbombat kit med följande 4 produkter:

 • 1 NIVEA Powerfruit Refresh Cranberry & Goji Shower Gel
 • 1 NIVEA Powerfruit Relax Blueberry & Acai Shower Gel
 • 1 NIVEA Lip Care Vitamin Shake Cranberry & Raspberry
 • 1 NIVEA Lip Care Vitamin Shake Acai & Wild Apple

Gör såhär:

 • Logga in i rutan via facebook eller med din vanliga e-postadress. Kan du inte se rutan utan endast text ska du installera javascript i din webbläsare.
 • Utför en eller flera alternativ för att vara med i utlottningen. Glöm inte klicka på +1 Do it!
 • Ju fler poäng desto större chans att vinna, men kom ihåg, endast ett bidrag per IP-nummer för rättvisans skull. Tweeta får man göra en gång per dag fram till tävlingens slut och därmed tjäna poäng varje dag.
 • Tävlingen är öppen för dem med postadress inom norden, dvs Sverige, Danmark, Finland, Norge, Island, Färöarna, Grönland, Åland.

Kan du inte se rutan utan endast text, ska du installera javascript i din webbläsare. :) Tävlingsrutan stängs automatiskt ned lördag 12 Maj. Exakt tid räknas ned i rutan.
/*{literal}{/literal}*/
a Rafflecopter giveaway
You need javascript enabled to see this giveaway.

Efter avslutad tävling

Efter kontroll av IP-nummer drar rutan sedan tre vinnare som publiceras i rutan!

Lycka till allihopa!Vinn bodykit från NIVEA! (värde 180 kr)

Vinn bodykit från NIVEA! (värde 180 kr)

Vinn kroppsvårdskit från NIVEA!

Du tävlar om:

 • NIVEA Invisible Deo Black & White Pure Roll-On
 • NIVEA Nivea Express Hydration Body Lotion Hydra IQ
 • NIVEA Water Lily & Oil Shower Gel
 • NIVEA Shower Creme Peeling

Du kan totalt tjäna ihop 7 poäng att tävla om. Minst för att delta i utlottningen är dock bara 1 poäng.
Logga in via facebook eller namn+e-post och följ instruktionerna i widgeten nedan.
Efter tävlingens slut slumpar rutan (Rafflecopter) själv fram vinnaren.En gammal kräm har blivit äldre

Nivea 100 år

Nivea är nu ett hundraårigt gammalt företag och informerade mig detta med att synas lite extra genom att skicka ut tre produkter. I ett silverdragerat bubbel-kuvert låg den hederliga Nivea Creme som funnits med sedan starten, ett Shine Glacé läppglans och ett paket cleansing wipes.

Jag satte genast igång att prova deras creme de la creme som jag faktiskt aldrig har köpt innan. Har sett många köpa den på mitt tidigare jobb, men även hört en del ris om den. Vet inte riktigt vad jag tycker själv i nuläget, men läppglanset gillade jag dock från första stund. Kanske inget som skulle väcka min uppmärksamhet i en butik dock.

Jag gillade Niveas Chantal Thomass kollektion som lanserades för några år sedan och deras diamant-läppstift, men i närmare eftertanke finns det inte så mycket som lockar från Niveas sminkavdelning. Däremot har deras deodoranter HG-status hos mig! Våtservetterna har jag inte lyckats prova ännu.

Finns det något hos Nivea du har fastnat för? Dela gärna med dig och sprid din kunskap!!