L’Oréal Paris Extravaganza 2016 Collection Swatches & Bilder

Pressprov

Loreal-Extravaganza-2015-Collection
L’Oréal Paris Extravaganza är inspirerad av djungeln och det vilda djurlivet i Amazonas. Kollektionens limited edition-förpackingar har fått färger och mönster för att ‘efterlikna de mest majestätiska arterna’.
Jag tycker kollektionen är superfin och har sett att fler nyanser av läppstiftet lanserats utomlands. Men Tanzania Rubis är så vackert också och jag gillar det starkt! En lite unikare nyans jag inte alltid bär.
L’Or Jungle-nagellacket är nästan lika hett som förra årets favorit ”Versailles Gold”. Den sista av de tre limiterade produkterna är La Palette Smoky. För 129 SEK får du 10 skuggor, bra pris, men tyvärr tycker jag inte skuggorna är varken välpigmenterade, krämiga eller bra att skugga med. Vinnaren i L’Oréals extravaganta kollektion är läppstiftet ?

L’Oréal Paris Extravaganza 2016 Collection

  • Tanzania Rubis (392) Color Riche Lipstick (129 SEK) Limited Edition – Extravagant rubinrött läppstift
  • La Palette Smoky (129 SEK) Limited Edition – Palett med 10 skuggor.
  • L’Or Jungle Color Riche Le Vernis (59 SEK) Limited Edition – Guldigt & metalliskt nagellack
  • Superliner Ultra Precision Black (129 SEK) Fast sortiment – Ger en mycket tunn eyeliner och är en ljus svart nyans.
  • Feline Volume Million Lashes Mascara (175 SEK) Fast sortiment – Böjd borste och ger fransarna en cateye-look

Köpinformation: Online hos KICKS. I butik v. 46 – 52

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”L’Oréal Paris Extravaganza 2016 Collection Swatches & Bilder”Max Factor Velvet Volume False Lash Effect Mascara Recension, Swatches, Bilder

Affiliate Pressutskick

Velvet-Volume-False-Lash-Effect

Max Factor Velvet Volume False Lash Effect Mascara

Max Factor Velvet Volume False Lash Effect Mascara har en mattare finish med sammets-effekt! Ganska kul idé tycker jag som gillar allt med sammet, krossad plysch och bomullssammet! Så när de börjar bli en trend inom makeup blir jag extra glad. Well well, dessvärre blev jag inte för glad i denna nyhet. Borsten är lagom stor borste med kortare & längre strån. Helt okej, men själva formulan känns inte volymgivande. Jag får applicera och applicera lager efter lager för att uppnå en normal volym. Den här mascaran känns ganska basic och god till vardags, men inget för den som förväntar sig mycket volym snabbt. Jag gillar den dock bättre när jag använt en ögonfransböjare först, men som några kanske vet har jag sedan en tid tillbaka skippat detta moment.

Sammanfattningsvis tycker jag om den till vardags. Inget som dunstar eller lämnar svarta rester på huden. Och trots att den behöver många lager — för mina fransar & smak — klibbar inte fransarna fast. Fransarna ser också lite mattare ut än med andra mascaror, inte så glansiga, men kanske inte syns så på foto.

Finns att köpa: Lyko , 145 SEK (fri frakt & kan skickas omgående)

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”Max Factor Velvet Volume False Lash Effect Mascara Recension, Swatches, Bilder”UNE Mascara Volume Liner Recension, Swatches, Bilder

Pressutskick

UNE-Mascara-Volume-Liner001

UNE Mascara Volume Liner

UNE Mascara Volume Liner är utvecklad för att samtidigt skapa en illusion av eyeliner längs fransraden. Den har superkorta strån på ena sidan och lite längre vågigt snitt på den andra. Jag postade lite foton på mascaran i samband med KICKS eko-rea tidigare i våras. Sedan dess har jag varit helt nerkörd i denna! Det är min go-to mascara just nu och ger volym, längd och rätt mängd mascara på fransarna utan större ansträngning.

Finns att köpa: KICKS, 175 SEK

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”UNE Mascara Volume Liner Recension, Swatches, Bilder”L’Oréal Paris Aquatic Look Swatches & Bilder

Pressutskick

Loreal-Aquatic

L’Oréal Paris Aquatic

L’Oréal Paris Aquatic Look finns ute i butik nu och jag bjuder på snabba swatches och bilder. De limiterade produkterna är Color Riche Pop Eyeshadow i 410 Punky Turqoiuse, Superliner i mörkturkosa nyansen Punky och den gröna mascaran Miss Manga Punky Green.

För priser och mer info se gärna mitt tidigare inlägg här!

Finns att köpa: I butik från vecka 27

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”L’Oréal Paris Aquatic Look Swatches & Bilder”L’Oréal Miss Manga Punky Mascara Recension, Swatches, Bilder

Affiliate Pressutskick

L'Oréal Miss Manga Punky Mascara

L’Oréal Miss Manga Punky Mascara

L’Oréal Miss Manga Punky Mascara (139 SEK) ska ge punkiga ögonfransar och mycket volym. Jag tänker tuppkams-fransar, men den här är så bra även om du inte vill ha det. Det går att applicera utan minsta klump och att jag ens behöver skrapa bort produkt från borsten. Men för lite mer böj & volym får jag ösa på med lite mer. Borsten är utformad på ett sätt som gör att mascara-massan hamnar i gropar och inte lägger sig längst ut på borsten. Svårförklarat, men jag hoppas ni ser vad jag menar på bilderna. Stråna är korta och taggiga. Mascaran håller riktigt bra från dag till kväll och lossar inte som tyvärr  L’Oréals False Lash Wings Intenza gjorde.

Finns att köpa: KICKS, 139 SEK.

Se fler bilder! Fortsätt läsa ”L’Oréal Miss Manga Punky Mascara Recension, Swatches, Bilder”L’Oréal False Lash Wings Intenza Recension, Swatches, Bilder

Pressutskick

L'Oréal False Lash Wings Intenza

L’Oréal False Lash Wings Intenza

L’Oréal False Lash Wings Intenza har en plattare borste med ving-liknande form. Det här är Intenza, vad jag förmodar är en mer intensiv mascara gentemot originalet som heter False Lash Wings (har inte provat den!)

Jag tycker den OK volym, känns fylligt när jag applicerar och behöver inte så många lager. På senare tid har jag skippat ögonfransböjare helt, så den här har jag testat utan. Jag tycker absolut den ger bra fyllnad och resultat, men det här är den första mascaran på riktigt länge som fäller efter några timmar. Det flagar mascara och jag blev nästan glad över att få se en mascara jag inte gillar. Men såklart tråkigt. Men jag kommer fortsätta använda den vid vissa tillfällen, då den håller bra lite över ett par timmar iaf.

Finns att köpa: Eleven (175 SEK) och KICKS (169 SEK)

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”L’Oréal False Lash Wings Intenza Recension, Swatches, Bilder”Max Factor Masterpiece Transform Mascara Recension, Swatches, Bilder

Pressutskick

Max-Factor-Masterpiece-Transform001

Max Factor Masterpiece Transform Mascara

5

Max Factor Masterpiece Transform Mascara (170 SEK, 12ml) är senaste tillskottet till Masterpiece-mascarorna. Originalet gillade jag mycket när den lanserades, men har inte använt den på flera år nu.

Masterpiece Transform har en konformad, något smal borste som är syntetisk. Enligt information ska den vara effektiv på de kortaste fransarna. Det är den absolut och jag får passa mig lite för att inte applicera för mycket. Det kan snabbt bli spindelbenseffekt, men borsten gör det ändå lätt att separera fransarna. Inget smulande under ögonen heller och lätt att tvätta bort. Mycket volym även utan ögonfransböjare, jag är väldigt imponerad!

Finns att köpa: Exklusiv förlansering hos H&M under v.29 (fr 14 juli 2014). Lanseras hos övriga återförsäljare från vecka 33, 2014. Rek pris 170 SEK, 12 ml.

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”Max Factor Masterpiece Transform Mascara Recension, Swatches, Bilder”Apolosophy Mascara Recension, Swatches, Bilder

Pressutskick

Apolosophy Mascara

Apolosophy Mascara

4+

Apolosophy Mascara (8,5 ml) finns i två färger, Midnight Black och Dark Brown. Den här borsten är inte syntetisk och separerar mina fransar väl utan spindelbens-effekt. De första gångerna hade jag svårt att bygga upp en bra volym, för det kom så mycket produkt på en gång. Då behövdes verkligen en ögonfransböjare, men efter ett tag tycker jag den blev bättre och kan nu skippa fransböjaren. Mina fransar är inte så långa, men de har en viss böjd naturligt. Sitter riktigt bra en hel dag, men undviker den gärna om det duggregnar lite. Den är lite vanskligare att tvätta bort än andra icke-vattenfasta jag har.

Finns att köpa: Hos utvalda Apotek Hjärtat, 129 SEK

Se swatches & bilder! Fortsätt läsa ”Apolosophy Mascara Recension, Swatches, Bilder”