KICKS Berry Delight Lip Lacquer & Berry Bitten Cream Matte Lipstick

KICKS Berry Delight Lip Lacquer

Röda läpprodukter från KICKS ?‍

KICKS Berry Delight Lip Lacquer & Berry Bitten Cream Matte Lipstick är två röda läpprodukter som jag tänkte pusha för lite extra nu. Förra årets ‘röda läppar’-inlägg med apoteksmärken är fortfarande populärt, så varför inte köra en med bara KICKS. Dessa två matchar varandra riktigt bra. Berry Delight ger glans åt matta läppstiftet Berry Bitten för den som gillar lager på lager med mycket plut! KICKS Lip Lacquer har lagom klibbigt och sitter länge på. KICKS Cream Matte Lipstick är väldigt krämigt och har inte en torr matt känsla, utan detta känns återfuktande.

Köpinformation: KICKS online. Båda två kostar 99 SEK.

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”KICKS Berry Delight Lip Lacquer & Berry Bitten Cream Matte Lipstick”L’Oréal Paris Aquatic Look Swatches & Bilder

Pressutskick

Loreal-Aquatic

L’Oréal Paris Aquatic

L’Oréal Paris Aquatic Look finns ute i butik nu och jag bjuder på snabba swatches och bilder. De limiterade produkterna är Color Riche Pop Eyeshadow i 410 Punky Turqoiuse, Superliner i mörkturkosa nyansen Punky och den gröna mascaran Miss Manga Punky Green.

För priser och mer info se gärna mitt tidigare inlägg här!

Finns att köpa: I butik från vecka 27

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”L’Oréal Paris Aquatic Look Swatches & Bilder”Bourjois Happy Nude Year Rouge Edition Velvet Recension, Swatches, Bilder

Affiliate

Bourjois Happy Nude Year

Bourjois Happy Nude Year Rouge Edition Velvet

Bourjois Happy Nude Year är ett matt läpp(glans) och det senaste tillskottet bland märkets Rouge Edition Velvet’s.

Happy Nude Year är en nyans som passar på alla och det ger väldigt mycket färg, så för min del räcker det med ett drag så får jag en dov matt mörkare rosa. Den blir väldigt stark på mig ju fler lager jag lägger på, men känns inte tyngre att bära eller så. Känns lite jellyaktig snarare än matt, inte särskilt torrt alls! Jag fotade direkt efter applicering och strax efter blir den lite mattare i finishen.

För att det ska hålla länge är små tunna lager på varandra att rekommendera, men en snabb applicering håller på mig felfritt 3 timmar om jag samtidigt äter/dricker.

Finns att köpa: ASOS,Feelunique SE, lookfantastic.com

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”Bourjois Happy Nude Year Rouge Edition Velvet Recension, Swatches, Bilder”The Body Shop Flavoured Lip Gloss Swatches & Bilder

Affiliate Pressutskick

TheBodyShop-Lipgloss-Coconut-Peach-Raspberry

The Body Shop Flavoured Lip Gloss finns i 13 smaker och här ovan ser ni Coconut, Peach och Raspberry. Det var riktigt längesedan jag använde läppglans regelbundet, är mer för vanligt läppbalsam eller läppstift ;)
Dessa har inga konstiga smaker dock och är trevliga på utan för mycket klibb. Lite dyrt för 130 kronor kan jag tycka, men blir allt lite nyfiken på den i Mint och Vanilla.
Har du provat The Body Shop Flavoured Lip Gloss och har du någon favorit?

The Body Shop Flavoured Lip Gloss

 • Vanilla
 • Cocoa
 • Coconut
 • Lychee
 • Mango
 • Mint
 • Peach
 • Pink Grapefruit
 • Plum
 • Raspberry
 • Rose
 • Strawberry
 • Watermelon

Finns att köpa: The Body Shop, 130 SEK

Se fler bilder! Fortsätt läsa ”The Body Shop Flavoured Lip Gloss Swatches & Bilder”Deborah Milano Red Laque Lipstick Recension, Swatches, Bilder

Affiliate Pressutskick

Deborah Milano Red Laque

Deborah Milano Red Laque Lipstick

Deborah Milano Red Laque är en kul nyhet bland budgetmärkena, flytande läppstift med mycket glans och varierad intensitet. Jag jämförde dem med L’Oréals Shine Caresse Lip Gloss och de är ganska lika vid första applicering både till konsistens och pigment. Men Milano Red Laque ger ett jämnare avtryck och är lättare att bygga upp mer färg. Det är förvisso inte sagt att Shine Caresse ska vara ett flytande läppstift heller, men till viss del påminner de om varandra.

Deborah Milano Red Laque finns i sju nyanser, där orangea Mademoiselle Tangerine har lite skimmer. Min favorit är 09 Fuchsia Girl, den sitter som smäck!  De doftar typiskt läppstift, men inget störande och är väldigt långvariga på. Fuchsia Girl satt felfritt i 3 timmar på mig, sedan tog jag bort det, så ska prova ut den ordentligt en dag.

 • 02 Sweetheart Rose
 • 03 Lady Beige
 • 06 Purple Queen
 • 07 Scarlet Lover
 • 08 Princess Pink
 • 09 Fuschia Girl
 • 10 Mademoiselle Tangerine

Finns att köpa: Lyko & Shopping4Net. 119 SEK.

Se fler bilder! Fortsätt läsa ”Deborah Milano Red Laque Lipstick Recension, Swatches, Bilder”No7 Belle Pink BB Lips Beauty Balm Swatches, Bilder

Pressutskick

No7 Belle Pink

No7 Belle Pink BB Lips

No7 Belle Pink är den mörkaste av de tre nyanserna som nu finns hos Apotek Hjärtat. Belle Pink är lite dov och höstig. Men den ser lite mer transparent ut på läpparna, så en helt okej nyans även på sommaren. Jag var så nyfiken på dessa BB Lips, men blev lite besviken dock. Den är inte superklibbig, men har en smak som jag inte alls trivdes med. Från och med igår och fram till 12 augusti 2014 kan du köpa utvalda produkter från No7 med rabatt på 30%.

Finns att köpa: Hos Apotek Hjärtat, 99 SEK

Se fler bilder! Fortsätt läsa ”No7 Belle Pink BB Lips Beauty Balm Swatches, Bilder”Max Factor Enchanting Coral (25) Colour Elixir Gloss Recension, Swatches, Bilder

Pressutskick

Max Factor Enchanting Coral

Max Factor Enchanting Coral (25) Colour Elixir Gloss

Max Factor Enchanting Coral är ett klassiskt korallrosa läppglans med lagom klibbig formula. Det här ser mer färgstarkt ut på blek hy som ni kan se på mina swatches, så har du naturligt rödare läppar kan nog färgen smälta in mer. Jag gillar det här, men det har ingen wow-factor i min mening.  Kanske för att jag hellre väljer att använda läppstift än läppglans, ja, det kan vara så! Men vad jag definitivt tycker om med Colour Elixir gloss är att det kommer i hela 16 nyanser och den halvklibbiga formulan gör att det sitter lite längre om jag nu känner för det. Colour Elixir Gloss har en svag doft/smak, men inget irriterande.

Lyko, KICKS, 110 SEK

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”Max Factor Enchanting Coral (25) Colour Elixir Gloss Recension, Swatches, Bilder”Pierre René Chic Gloss Swatches

Pierre René Chic Gloss

Pierre René Chic Gloss Swatches

Pierre René Chic Gloss lanserades tidigare i höst tillsammans med de nya Chic Shadow-skuggorna. Jag gillar det röda nr 15 ”Party On” som har smått fuchsia-skimmer. Det här glosset är väldigt pigmenterat och lite klibbigt, men inte så klibbigt som Dame Gloss Lips från Make Up Store.
Chic Gloss finns i en massa färger och jag blir lite nyfiken på de kalla rosa och lila.
Finns att köpa: Lyko, 39 SEK

Fortsätt läsa ”Pierre René Chic Gloss Swatches”