Claudia Soft Blond Eyebrow Pencil Recension, Swatches, Bilder

Affiliate

Claudia Soft Blond

Claudia Soft Blond

Claudia Soft Blond Eyebrow Pencil (29 SEK) är en vanlig ögonbrynspenna med en kam i ena änden. Soft Blond har inte riktigt den där askblonda nyansen som mina ögonbryn, utan drar mer åt rödblond. Trots det ser den mycket naturlig ut på mig och pennan håller riktigt bra. Den är inte något krämig alls, och är det något som önskas kan jag rekommendera denna. Själv gillar jag när det är lite krämigt, men det är en helt okej penna som är enkel att vässa utan att det går i bitar. Jag har postat en jämförelsebild med swatches nedan, men kan inte minnas vilken av elf’s brynprodukter det var.
Finns att köpa: ShoppingForNet, 29 SEK. Eleven säljer dem, men inte just nyansen Soft Blonde.

Se mer bilder & swatches! Fortsätt läsa ”Claudia Soft Blond Eyebrow Pencil Recension, Swatches, Bilder”Pürminerals Blonde Roast Wake Up Brow Recension, Swatches, Bilder

Pressutskick

Pürminerals Blonde Roast Wake Up Brow

Pürminerals Blonde Roast Wake Up Brow

Pürminerals Blonde Roast Wake Up Brow är en tvåändad uppskruvbar penna för brynen och ögonen. I ena änden finns Blonde Roast, en ljus till medium brun nyans som såg neutral ut på mig. I vanliga fall brukar jag kika på mer gråbruna nyanser.

I andra änden sitter Hello Bright Eyes, en kallare rosa som väcker upp ögonen och gör dem lite klarare. Men på mig reagerade ögonen direkt med lite tårar och rödhet. Ni kan se på bilderna en liten skillnad, det blev lite rött i ögonvitan precis vid nedre vattenlinjen. Den smetade ut sig lite också på grund av tårarna. Känns tråkigt när jag hade goda förväntningar på denna.

Texturen på Blonde Roast var inte helt jämn heller, men jag tycker inte att brynpennor behöver vara det heller när det bara ska fyllas i, och inte målas streck!

Finns att köpa: Eleven, 250 SEK

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”Pürminerals Blonde Roast Wake Up Brow Recension, Swatches, Bilder”Viva la Diva Eyebrow Fine Liner Recension, Swatches, Bilder

Affiliate Pressutskick

VLD-Eyebrow-Fine-Liner001

Viva la Diva Eyebrow Fine Liner

Viva la Diva Eyebrow Fine Liner är en filtspetsad penna för att fylla ut brynen med små streck. Denna typ av produkt har jag varit nyfiken på riktigt länge och festade till rejält när jag såg att Viva la Diva skulle släppa den.

Eftersom jag gillar väldigt neutrala bryn och ifyllnad så är det här en produkt att vara lite försiktig med dock. Jag fick till det helt OK dock, det var nästan så det blev för mycket som jag ville ha det. Ni kan se jämförande swatches nedan tillsammans med Viva la Divas andra brynpenna 2-in-1 Eyebrow.  Eyebrow Fine Liner sitter bra på dessutom. Den torkar in fint och känns säker mot regn dessutom.

Jag hoppas fler märken släpper liknande produkter snart så jag kan testa fler. För det här är en brynpenna jag kommer fortsätta använda.

Finns att köpa: Bubblebox, 75 SEK. Hitta din Viva la Diva-återförsäljare här.

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”Viva la Diva Eyebrow Fine Liner Recension, Swatches, Bilder”Viva la Diva 2-in-1 Eyebrow & Brow Fixing Gel Recension, Swatches, Bilder

Affiliate Pressutskick

VLD-2in1-Eyebrow-Brow-Fixing-Gel

Viva la Diva 2-in-1 Eyebrow Brow Fixing Gel

Viva la Diva 2-in-1 Eyebrow & Brow Fixing Gel är tillsammans med Eyebrow Fine Liner en ny ögonbrynsprodukt.

Den här pennan är lite svag och spetsen gick av lite för snabbt. Men efter att den gick av fick den liknande form som t ex MAC Eyebrow. Jag gillar denna typen av riktigt smala och lite trubbiga brynpennor. Mycket mjuk och det går att vara lätt på handen för att få resultat.

Jag noterade dock att det är knappt någon gel i alls, men den ska innehålla 3 gram vilket  inte är så mycket heller. Pennans transparenta skydd sitter lite löst, men pennan gick att skruva ner och upp flera gånger utan problem. Hela partiet där pennan sitter gick att ta loss, men lätt att trycka tillbaka. För priset tycker jag inte detta är en bra brynprodukt som lockar mig till vidare köp.

Finns att köpa: Bubblebox, 75 SEK. Hitta din Viva la Diva-återförsäljare här.

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”Viva la Diva 2-in-1 Eyebrow & Brow Fixing Gel Recension, Swatches, Bilder”KICKS Eye Brow Trio Blonde Swatches, Bilder

Pressutskick

KICKS-Eyebrow-Trio-Blonde

KICKS Eye Brow Trio Blonde

KICKS Eye Brow Trio Blonde består av två puderskuggor i en ljus och en mörkare nyans samt en transparent vax. Jag provade den ljusa, men även den blev för mörk på mig. Jag är inte alls bekväm med skuggor för brynen, varken att applicera eller bära. Jag får alltid ett bättre och mer naturligt resultat med pennor. Men jag skulle rekommendera den här till dem som vill fylla ut mycket, och de som vill skaffa ”powerbryn”.

Finns att köpa: KICKS, 149 SEK

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”KICKS Eye Brow Trio Blonde Swatches, Bilder”