Apolosophy Magic Shimmer Bronzing Blush Recension, Swatches, Bilder

Affiliate Pressutskick

Apolsophy-Magic-Shimmer-Bronzing-Blush

Apolosophy Magic Shimmer Bronzing Blush (139 SEK) är ett nytt rouge- och bronzingpuder med highlight-effekt. Det finns fem olika färger av ljusrosa, nude till bronze och koppar. Tillsammans bildar de en gyllene ton i brons. Jag gillar verkligen hållbarheten i Apolosophys rouge, men Magic Shimmer har en lite smuligare konsistens. Den ger ett fint skimmer på kinden och jag behöver inte använda extra rouge med denna. Riktigt glad över att Apolosophy tagit fram fler produkter för ansiktet! Hoppas på fler framöver då denna tyvärr bara säljs i limiterad utgåva.

Finns att köpa: Apotek Hjärtat

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”Apolosophy Magic Shimmer Bronzing Blush Recension, Swatches, Bilder”Max Factor Seductive Pink Creme Puff Blush Recension, Swatches, Bilder

Affiliate Pressutskick

Max-Factor-Creme-Puff-Blush001

Max Factor Seductive Pink

Max Factor Seductive Pink Creme Puff Blush är ett melerat rouge med krämig pressad formula. Det finns dova nyanser av mauve och aprikos i rouget som blandar sig till en gammelrosa nyans. Nya Creme Puff Blush finns även i nyanserna Lovely Pink (05), Nude Mauve (10) och Alluring Rose (25).

Finishen och känslan av pudret är som sammet och det ger en uns lyster med viss matthet. Det är skimmer i rouget, men inget som syns på kinderna. Den smälter in snabbt i huden, så det lilla som smular när jag sätter i rougeborsten är inget märkbart. Det håller en hel dag och känns verkligen som det agerar på huden för att hålla sig där. Den har ingen distinkt doft och kommer stabilt bakat förpackat i plast. Är nyfiken på Lovely Pink nu och hoppas även att Max Factor tar fram ett bronzing puder i Creme Puff-serien också ;)

Finns att köpa: Lyko, 125 SEK

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”Max Factor Seductive Pink Creme Puff Blush Recension, Swatches, Bilder”

 

Apolosophy Happy Pink (04) Rouge Recension, Swatches, Bilder

Pressutskick

Apolosophy-Rouge-Happy-Pink003

Apolosophy Happy Pink (04) Rouge

5+

Apolosophy Happy Pink är ett puderrouge med dov fuchsia-nyans i matt finish. Den ser lite klarare ut swatchad på mig, vilket känns helt okej då jag annars inte är så mycket för dessa nyanser sommartid. Den är en nyans ljusare än Bourjois Cendre de Rose Brun, men har en starkare pigmentering.

 

Apolosophy har endast Happy Pink och Divine Coral bland nyanserna i sitt sortiment, vilket är synd för det här är riktigt bra. Den sitter från morgon till kväll även om jag applicerar tunt lager. Den har dock fått en något softare ton, men jag kan fortfarande se rouget.

Pudret är sammetslent och smular inte överdrivet. Den ska vara vattenavisande och fukttålig och jag har märkt att den sitter väl, även när jag testat den under mina motionsrundor. Jag kommer säkerligen slå till på Divine Coral innan sommaren är slut, men snälla Apotek Hjärtat, ta gääärna fram fler nyanser!

Finns att köpa: Hos utvalda Apotek Hjärtat, 109 SEK

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”Apolosophy Happy Pink (04) Rouge Recension, Swatches, Bilder”Viva la Diva Sun Blush Recension, Swatches, Bilder

Pressutskick

Viva la Diva Sun BlushViva la Diva Sun Blush

Viva la Diva Sun Blush innehåller bronzer, highlighter och rouge och kommer i en händig pappförpackning med magnetlås. Pudren skyddas av en genomskinlig plastfilm.
Jag har använt denna i snart en vecka, och gillar att ha dessa tre produkter i en när jag är i farten.

Jag gillar att produkterna har en matt finish, undantag highlightern då. Bronzern är lätt att få jämn och passar mig helt ok, den påminde mig lite om Benefit Hoola i konsistens. Rouget däremot ser lite glåmig ut på mig, främst för dess matta finish. Nyansen är väldigt lik e.l.fs cremerouge i St Lucia. Highlightern är min favorit, den slår flera av mina highlighters faktiskt! Ger en perfekt lyster och mycket glow som inte ser ut som makeup! Två tummar upp! Alla pudren har en väldigt härligt mjuk känsla och har en lagom lång hållbarhet. Efter en dag kan jag se att de tappat intensitet.

Finns att köpa: Hitta din Viva la Diva-återförsäljare här.

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”Viva la Diva Sun Blush Recension, Swatches, Bilder”Kubiss Glimmer Glow Recension, Swatches, Bilder

Kubiss Glimmer Glow

Kubiss Glimmer Glow

3

Kubiss Glimmer Glow är ett kompakt puder och fungerar både som highlighter, rouge och bronzer. Glimmer Glow finns i tre olika nyanskombinationer och det här är inte de bästa jag provat, men helt okej som budgetalternativ. De är mycket pigmenterade och pudret är mjukt. Kompaktdosan är av plast och pudren hade en tendens att sitta lite löst i denna. Jag gillar No2 bäst av dessa tre, men jag vet att det finns fler färger av dem i England. Bland annat en ljusare variant med toner av persikorosa och beige. Kubiss säljer även en matt bronzer.

Shade No1 har tre olika varma bronzer och en vitbeige highlighter. Alla nyanser har en satin finish.

Shade No2 är en något kallare version av den första, men har en varmare highlighter. Den mörkaste har en ynka mer skimmer i sig än de andra som har satin finishes.

Shade No3 används till fördel som rouge med sina rosa nyanser. Mauve, ljus- och gammelrosa gör det lätt att mixa för varje hudton. Den ljusaste nyansen har skimmer, de andra har satin finishes.

Finns att köpa: Hitta din återförsäljare här. ca pris 25 SEK

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”Kubiss Glimmer Glow Recension, Swatches, Bilder”Bourjois Blushes Swatches & Bilder

Affiliate

Bourjois-Blushes-Powder-Cream

Bourjois Blushes!

Bourjois är det franska kosmetikamärket som redan 1863 lanserade deras första produkt, den bakade Little Round Pot! Den finns numera som rouge och ögonskugga och då och då släpps den i en retro-förpackning. Läs mer om Bourjois historia här. Jag har som bekant ett gott öga för dessa runda rouger. Dem smular aldrig, ger en neutral färg till kinderna och går att bygga upp mer färg om jag vill det.

Precis som Bourjois själva beskriver har dem en ”fine and silky powdered texture that dusts the skin with soft, transparent colour”. Trots att vissa av dem blir lite torrare med tiden så gillar jag dem. Den jag haft längst är Coup de Foudre (sedan 7 år tillbaka) och är fortfarande inte uttorkad, dock har den lossnat. Det här inlägget kommer jag förmodligen uppdatera med mer info, text, bättre bilder osv om det blir fler rouge framöver!

Little Round Pot Blush

  • Rose Coup de Foudre (16) korall/skimmer
  • Rose d’Or (34) roséguld/skimmer
  • Cendre de Rose Brune (48) mörk gammelrosa/matt
  • Rose Frisson (54) korallrosa/satin

Cream Blush

  • Nude Velvet (01) ljus aprikos/matt
  • Healthy Glow (02) korall/matt

Finns att köpa: Feelunique SE

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”Bourjois Blushes Swatches & Bilder”Chanel Inspiration (64) Le Blush Crème de Chanel Recension, Swatches, Bilder

Chanel-Inspiration-Le-Blush-Creme-de-Chanel002

Chanel Inspiration (64) Le Blush Crème de Chanel Cream Blush

5

Chanel Inspiration (64) Le Blush Crème de Chanel är en frisk men nedtonad rosig krämrouge i matt finish. På mig ger det en riktigt naturligt rosig ton till kinderna och det här har blivit en klar favorit! Det håller hela dagen och skillnaden är inte stor gentemot Bourjois krämrouge. De har båda en kräm-till-puder finish, men Le Blush Creme de Chanel har inte den glansiga ytan i dosan som Bourjois har. Finishen är dock likadan när de är applicerade.
De presterar lika bra på mig och båda innehåller 2.5 gram produkt. Le Blush Crème de Chanel är oparfymerad och finns just nu i sex nyanser.

Happy New Year Everyone! Thanks for 2013 and hope to see you again in 2014!

Finns att köpa: ByBloom, KICKS

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”Chanel Inspiration (64) Le Blush Crème de Chanel Recension, Swatches, Bilder”