Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil Swatches

Pressutskick

Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil

Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil

Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencils (89 SEK) är krämiga läppennor med mycket pigment och halvmatt finish.
Av dessa 8 pennor har jag 6 stycken swatchade här. Minimalist (140) är en ljusrosa och den enda med lite skimmer. Jag tyckte inte skimret kändes irriterande, men appliceringen var torrare än de övriga pennorna. Färgen är dock min favorit och den är också mest hållbar av de alla. Fuchsia Desire (150) är krämigast av dem alla och det känns som flytande läppstift när jag applicerar den. Alla pennor (förutom Minimalist) har en tendens att bilda en kontur runt läpparna ganska snabbt på mig.

Finns i följande nyanser:

 • 130 Love My Pink
 • 140 Minimalist
 • 150 Fuchsia Desire
 • 210 Keep it Classy
 • 310 Berry Much
 • 410 Fab Orange
 • 520 Light It Up
 • 630 Nude Perfection

Finns att köpa: KICKS, 89 SEK

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil Swatches”The Body Shop Poppy Red Lip & Cheek Velvet Stick Recension, Swatches, Bilder

Pressutskick

TBS-Lip-Cheek-Velvet-Stick001

The Body Shop Poppy Red Lip & Cheek Velvet Stick

The Body Shop Poppy Red är ett av fem nya läpprodukter med sidenmatt yta. De övriga heter Poppy Nude, Poppy Bronze, Poppy Coral och Poppy Pink så det finns en variation av nyanser för alla. Utöver dessa fem finns även Poppy Universal som jag skrev om här!

Poppy Red är en väldigt ‘bärvänlig’ röd för mig. Jag trodde den skulle vara både skarpare och mörkare på, men den här är väldigt mycket enklare för mig att bära. Liknar korallröd på mig och precis som Poppy Universal håller den riktigt länge. Kommer definitivt kika på någon av de andra nyanserna, men visst känns priset lite saftigt för en penna, trots att den fungerar som både rouge och läppstift.
Finns att köpa: Hos TBS, 145 SEK

Se fler bilder! Fortsätt läsa ”The Body Shop Poppy Red Lip & Cheek Velvet Stick Recension, Swatches, Bilder”The Body Shop Poppy Universal (50) Lip & Cheek Velvet Stick Recension, Swatches, Bilder

Pressutskick

The Body Shop Poppy Universal

The Body Shop Poppy Universal (50) Lip & Cheek Velvet Stick

The Body Shop Poppy Universal är ett Lip & Cheek Velvet Stick som ger dig en unik nyans då den anpassar sig efter hudens PH-värde. Det mörkgrå stiftet blir till en fuchsia/lila nyans och som ni ser reagerar den lite svagare swatchad på handleden.

Poppy Universal har en matt finish, lång hållbarhet och på kinderna är den lätt att applicera och blenda ut till en jämn rouge. Många liknande produkter som reagerar på huden fäster väldigt snabbt, men eftersom det är ett stift är det enklare att få det just jämnt.
På läpparna sitter den också väldigt bra, efter 3 timmar har den övergått till en mer neutral rosigare färg som jag fortfarande ser efter 8 timmar (gäller även på kinderna!). Älskar denna pennan, väldigt smidig att ha med överallt och den matta texturen är inte för torr!

Finns att köpa: Hos TBS

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”The Body Shop Poppy Universal (50) Lip & Cheek Velvet Stick Recension, Swatches, Bilder”Apolosophy Chubby Gloss Stick Recension, Swatches, Bilder

Pressutskick

Apolosophy-Chubby-Gloss-Stick
Apolosophy Chubby Gloss Stick är en tjock läppenna med mycket glans och mycket färg. Doftar och smakar vanilj, kan inte bli bättre där, och den har en bra känsla på läpparna. Inget klibbigt eller för mesigt tunt! Jag provade Red Fusion och det här är ingen penna med en superlång hållbarhet, det kan nog de flesta förstå. Red Fusion liknade mest ett rött stain efter två timmar, så dessa glossiga stick är att föredra när makeup inte ska sitta för hårt eller för länge.

Pennan går att skruva upp och de har en matt svart hylsa. Ni kan se på en av bilderna hur mycket produkt du får för 79 SEK. Alla bilder är fotade med blixt och jag tycker nog färgerna är lite starkare i normalt ljus.

Apolosophy Chubby Gloss Stick

 • 01 Almost Nude
 • 02 Pink Peony
 • 03 Red Fusion
 • 04 Coral Carnival
 • 05 Raspberry Sorbet
 • 06 Mulberry Sparkle

Finns att köpa: Apotek Hjärtat, 79 SEK

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”Apolosophy Chubby Gloss Stick Recension, Swatches, Bilder”Too Faced Never Enough Nude Color Bomb Recension, Swatches, Bilder

Pressutskick

Too-Faced-Never-Enough-Nude-Color-Bomb-Moisture-Plumping-Lip-Tint

Too Faced Never Enough Nude Color Bomb

Too Faced Never Enough Nude är en trubbig, tjock läppenna och beskrivs som ”moisture, plumping lip tint”. Jag gillar färgen riktigt, riktigt mycket, men jag har svårt att använda den. Efter ca 30 sekunder känner jag en brännande stickning, snarare än bara stickning.

Stickandet eskalerar efter 2 minuter och längre än 4 minuter har jag alltså aldrig använt detta! Det är så synd, men jag står inte ut med känslan. Normalt sett är jag ganska så tålig mot lip plumpers och Color Bomb har flera riktigt fina nyanser. Men den här går bara inte. Jag kan dock känna att den är återfuktande och doften har jag heller inga problem med.

Finns att köpa: Eleven

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”Too Faced Never Enough Nude Color Bomb Recension, Swatches, Bilder”KICKS Tangerine Dream Colour Twist Recension, Swatches, Bilder

Pressutskick

KICKS Tangerine Dream

KICKS Tangerine Dream Colour Twist

KICKS Tangerine Dream är en korallorange med drag åt det rosa hållet, helt fantastiskt snygg färg till sommaren! Jag trodde den här skulle vara mer orange och snålt pigmenterad, men ack så fel jag hade. Den ger mycket färg snabbt och är krämigare än L’Oreals Glam Shine Bite the maracjua och No7 High Shine Lip Crayon i nyans Tickle. (se swatches nedan). KICKS Colour Twist känns vårdande på och har en svag smak doft som inte känns påträngande.

Finns att köpa: KICKS, 99 SEK

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”KICKS Tangerine Dream Colour Twist Recension, Swatches, Bilder”Make Up Store Graceful Lip Pencil Recension, Swatches, Bilder

Make-Up-Store-Graceful-Lippencil

Make Up Store Graceful Lip Pencil

5

Make Up Store Graceful Lippencil har en matt finish och ljus rosaronad beige nyans. Den här fungerar utmärkt även på ögats vattenlinje för att ljusa upp, precis som Vanilla. Trots att det är en Lippencil använder jag den enbart för ögat! Gillar den rosa tonen bättre än den gula som Vanilla har.

Pennan är inte supertorr, men inte heller så blödig. Ger en jämn och bra applicering helt enkelt.

Finns att köpa: Make Up Store, 130 SEK

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”Make Up Store Graceful Lip Pencil Recension, Swatches, Bilder”L’Oréal Glam Shine Balmy Gloss Recension, Swatches, Bilder

L'Oréal Glam Shine Balmy Gloss

L’Oréal Glam Shine Balmy Gloss

L’Oréal Glam Shine Balmy Gloss är fyra nya läppglans i pennformat! Dem har ingen smak eller doft, bara någon slags läppstiftsdoft och är alla lagom pigmenterade liknande Cliniques Chubby Sticks (inte de som heter intense dock!)

L’Oréals Glam Shine-produker ger ju alltid mycket glans, men dessa borde nästan enbart heta Balmy Gloss. De känns och är som läppbalsam, men går att bygga upp mer färg. Finishen ser både glansigt och matt ut på samma gång. Hållbarheten är samma för allihopa runt 1,5 timma.

 • Bite The Maracuja 910 ser knalligt orange ut men är en korallig nyans med skimmer. Skimret känns på läpparna. Läs min separata recension här!
 • Dare The Dragon Fruit 913 är en ljus plommonlila med blå undertoner och skimmer som inte känns på.
 • Fall For Watermelon 914 är en mörkare melonrosa nyans men den har liksom de andra skirt vid en applicering så man behöver några lager för full färg.
 • Die For Guava 915 är min favorit och nyansen påminde mig väldigt mycket om Chanel Chance Rouge Coco Shine.

Pennorna är uppskruvbara vilket är ett stort plus och ni kan se på ena bilden hur mycket produkt man får. Se Die For Guava nedan.
Finns att köpa: Kommer väldigt snart! Rek pris 89 SEK. L’Oréal Paris Sverige på Facebook.

Se swatches & fler bilder! Fortsätt läsa ”L’Oréal Glam Shine Balmy Gloss Recension, Swatches, Bilder”