Real Techniques Bold Metals Recension & Bilder

Adlink Pressprov

Real-Techniques-Bold-Metals

Real Techniques Bold Metals

Real Techniques Bold Metals är ett gäng exklusiva borstar med metalliska skaft i olika kulörer. De guldiga skaften är borstar för ansiktet (foundation & basprodukter), de roséguldiga för finishprodukter (puder, rouge osv) och de blå för ögonen.
Min favorit bland dessa tre är 301 Flat Contour Brush (339 SEK). Den är perfekt för highlighters på kindbenet och dess hårda, täta strån gör det enkelt att precisera även på näsbenet. Den här gillar jag även för flytande foundations.
200 Oval Shadow Brush (239 SEK) gillar jag också för mer precision för highlighters, men då även runt ögonen och i ögonvrån. Den är perfekt om jag bara vill använda en ögonskugga för hela ögonlocket, klart på sekunden! Den inte så supermjuk och har inga fjädermjuka strån, så ingen perfekt borste att skugga och blenda ut skuggor med. Men jag gillar storleken och den fungerar bäst för ljusa skuggor på mig.

101 Triangle Foundation Brush (329 SEK) är en kul pensel och tanken är att komma åt överallt, bland annat runt näsan. Tyvärr är denna lite för mjuk eller otät för att ge en god grund. Penseln är platt på ena sidan, och där märker jag ingen skillnad på appliceringen eller resultat på huden än vad någon annan superbillig foundationpensel ger. Den sneda sidan känns lite bättre att använda, men som helhet håller det inte fullt ut.

Se fler bilder! Fortsätt läsa ”Real Techniques Bold Metals Recension & Bilder”IDUN Minerals Eye Definer Brush & Angled Blending Brush

Affiliate Pressutskick

IDUN Minerals Eye Definer Brush & Angled Blending Brush

IDUN Minerals Eye Definer Brush & Angled Blending Brush

IDUN Minerals Eye Definer Brush (69 SEK, Lyko) är en sneddad borste med korta, stadiga strån som jag kommit riktigt att gilla, för ögonbrynen! Jag använder inte mycket eyeliner just nu, men däremot mycket mer brynprodukter där denna borsten kommer väl till pass. Den är inte mini-sizead som så många andra standard brynborstar kan vara, utan en/två storlekar större som inte är fel alls.

Angled Blending Brush (79 SEK, Lyko) har jag däremot inte haft samma användning för. Den är mjuk och fin, men blending brushes föredrar jag rundade.

Finns att köpa: Lyko

Se fler bilder! Fortsätt läsa ”IDUN Minerals Eye Definer Brush & Angled Blending Brush”The Body Shop Smoky Poppy Blusher Brush Recension

Pressutskick

The-Body-Shop-Blush-Brush-Smoky-Poppy

The Body Shop Smoky Poppy Blusher Brush

The Body Shop Smoky Poppy Blush Brush är en mjuk och utskuren borste med ett kort skaft och syntetiska strån. Borsten likar en vallmo på pricken med sina röda och svarta strån. En väldigt fin färgklick och jag tycker den fördelar rouge jämnt och fint, trots sin form.

Jag har sedan 2008 den tidigare varianten av The Body Shops mineralborste och den är fortfarande i väldigt fint skick.

Finns att köpa: Hos TBS, 150 SEK

Se fler bilder! Fortsätt läsa ”The Body Shop Smoky Poppy Blusher Brush Recension”Bdellium Tools Pink Bambu

Bdellium-Tools-Pink-Bambu001

Bdellium Tools Pink Bambu

All-Purpose Blush Brush 964

En mjuk borste som fungerar bra till allt. Jag ser gärna att Bdellium Tools utvecklar en ny typ av rougeborste dock. Gärna en som är mindre och mer konformad hade varit kul att se!

Duet Fiber Foundation Brush 953

Den här gillar jag att använda för applicering av rouge eller foundation på enstaka ställen. Runt näsan, hakan osv är den perfekt att använda om jag vill ha så lite foundation som möjligt. Den är mindre än Real Techniques Stippling Brush.

Blending Brush 776

Denna har jag även från Bdelliums Maestro-serie och även om de har samma nummer (776) skiljer dem sig markant. Maestro-borsten är mer yvig, av naturligt hår och inte lika kompakt i stråna. Pink Bambu 776 är av syntet och lite smalare. Det är svårt att säga vilken jag tycker om bäst för de fyller båda olika funktioner. Men fick jag bara välja en skulle jag välja denna rosa. 776:an har jag även köpt två rosa av eftersom jag gillar modellen mest av alla Bdelliums borstar!

Eyeshadow Brush 777

Även denna har jag från Maestro-serien och de är mer lika förutom att Pink Bambu har syntetiska strån. Perfekt för applicering ögonskugga mer precist på mindre ögonlock. Gillas!

Finns att köpa: Eleven

Se fler bilder! Fortsätt läsa ”Bdellium Tools Pink Bambu”Nanshy Flat Top Buffer Brush & Round Buffer Brush

Nanshy Flat Top Buffer Brush & Round Buffer BrushNanshy Flat Top Buffer Brush & Round Buffer Brush

Nanshy Flat Top Buffer Brush & Round Buffer Brush

Nanshy är ett cruelty free & vegan friendly märke med högkvalitativa borstar. De här borstarna kan man köpa från England och Beautystore4u som även säljer produkter från Sonia Kashuk, Bdellium Tools och Real Techniques.
Första intrycket av borstarna är att dem känns gedigna. Jag har tvättat dem tre gånger nu och de håller fortfarande samma form. Flat Top Buffer Brush är mjukare och följsammare än Round Buffer Brush. Flat Top Buffer Brush gillar jag använda både till puder och flytande foundations. Round Buffer Brush använder jag för flytande foundations och krämrouge. Den är lite större, rundare och tätare än Real Techniques Expert Face Brush. Att buffa in foundation är bättre än att stryka ut produkt med den här. De är båda riktigt mjuka mot huden och jag hoppas dem stannar så mjuka även efter ännu fler tvättar.

De här kan användas på många olika vis. Jag har faktiskt inte någon produkt som jag enbart gillar dem för, utan kör dem till allt; puder, kräm, mousse och flytande produkter! Round Buffer Brush och nya Max Factors Whipped Cream har dock blivit lite av en ritual jag gör per automatik numera :)

Finns att köpa: Beautystore4u, £9.95 /st. Frakt £2.70 för ordrar under £50 till Sverige.

Se fler bilder! Fortsätt läsa ”Nanshy Flat Top Buffer Brush & Round Buffer Brush”Real Techniques Miracle Complexion Sponge

Affiliate

Real Techniques Miracle Complexion Sponge

Real Techniques Miracle Complexion Sponge

Real Techniques Miracle Complexion Sponge är en ny typ av makeupsvamp som lanseras i höst. Vad som skiljer sig gentemot andra ”Beauty Blenders” är att denna har tre olika strukturer för applicering av foundation. En sida för större delar av ansiktet, en spets för precision och en platt kant för att täcka konturer runt ögon och näsa.

Finns att köpa: Online fr.o.m. början av september/oktober. Feelunique SE säljer Real Techniques borstar. Pris £4.99.Velvotan The Original Tanning Mitt

Affiliate

Velvotan The Original Tanning Mitt

Velvotan The Original Tanning Mitt

Velvotan The Original Tanning Mitt är en lagom nödvändig accessoar på skönhetshyllan. En tanning mitt, kalla den brun-utan-sol-handske, använder man för att slippa ojämn färg vid applicering och orangebruna händer. Men jag har faktiskt aldrig gillat att applicera BUS enbart med Velvotan. Jag använder alltid händerna och sist smörjer jag ut överflöd med denna. Mitten har dock inte förbättrat mitt resultat av streak free finish av BUS på ryggen :).

Velvotan går utmärkt att tvätta med tvål och vatten och den sammetsliknande ytan har inte försämrats. Det står även att den ska kunna tvättas i tvättmaskin, men jag har bara handtvättat denna. OBS! Den rosa mitten kommer numera i olika färger, så det är inte helt säkert att det är den man får vid köp!

Velvotan har även lanserat en mini-variant för ansiktet. Jag har använt min stora för ansiktet också, men den lilla vill jag väldigt gärna ha. Velvotan har även fler produkter, ni hittar alla här. Velvotans egna hemsida hittar ni här!

Finns att köpa: feelunique.com, ca 32 SEK. Tanning mitts och tillbehör från andra märken finns såklart också hos feelunique.com.Apolosophy Powder Brush & Eye Shadow Brush Duo Recensioner

Apolosophy Powder Brush & Eye Shadow Brush Duo

Apolosophy Powder Brush & Eye Shadow Brush Duo

Apolosophy Powder Brush & Eye Shadow Brush Duo är två av de fem borstarna i det nya sortimentet. De har alla svart handtag i en matt finish, men med olika färger på stråna. Alla är av syntetiskt hår som liknar naturhår.

Apolosophy Powder Brush (99 SEK) har ett brett handtag med rundad topp och mjuka strån. Det fanns inget ”fabrikssot” kvar när jag tvättade den och torkade dessutom rekordsnabbt. Den behöll även formen efter tvätt. Borsten är inte lika tät i stråna som exempelvis Ecotools populära Bronzer Brush, men inte heller för tunn. Den har även lite längre strån och jag gillar att använda den allra mest till vanliga nedmattande/transparenta puder men fungerar även bra till bronzers/rouge.

Apolosophy Eye Shadow Brush Duo (79 SEK) är den dubbelsidiga ögonpenseln som påminde mig mycket om Real Techniques Shading Brush. Den är perfekt för att båda lägga skugga och sudda ut hårda linjer med. Mycket mjuk och följsam och den ena sidan, som är en storlek mindre, känns anpassad för oss med lite mindre ögonlock. Fungerade extra bra med mina kräm- och hybridskuggor i Viva la diva-paletten.

Att Apotek Hjärtat varit noggranna med sin kvalitet går inte att ta miste om. Jag hoppas verkligen att borstarna håller sig i bra skick länge!

Finns att köpa: Hos utvalda Apotek Hjärtat

Se mer bilder! Fortsätt läsa ”Apolosophy Powder Brush & Eye Shadow Brush Duo Recensioner”