Nyhet! Kérastase Discipline Curl Idéal

KERASTASE-Discipline-Curl-Ideal

Kérastase Discipline Curl Idéal

Curl Idéal Cleansing Conditioner (299 SEK)

Rengörande balsam med djupgående behandling för lockar som torkats ut av traditionella schampon, som tagit för mycket av lockarnas sebum och lämnat håret torrt. Formulans textur är inspirerad av teknologi som sätter ribban högre för att återuppfinna rengöringen. Lockigt hår är oftast svårare att styla pga av dess elliptiska struktur. Graderad för att skydda den hydrolipidiska filmen, fri från silikon och sulfater, rengör denna formula försiktigt för att bevara lockarnas skönhet och öka dess utmärkta fiberkvalitet. Med en extra dos av konditionerande agenter för att försiktigt rengöra fibrerna. Pro-Keratin + Elastincomplex ger ett smidigt överdrag utan risken för tovor. Lockarna blir perfekt återfuktade och ser livliga och perfekt formade ut.

Curl Idéal Mask (399 SEK)

Den första intensiva hårvården för att ge rörelse. Den återger liv till övervoluminöst hår från rötterna till topparna genom att förstora dess form och smidighet, samtidigt som det återställer fukt. Formulan innehåller silikon för att kontrollera frissighet.

Oleo Curl (359 SEK)

En creme som har en otrolig flexibilitet i en formbar textur som fixar den perfekta locken. Den sammansluter med fibrer för att definiera lätta lockar. Influerat av Pro-Keratin + Elastincomplex blir håret smidigt igen och lockarna rör sig oberoende av varandra.

Curl Idéal Mousse (359 SEK)

Formbar mousse som fixar lockarnas rörelse och adderar spänst utan några begränsningar och med perfekt definition. Tack vare Pro-Keratin + Elastinformula, en havsväxt som ger unik textur, glukos för att definiera lockarna och fuktgivande glycerin ger den osynlig support som är lätt och strålande. Lockarna blir tonade och spänstiga. Hårets textur blir glädjande och silkigt!

Köpinformation: Exklusivt hos Kérastases salonger från och med februari 2016

Fortsätt läsa ”Nyhet! Kérastase Discipline Curl Idéal”Kérastase lanserar Matérialiste Spraygelé & Carré Lissant Limited Edition

Kérastase lanserar Matérialiste

Kérastase lanserar Matérialiste & Carré Lissant Sheets Limited Edition

Kérastase Matérialiste All-Over Thickening Spray Gel (299 SEK)

Kérastase stylingserie Couture Syling lanserar en expanderande spraygelé för ett fylligare hår – Matérialiste. Upptäck möjligheten för varje hårstrå att bli tjockare. En ny fyllighet omdefinierar gränserna för skönhet. Matérialiste ökar hårstråets diameter från hårbotten till topp. Synlig skillnad för ett fylligare, tjockare och stadigare hår. Matérialiste är en spraygelé med lätt textur som gör det enkelt att forma håret med mjukhet & fin glans.

Kérastase Carré Lissant Smoothing Sheets (Limited Edition, 229 SEK)

Kérastase lanserar den perfekta väsk ”must-have”. Nya Carré Lissant utslätande papper eliminerar friss, kontrollerar statiskt hår, tämjer flygigt hår, förhindrar fukt och bekämpar matt hår.

Finns att köpa: Feelunique SE, LykoKérastase Soleil Recensioner, Bilder

Affiliate

Kerastase-Soleil

Kérastase Soleil

Kerastases röda serie Soleil är komplett med schampo, balsam, inpackning samt diverse stylingprodukter och leave-in krämer. Förra året lanserades även en CC Cream för håret. Hela serien är vårdande för hår som utsatts för mycket sol och vatten. Vissa produkter verkar ibland ha utgått ur denna serien, men de är förmodligen bara tillfälligt slut i sortimentet. Det har hänt mig ett par gånger och speciellt Lait Richesse (balsamet) har en tendens att försvinna snabbt så fort det är tillbaka.

Kérastase Soleil Bain Aprés-Soleil

Ett schampo som inte gör håret strypande strävt, utan känns lite som en ”reparerare”. I många fall kan mitt hår kännas lite väl strävt och tovigt av schampon som ska reparera, även efter balsam, men det upplever jag inte med detta. Tyvärr är jag inte rätt person att fråga om det är färgbevarande eller ej.

Lait Richesse Restoring and Moisturising Care

En mjölkig lätt konsistens som återfuktar förvånansvärt bra, trots den lätta känslan. För att få den att fungera maximalt bör håret vara lite handdukstorkat. Jag är ingen slav när det kommer till sådana instruktioner, utan kramar ut vattnet bara och lägger sedan i balsamet. Har köpt denna en gång tidigare så gillar den starkt! Doftar lika gott som övriga produkter. Det går åt minst två av dessa på ett schampo. Det lustiga är att den utspädda konsistensen ger mycket effekt.

Masque UV Défense Active Anti-Damage Concentrate

Den här magnifika gulan till hårinpackning reder ut och ger fukt utan att det ser flottigt ut! Vill köpa den igen, men nu har det kommit så många andra masker från Kérastase att jag förmodligen avvaktar ett tag. Den är grym och jag gillar konsistensen riktigt mycket. Inte för lätt, för tjock eller kladdig. Perfekt helt enkelt!

CC Crème

En skimrande leave-in kräm som lämnar kvar mycket av skimret på händerna efter applicering. Jag har aldrig lyckats se något skimmer på håret, men ska fråga någon nästa gång! Dessvärre tycker jag inte den är lika smart och återfuktande som Phyto7. En kul tillökning till serien, men hade gärna sett att konsistensen var lite mer jelly-ish kanske. (*pressutskick)

Om jag bara fick köpa en produkt igen skulle jag välja balsamet Lait Richesse. Om jag fick välja bort en skulle det bli schampot, och istället ta Bain Divalent från Kérastase istället som är mer anpassat för mitt hår.

Feelunique SE, Lyko
Fortsätt läsa ”Kérastase Soleil Recensioner, Bilder”Nyhet! Kérastase Discipline

Affiliate

Kerastase-Bain-Discipline-Shampoo-299-kr

Discipline, en global revolution av Kérastase – för perfekt & vackert hår i rörelse

Genom alla år har kvinnor försökt kontrollera sina hår för att skapa form och rörelse. Men disciplin behöver frihet. Med ett nytt perspektiv och en helt ny vision har Kérastase nu lyckats med att förstå den perfekta hårrörelsen och skapat en enastående, till och med revolutionerande, lösning som tar håret till nya vackra höjder; för total frihet med fullständig kontroll – Discipline.

Discipline är en ny serie med en tillhörande salongsbehandling som är lika enkel som den är snabb, och erbjuder en bestående kontroll utan att kemiskt modifiera håret. Discipline består även av högt åtråvärda och lättanvända produkter som möjliggör kvinnor att fortsätta upplevelsen hemma. Produkterna förkortar även tiden att föna håret signifikant.

Kérastase Discipline

En hårvårdserie för hår i rörelse

Bain Fluidealiste (289 SEK)

Vårdande schampo som renar och restaurerar håret och ger en balanserad mjuk och jämn känsla utan att tynga ner – för alla hårtyper.

Masque Discipline (399 SEK)

En djupt vårdande, närande och återuppbyggande hårinpackning som både ger en fin finish och en struktur till hårstrået och gör det enkelt att styla.

Fondant Fluidealiste (299 SEK)

Med en perfekt formula omsluter och skyddar detta balsam varje hårstrå samtidigt som det genast ger näring och styrka.

Fluidissime (279 SEK)

Denna leave in-spray förhöjer behandlingen och tämjer svårhanterligt hår genom att reducera friktion och skyddar håret vid styling. Appliceras på torrt eller fuktigt hår.
Finns att köpa: Hitta din närmsta återförsäljare här.

Se fler bilder! Fortsätt läsa ”Nyhet! Kérastase Discipline”Kérastase Elixir Ultime & Syoss Oleo Intense Shampoo

Affiliate

Kérastase Elixir Ultime & Syoss Oleo Intense Shampoo

Kérastase Elixir Ultime & Syoss Oleo Intense Shampoo

Kérastase Elixir Ultime & Syoss Oleo Intense Shampoo är två schampon med en sak gemensamt: olja! Det här är en riktigt budget och lyxvariant som jag håller på och testar just nu.

Kérastase Elixir Ultime har förvissa en mycket godare doft, men Syoss Oleo Intense bjuder på mer produkt för pengarna och känslan att löddra in dessa i håret känns lik. Dessa oljeschampon gillar jag att använda i vintertid när hårtopparna är riktigt torra. Däremot tycker jag inte om att använda dem regelbundet, min hårbotten gillar inte för mycket olja, utan jag vill gärna varva dem med något annat som inte innehåller olja.

De hela namnen på produkterna är Kérastase Elixir Ultime Sublime Cleansing Oil-Enriched Shampoo och Syoss Oleo Intense In-Depth Care Shampoo.

Finns att köpa: Kerastase Elixir Ultime finns för ett bra pris hos Feelunique SE och Syoss Oleo Intense hittar ni i dagligvaruhandeln (t ex ICA, Coop m.fl)Kérastaste Bain Recharge

Kérastaste Bain Recharge

Kérastaste Bain Recharge

Kérastaste Bain Recharge är ett transparent schampoo i grön flaska. Den har en geléformula och är anpassad för hår som förlorat sin vitalitet. Inte mitt favoritschampo från Kerastase då doften inte är min favorit, men jag gillar formulan och tycker det ger ett luftigt hår. Jag har använt denna tillsammans med masken i samma serie.
Fortsätt läsa ”Kérastaste Bain Recharge”Kérastaste Resistance Age Recharge Firming Gel-Masque Recension

Affiliate

Kérastaste Age Recharge Firming Gel-Masque

Kérastaste Resistance Age Recharge Firming Gel-Masque

4+

Kérastase Resistance Age Recharge Firming Gel-Masque är en vit (och något grön!) transparent geléaktig inpackning med en fräsch karaktäristisk Kerastase-doft.
Age Recharge-serien är anpassad för tunt, flygande hår som tappat vitalitet och lyster. Samt även för behandlat hår eller hår som är naturligt svagt. Jag har tunt hår som kan bli bångstyrigt med torra längder & toppar och fet hårbotten.

Inpackningen känns väldigt lätt, går in i håret direkt och skillnaden mellan en inpackning för tjockt hår är hyfsat stor. Den kanske inte återfuktar där längderna är som torrast, men den ger mycket lyster och gör håret lättare att kamma ut. En liknande inpackning är Redkens Clear Moisture Water Rush som också är en mycket vattningare version, men den gav tyvärr inget alls på mitt hår. Age Recharge ger ändå tillräckligt med fukt, även om jag hade önskat att den gav lite mer. Den här har jag använt tillsammans med Kérastase Resistance Bain Age Recharge Lipo-Replenishing Shampoo och utan. Bland Kérastases inpackningar har jag tidigare provat Reflection Chroma Riche Treatment Masquee. Age Recharge gillar jag dock bättre för mitt hår.

Finns att köpa: Feelunique SE

Se mer! Fortsätt läsa ”Kérastaste Resistance Age Recharge Firming Gel-Masque Recension”Kérastase Initialiste Recension, Ingredienser, Bilder

Affiliate

Kérastase Initialiste

Kérastase Initialiste Recension

5-

Kérastase Initialiste beskrivs som ett nyskapande serum för hår och hårbotten. Det är ett resultat av 24 års forskning på stamceller. Serumet ska göra att håret känns tjockare, glansigare och friskare. Jag har använt detta i över en månad och har även stoppat testet för att se om det blir någon skillnad efteråt.

Man ska applicera Initialiste direkt i hårbotten efter att man tvättat och handdukstorkat håret. Pipetten trycker man på 2 gånger för tunt/fint hår och 4 för normalt/tjockt hår. Sedan masserar man in serumet in i hårbotten. Det har hänt att jag provat det i topparna också och då kan jag se en tydlig skillnad i framförallt lyster.

Den har inte givit mig ett tjockare hår, men serumet ger håret lyft. Känns luftigare, glansigare och friskare! Den fungerar mest som en stylingprodukt snarare än ett verkande serum med långvarig effekt. Det ska göra att man tappar mindre hår, men där är jag som sagt kluven. Det verkar heller inte ha någon effekt på att öka utväxt.

Några mindre trevliga namn finns bland ingredienserna, men det är inget jag reflekterar över så länge jag inte får hårbottenproblem. För några år sedan hade jag extremt stora och klibbiga sår i hårbotten, tillsammans med stora partier hårlossning. Då hade jag använt en serie schampo & balsam från Schwarzkopf Gliss. Vid den tiden tänkte jag inte på att kolla ingredienser, men jag kan bli riktigt känslig för vissa produkter. Men så är alltså inte fallet här!

Jag gillar också att använda Initialiste på torrt hår. Mitt tips är att inte trycka ut serumet i händerna och smörja in i håret, det är slöseri på produkt. Tryck istället ut det direkt från pipetten över huvudet och i längderna och stryk ut. På torrt hår ser jag också direkt en tydligare skillnad i glans- och friskhet.

Initialiste gör inte håret fett eller klibbigt på något vis, det här serumet gör håret bara lite snyggare än vanligt. Jag skulle dock inte betala 599 SEK som det kostar i cirkapris i Sverige. Jag köpte mitt tidigare i år från HQHair med Lisa Eldridges superrabatt så gav ca £25 för mitt exemplar. Väldigt överkomligt för en riktigt bra produkt! Läs mer om Initialiste här.

Finns att köpa: Feelunique SE

Se mer bilder! Fortsätt läsa ”Kérastase Initialiste Recension, Ingredienser, Bilder”