Leighton Denny The Roaring 20s Höstkollektion 2016

Leighton-Denny-Roaring-20s

Leighton Denny flirtar med 20-talet i sin nya höstkollektion Kollektionen består av sex fantastiska lack: tre cremelack, två skimmerlack samt ett effektlack. Täcker upp för höstens alla events! SWING IT!

Leighton Denny The Roaring 20s

 • Tinseltown (violet & holographic glitters in tinted clear base)
 • Speak Easy (classic red)
 • Let Your Hair Down (bright copper with a metallic finish)
 • Moonshine (soft nude with delicate shimmer finish)
 • Crazy Times (deep, turquoise-jade cream)
 • Prohibition (slate grey with cream finish)

Snart online hos Nailsystems, 145 SEK
Fortsätt läsa ”Leighton Denny The Roaring 20s Höstkollektion 2016”Leighton Denny Tribal Fever Spring 2016

Leighton-Denny-Tribal-Fever

Färger med klös

Släpp lös tigern i dig med Tribal Fever, den nya vår-kollektionen från Leighton Denny Expert Nails. Det är färgstarka lack som vi aldrig tidigare sett i sortimentet. Med ett elektriskt omfång av djungelinspirerade krämfärger och glitter skapat från de senaste catwalk-trenderna, kan du bli helt otämjbar!

Leighton Denny Tribal Fever Spring 2016

 • Desert Rain
 • Queen of the Congo
 • Skinny Dippin
 • Sandstorm
 • Tribal Tanner
 • Tribal Dance

Snart online hos Nailsystems, 145 SEK/12 ml
Fortsätt läsa ”Leighton Denny Tribal Fever Spring 2016”Leighton Denny Queen Hera & Radiant Rhea Swatches, Bilder

Pressutskick

Leighton Denny Queen Hera & Radiant Rhea

Leighton Denny Queen Hera & Radiant Rhea

Leighton Denny Queen Hera & Radiant Rhea är två av de sex Goddess-lacken från höstens kollektion. Queen Hera är nog min favorit med en sin ‘oil-slick’ effekt på naglarna. Radiant Rhea är en mörkare vinröd som ser ljusare ut i flaskan. Som alltid håller LD’s lack en hög kvalitet och jag har lagt på två lager var på mina swatches.

Köpinformation: Online hos Nailsystems, 145 SEK/st

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”Leighton Denny Queen Hera & Radiant Rhea Swatches, Bilder”Leighton Denny I Am Goddess Höst/Vinter 2015

Leighton Denny I Am Goddess Höst/Vinter 2015

Höstens & vinterns nya kollektion från Leighton Denny Expert Nails.
Antika gudinnor har gett namn åt höstens enormt vackra kollektion. Fem skimrande färger varav några med lite holografiskt känsla, och ett effektlack.

Leighton Denny I Am Goddess

 • Afrodite’s Love
 • Athena Divine
 • Radiant Rhea
 • Queen Hera
 • Venus Desire
 • Tell Me Amora (effektlack)

Köpinformation: Lanseras 1 september 2015

Se fler bilder! Fortsätt läsa ”Leighton Denny I Am Goddess Höst/Vinter 2015”Vinn Leighton Denny Funfair Collection!

Vinn Leighton Denny Funfair Collection!Ticket To Thrill, Kiss Me Quick, Helter Skelter, Love On The Carousel, Loop The Loop, Scream To Go Faster

Vinn Leighton Denny Funfair Collection!

Vänligen läs igenom regler och instruktioner för medverkan. Det är inte svårt! Och för att vara extra tydlig — jag diskvalificerar direkt dem som försöker fuska.

Nu har en lycklig läsare chansen att vinna HELA kollektionen Funfair från Leighton Denny Spring/Summer! Kollektionen innehåller 6 stycken lack och ni kan läsa mer om den här samt se Loop The Loop & Love On The Carousel här.

Instruktioner

För att medverka i utlottningen behöver ni 1. Kommentera vilket lack som du gillar bäst. Det gör du i kommentarsfältet, klicka här. 2. Lämna dina uppgifter om medverkan i widgeten nedan.
That’s it!
Om du vill öka chansen i slumpgeneratorn rekommenderar jag starkt att gilla Makeupedia på Facebook och/eller följa bloggen på Bloglovin’ och Instagram. Instruktioner följer i widgeten. Allt du gör för att öka dina chanser måste registreras i widgeten för att räknas med i slumpgeneratorn som utser vinnaren. Kom ihåg! Ett bidrag per person och jag kontrollerar att detta följs innan en vinnare utses. Utlottningen pågår fram till torsdag 11/6-2015 och exakt tid ser ni i widgeten. Endast läsare med postadress i Sverige kan medverka och utlottningen sker i samarbete med Nail Systems of Sweden AB. Lycka till!

a Rafflecopter giveaway

Avslutad! Vinnare presenteras senast 12/6-2015 och visas i widgeten. Vinnaren kontaktas via e-post så håll utkik där!Leighton Denny Funfair Love On The Carousel & Loop the Loop

Pressutskick

Leighton-Denny-Funfair-Spring-2015-Bottles

Leighton Denny Funfair Collection

Love On The Carousel är det tiffanyblå krämlacket som ska föra tankarna mot blått sockervadd. Det är nästintill perfektion att lacka med och täcker i princip i ett lager. Intorkningen börjar omedelbart och jag är så glad att slippa vänta med en andra applicering. Jag har lackat med två lager av de ni ser på mina bilder.

Loop The Loop är det enda effekt-lacket i kollektionen med konfetti-inspirerat glitter. Det har samma blå färg som Love On The Carousel mixat med aprikos och mörkblått. Glittret lägger sig jämnt över hela nageln i ett svep och jag har ett lager på bild. Kan också säga att detta är det bästa glitterlacket jag någonsin provat. Jag vet inte hur Leighton Denny gör sina nagellack, men det måste vara någon slags magisk ingrediens!

Kolla gärna in min gröna favorit Shipwrecked från Castaway-kollektionen 2012.

Finns att köpa: Nailsystems.se (145 SEK). Alla nagellacken säljs i limiterad utgåva och innehåller 12 ml.

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”Leighton Denny Funfair Love On The Carousel & Loop the Loop”Leighton Denny Funfair Spring/Summer 2015

Leighton Denny Funfair

Välkommen till en tur på karusellerna, känn doften av spunnet socker och polkagrisar.Vårens och sommarens lackkollektion från Leighton Denny Expert Nails är inspirerad av tivolilivet och består av fyra cremelack, ett skimmer samt ett effektlack. Alla med hög täckning och hållbarhet i härliga nyanser. Vi syns vid karusellen!

Leighton Denny Funfair Spring/Summer 2015

 • Helter Skelter (röd/creme)
 • Kiss Me Quick (rosa/creme)
 • Ticket To Thrill (nude/creme)
 • Love On The Carousel (ljusblå/creme)
 • Scream To Go Faster (mörkblå/skimmer)
 • Loop The Loop (effektlack)

Finns att köpa: Lanseras i början av April 2015 (135 SEK)

Se fler bilder! Fortsätt läsa ”Leighton Denny Funfair Spring/Summer 2015”Leighton Denny Shipwrecked High Performance Nail Colour Recension, Swatches, Bilder

Affiliate

Leighton Denny Shipwrecked

Leighton Denny Shipwrecked High Performance Nail Colour

5+

Leighton Denny Shipwrecked (£ 6,6) beskrivs som en syrlig grön nyans och är en av 6 lack från Leighton Dennys sommarkollektion Castaway. Det är en klarare nyans av pastellgrön. Den har mer gult i sig än IsaDora Marzipan och är ljusare/klarare än Essie Navigate Her. Ibland tycker jag dock Shipwrecked drar lite väl mycket åt limegrönt på naglarna, än vad jag personligen föredrar.

Shipwrecked är i princip opakt med ett tjockare lager. Det är lite ojämnt, men helt okej om man inte är petnoga. Två lager behövs om man väljer att applicera tunnare.
Det höll riktigt bra med minimal tipploss i 6 dagar, innan det började ge sig på mina mest utsatta naglar.

Finns att köpa: lookfantastic.com

Se mer bilder & swatches! Fortsätt läsa ”Leighton Denny Shipwrecked High Performance Nail Colour Recension, Swatches, Bilder”