Nyhet! IsaDora Perfect Eyes

Adlinks

IsaDora Perfect Eyes är en ny långvarig ögonskugga som är lätt att applicera och tona. Den har en sammetsmjuk konsistens för att skapa en lättare eller fylligare skugga på ögonlocket. Parfymfria och kliniskt testade. I oktober släpps 16 olika nyanser i olika finishes som matta, pärlemorskimrande, krom och glitter.

IsaDora Perfect Eyes

 • 20 Glossy Diamonds
 • 22 Bare Beige
 • 24 Champagne
 • 26 Cashmere
 • 28 Blue Belle
 • 30 Perfect Pink
 • 32 Majestic Mauve
 • 34 Aubergine
 • 36 Golden Glow
 • 38 Bohemian
 • 40 Burgundy Red
 • 42 Espresso
 • 44 Silver Chrome
 • 46 Blue Denim
 • 48 Night Vision
 • 50 Black Galaxy

Oktober 2017. Permanent sortiment. IsaDora finns bland annat att köpa hos KICKS och Feelunique

Fortsätt läsa ”Nyhet! IsaDora Perfect Eyes”L’Oréal Paris La Palette Glam Summer Edition Swatches & Bilder

Adlink Pressprov

Loreal-Paris-La-Palette-Glam-Summer-2016

L’Oréal Paris La Palette Glam Summer Edition är en härlig färgkavalkad till skillnad från de första Nude-paletterna. Glam har både matta ochh skimriga ögonskuggor, riktigt fina var för sig och inte lika neon som palettens förpackning ger en nys om. Tyvärr är det svårt att arbeta med skuggorna och de är torra, kort och gott. Primer är ett absolut måste om jag vill använda dem! De fem varma färgerna tycker jag är så fina ihop, nosar lite på höstens kulörer. De fem kalla färgerna har en riktigt fin mörk turkos och bättre pigment än den gröna på varma sidan. Som helhet är det ingen höjdarpalett, men vill du ha färg och samtidigt vara diskret kan den bli intressant.

Limited edition hos Åhléns & KICKS, 199 SEK.

Fortsätt läsa ”L’Oréal Paris La Palette Glam Summer Edition Swatches & Bilder”L’Oréal Paris Extravaganza 2016 Collection Swatches & Bilder

Pressprov

Loreal-Extravaganza-2015-Collection
L’Oréal Paris Extravaganza är inspirerad av djungeln och det vilda djurlivet i Amazonas. Kollektionens limited edition-förpackingar har fått färger och mönster för att ‘efterlikna de mest majestätiska arterna’.
Jag tycker kollektionen är superfin och har sett att fler nyanser av läppstiftet lanserats utomlands. Men Tanzania Rubis är så vackert också och jag gillar det starkt! En lite unikare nyans jag inte alltid bär.
L’Or Jungle-nagellacket är nästan lika hett som förra årets favorit ”Versailles Gold”. Den sista av de tre limiterade produkterna är La Palette Smoky. För 129 SEK får du 10 skuggor, bra pris, men tyvärr tycker jag inte skuggorna är varken välpigmenterade, krämiga eller bra att skugga med. Vinnaren i L’Oréals extravaganta kollektion är läppstiftet ?

L’Oréal Paris Extravaganza 2016 Collection

 • Tanzania Rubis (392) Color Riche Lipstick (129 SEK) Limited Edition – Extravagant rubinrött läppstift
 • La Palette Smoky (129 SEK) Limited Edition – Palett med 10 skuggor.
 • L’Or Jungle Color Riche Le Vernis (59 SEK) Limited Edition – Guldigt & metalliskt nagellack
 • Superliner Ultra Precision Black (129 SEK) Fast sortiment – Ger en mycket tunn eyeliner och är en ljus svart nyans.
 • Feline Volume Million Lashes Mascara (175 SEK) Fast sortiment – Böjd borste och ger fransarna en cateye-look

Köpinformation: Online hos KICKS. I butik v. 46 – 52

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”L’Oréal Paris Extravaganza 2016 Collection Swatches & Bilder”The Body Shop Grooving Gold & Swinging Silver Eye Palettes Swatches & Bilder

Pressprov

The Body Shop Grooving Gold & Swinging Silver

The Body Shop Grooving Gold & Swinging Silver är de två färgställningarna i vinterns makeup. Ögonskuggepaletterna har metalliska, glittriga nyanser och är inspirerade av The Great Gatsby & 20-talet.

Grooving Gold fastnade jag för direkt! Nyanserna påminner lite om Chanel Signe Particulier som också lanserats nu i vinter. No1 är en ljus rost/periska, No2 mellanbrun, No3 en skimrande mörkbrun för att linjera ögat och No4 en gul/guld som gör sig perfekt som highlighter. Alla skuggor är pigmenterade och appliceras bäst med skumapplikatorn. Lite smuliga men jag tyckte verkligen om den här paletten.

Swinging Silver har mörkblå och silvriga färger. No1 är en laxrosa, No2 är stålgrå, No3 är midnattsblå och No4 en ljus silver. Jag fann denna paletten något mindre pigmenterad än Grooving Gold.

De tillhörande nagellacken postar jag i separat inlägg inom kort!

Köpinformation: Limited Edition hos The Body Shop. 295 SEK.

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”The Body Shop Grooving Gold & Swinging Silver Eye Palettes Swatches & Bilder”Max Factor Magnetic Jades Smokey Eye Drama Kit Swatches & Bilder

Pressutskick

Max-Factor-Magnetic-Jades

Max Factor Magnetic Jades

Max Factor Magnetic Jades är den gröna juvelen bland de nya Smokey Eye Drama Kit som lanseras i dagarna. Den innehåller en varm beige, glittrande olivgrön, svärtad mörkturkos och en taupe för ögonbrynen. Precis som Sumptuous Golds är det en palett som visar potential, men är samtidigt pudrig och viss nedfall att räkna med. Nyanserna är väldigt fina och jag kommer nog använda dem var för sig framöver. De har en mjuk konsistens och är följsamma som gör det lätt att skugga ut. Kanske lite för lätt, de nästintill smälter samman på ögat. Jag skulle inte använda dessa skuggor utan en primer.
I de nya paletterna finns också skuggor för ögonbrynen. De är ganska mörka, men förvisso passar de in väldigt bra på beskrivningen ”smoky” och ”drama” nu till hösten.

Köpinformation: Lanseras i 6 färgpaletter vecka 33 2015 (mitten av augusti)

Se fler bilder! Fortsätt läsa ”Max Factor Magnetic Jades Smokey Eye Drama Kit Swatches & Bilder”L’Oréal Paris Aquatic Look Swatches & Bilder

Pressutskick

Loreal-Aquatic

L’Oréal Paris Aquatic

L’Oréal Paris Aquatic Look finns ute i butik nu och jag bjuder på snabba swatches och bilder. De limiterade produkterna är Color Riche Pop Eyeshadow i 410 Punky Turqoiuse, Superliner i mörkturkosa nyansen Punky och den gröna mascaran Miss Manga Punky Green.

För priser och mer info se gärna mitt tidigare inlägg här!

Finns att köpa: I butik från vecka 27

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”L’Oréal Paris Aquatic Look Swatches & Bilder”Max Factor Sumptuous Golds Smokey Eye Drama Kit Swatches & Bilder

Pressutskick

Max-Factor-Sumptuos-Golds

Max Factor Sumptuous Golds Smokey Eye Drama Kit

Max Factor Sumptuous Golds är nummer 03 av de nya 2-in-1 Eyeshadow and Brow Powder som släpps i mitten av augusti. Den mörkbruna matta skuggan längst till höger har jag använt som brynpuder. Det är en rikligt pigmenterad och mjuk skugga som är lätt att applicera. Nu har jag inte testat just den som ögonskugga, men Max Factor använder brynpudret även på ögonen som ni kan se i deras nya video (postar video nedan).
Skuggor är väldigt skimriga och smular i paletten, men håller ändå ihop alla pigment och gör det lätt att lägga på med en svampapplikator. Med en borste blir det mer urvattnat och jag tycker applikatorn som tillhör paletten fungerar riktigt bra. Skuggorna känns mjuka på och smälter in i huden. Bäst är nog att jag inte känner av någon irritation eller kliande, som jag annars brukar göra av skimmer. Sumptuous Golds har en gyllene guldig skugga, en kopparorange, en medium tonad brun och en mörkbrun matt.

Läs en kortare pressinformation om de nya Smokey Eye Drama Kiten här!

Köpinformation: Lanseras i 6 färgpaletter vecka 33 2015 (mitten av augusti). Uppdaterar senare med prisuppgifter, då jag inte har informationen i närheten just nu!

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”Max Factor Sumptuous Golds Smokey Eye Drama Kit Swatches & Bilder”L’Oréal Color Riche Matte L’Ombre Pure Eyeshadows Swatches

Pressutskick

L'Oréal Color Riche Matte Eyeshadows
L’Oréal Color Riche Matte L’Ombre Pure Eyeshadows finns i fyra färger och har en matt finish med mjuk härlig känsla. Jag är sen att posta dessa, men ville få det gjort eftersom det lanseras fler nyanser snart. Kanske inte just i de matta finishen, men någon av de andra. Ni hittar alla L’Ombre-skuggorna swatchade här. Dessa skuggor är mycket pigmenterade, men sätter sig gärna i linjer så jag använder helst primer om de ska se felfritt ut. Men är jag inte så petig så gärna utan då de är riktigt lätta att få på och fästa utan primer.

L’Oréal Color Riche Matte

 • 100 Noir C’est Noir
 • 101 Macadam Princess
 • 104 La Vie En Rose
 • 107 Macaron Vanille

[expand title=”Köp L’Oréal”]
Feelunique SE
KICKS

[/expand]
Finns att köpa: Eleven, KICKS samt i butik hos H&M, ICA Maxi m.fl.

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”L’Oréal Color Riche Matte L’Ombre Pure Eyeshadows Swatches”