Nyhet! H&M Vivid Lip Lacquer

H&M Vivid Lip Lacquer

H&M Vivid Lip Lacquer är ett krämigt flytande läppstift som kombinerar mättade,fylliga nyanser med en högglansig lyster. Lättviktsformula som ger en intensiv look i ett enda drag. Applicera på rengjorda läppar eller över lip primer.

H&M Vivid Lip Lacquer

 • Tropical Teal
 • Urban Rose
 • Acai
 • Pitaya
 • Coral Blaze
 • Taupe Secret

Säljs i Limited Edition online i butik under juni, juli & augusti. Pris 79,90 SEK, 6,5 ml.KICKS Berry Delight Lip Lacquer & Berry Bitten Cream Matte Lipstick

KICKS Berry Delight Lip Lacquer

Röda läpprodukter från KICKS ?‍

KICKS Berry Delight Lip Lacquer & Berry Bitten Cream Matte Lipstick är två röda läpprodukter som jag tänkte pusha för lite extra nu. Förra årets ‘röda läppar’-inlägg med apoteksmärken är fortfarande populärt, så varför inte köra en med bara KICKS. Dessa två matchar varandra riktigt bra. Berry Delight ger glans åt matta läppstiftet Berry Bitten för den som gillar lager på lager med mycket plut! KICKS Lip Lacquer har lagom klibbigt och sitter länge på. KICKS Cream Matte Lipstick är väldigt krämigt och har inte en torr matt känsla, utan detta känns återfuktande.

Köpinformation: KICKS online. Båda två kostar 99 SEK.

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”KICKS Berry Delight Lip Lacquer & Berry Bitten Cream Matte Lipstick”Nyhet! Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine

Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine

Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine är nya läppstift med vitaminer som återfuktar och ger näring åt läpparna. Läckra färger och glansiga läppar. Mycket lätt konsistens och SPF 20 som skyddar läpparna från solens skadliga strålar.

Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine

 • 200 Glow-Rious Pink
 • 300 Pink Rules
 • 500 Red-y, Set, Go!
 • 600 Spin All Spring
 • 700 Better & Brighter

Finns att köpa: Lanseras i Mars 2016. Rimmel hittar du bland annat hos LykoNo7 Tickle High Shine Lip Crayon

Adlink Pressprov

No7 Tickle High Shine Lip Crayon

No7 Tickle High Shine Lip Crayon

Just nu är jag igång med att rensa bloggen och rotar bland gamla utkast och annat. Hittade No7 Tickle High Shine Lip Crayon i gömman och tyckte den såg rikigt härlig ut. Jag är supertrött på vintern nu och blir glad bara jag ser gula, rosa, orange saker. Så tänkte dela med mig av denna härligt orange läppkrita. ☀️

Finns att köpa: Hos Apotek Hjärtat 109 SEK
Fortsätt läsa ”No7 Tickle High Shine Lip Crayon”H&M Beauty Sakura Cream Lip Colour

HM-Sakura-Lipstick

H&M Beauty Sakura Cream Lip Colour

När H&M lanserades förra året var Sakura det första jag satte ögonen på. Det är ett krämigt läppstift och så rosa det kan bli. Idag (28/1-2016) lanserade H&M Sakura igen, men den här gången i en romantisk, rosa förpackning. Annars finns Sakura i vit förpackning med en liten rosa klisterlapp så det ska gå lätt att hitta den.

Läppstiften har sitt namn både på hylsan och förpackning (bra där!) och det går att se om något kund redan vart där och öppnat förpackningen i butik. Nu ska jag inte bli långdragen i en H&M Beauty recension överlag, det får jag återkomma till för har lite mer och säga där. Men åter till Sakura. Det doftar så gott, vanilj-typiskt, och smakar likadant. Ger en satinfinish men är ojämn i applicering och ser inte så supersmooth ut som jag hade velat. Det är en härligt uppiggande nyans dock. Lite mjuk neonrosa i kombination med varm körsbärsblom (sakura).
Hållbarheten är lite vad du gör den till här. Jag tycker det försvinner fort och lägger sig som en kontur, bara jag dricker lite kaffe eller snörper med munnen över alla bekymmer. Men den kan också sitta ett par timmar längre om jag grundar gott och applicerar med vacker hand.

Om jag kommer köpa fler Cream Lip Colours från H&M Beauty? Ja, det kommer jag garanterat!

Köpinformation: H&M online

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”H&M Beauty Sakura Cream Lip Colour”L’Oréal Paris Extravaganza 2016 Collection Swatches & Bilder

Pressprov

Loreal-Extravaganza-2015-Collection
L’Oréal Paris Extravaganza är inspirerad av djungeln och det vilda djurlivet i Amazonas. Kollektionens limited edition-förpackingar har fått färger och mönster för att ‘efterlikna de mest majestätiska arterna’.
Jag tycker kollektionen är superfin och har sett att fler nyanser av läppstiftet lanserats utomlands. Men Tanzania Rubis är så vackert också och jag gillar det starkt! En lite unikare nyans jag inte alltid bär.
L’Or Jungle-nagellacket är nästan lika hett som förra årets favorit ”Versailles Gold”. Den sista av de tre limiterade produkterna är La Palette Smoky. För 129 SEK får du 10 skuggor, bra pris, men tyvärr tycker jag inte skuggorna är varken välpigmenterade, krämiga eller bra att skugga med. Vinnaren i L’Oréals extravaganta kollektion är läppstiftet ?

L’Oréal Paris Extravaganza 2016 Collection

 • Tanzania Rubis (392) Color Riche Lipstick (129 SEK) Limited Edition – Extravagant rubinrött läppstift
 • La Palette Smoky (129 SEK) Limited Edition – Palett med 10 skuggor.
 • L’Or Jungle Color Riche Le Vernis (59 SEK) Limited Edition – Guldigt & metalliskt nagellack
 • Superliner Ultra Precision Black (129 SEK) Fast sortiment – Ger en mycket tunn eyeliner och är en ljus svart nyans.
 • Feline Volume Million Lashes Mascara (175 SEK) Fast sortiment – Böjd borste och ger fransarna en cateye-look

Köpinformation: Online hos KICKS. I butik v. 46 – 52

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”L’Oréal Paris Extravaganza 2016 Collection Swatches & Bilder”Maybelline Celebrate 2015 Winter Collection Swatches & Bilder

Adlink Pressprov

Maybelline Celebrate 2015 Winter Collection
Maybelline Celebrate är en glamorös kollektion som inspirerats av New Yorks nattklubbs-liv.

Den enda produkten som säljs i limited edition är Color Show-nagellacket New York Spotlight. Låt dig inte luras av den fina utsidan som skickar en påminnelse till IsaDoras Black Galaxy. New York Spotlight har en transparens bas med svart glitter. Jag hade så gärna sett det helsvart, men det går ju att lösa med vanligt svart lack under såklart.

Läppstiftet Revolution Red har rosa undertoner och helt klart en favorit. Jag gillar rött och rosa i kombination och detta läppstiftet har även lanserats i Rebel Bouquet-kollektionen.
En produkt som jag ska prova lite mer framöver är den matta eyelinern. Jag har använt den lite slarvigt tillsammans med Eternal Gold Color Tattoo (bilder nedan), men ska testa igen för jag gillar den matta finishen.

Förbered för bildspam nedan! Orkar du inte spamma kan du klicka direkt in på produktens specifika sida för bilder.
Köpinformation: I butik sedan v.46 och alla produkter finns i det fasta sortimentet förutom New York Spotlight som säljs i begränsad upplaga.

Maybelline Celebrate 2015 Winter Collection

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”Maybelline Celebrate 2015 Winter Collection Swatches & Bilder”L’Oréal La Vie En Rose Collection Exclusive Lipsticks Swatches & Bilder

Adlink Pressprov

Loreal-La-Vie-En-Rose-2015-Collection-JLO-Naomi-Blake

L’Oréal La Vie En Rose Collection Exclusive lanseras sedan oktober 2014 i limited edition med läppstift och nagellack (kommer i separat inlägg!).
I Sverige lanseras tre färger, eller tre ambassadörers färger och i år är det Naomi Watts, Jennifer Lopez och Blake Lively rosa nyanser vi får ta del av.

Produkterna är lyxiga och i år har läppstiften fått en ”sheer powdery matte” formula. Alla läppstiften är mindre krämiga än förra året, men jag klagar inte! Formulan är lätt och tunn på, men går enkelt att få mycket färg om jag så vill. Det är en mix av ”thinnest pink pearl” och ”velvet pigments” enligt L’Oréals egna beskrivning.

Blake’s Delicate Rose snuddar på neon och är nog så rosa som det bara kan bli. Helt klart en favorit och känslan på läpparna är som sammet. Inte torr som en del matta läppstift, men känslan av mattheten är där.
Naomi’s Delicate Rose är en klassisk nude och JLo’s Delicate Rose är nog mest spännande av dem alla. Den går verkligen att få ljus eller mörk och har ett fint skimmer.

Köpinformation: Feelunique (utom JLO). Säljs endast i begränsad upplaga och de verkar vara slut hos KICKS online. Alla nyanser är dock fortfarande tillgängliga hos svenska shoppen Bubblebox. Även vissa nyanser som ej lanserats i Sverige hittar hos hos Lookfantastic.se.

L’Oréal La Vie En Rose Collection Exclusive Lipsticks

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”L’Oréal La Vie En Rose Collection Exclusive Lipsticks Swatches & Bilder”