H&M All Over Shine Face Shine Gloss Recension, Swatches, Bilder

HM-All-Over-Shine-Precious-Glow
H&M All Over Shine även kallat Face Gloss eller Face Shine beskrivs som en krämig, transparent produkt som snabbt och enkelt ger huden lyster. Den ska fungera för hela ansiktet eller utmed kindbenen som highlighter.
En kul produkt för oss som älskar glow i limited edition, så jag kunde inte låta bli att klicka hem ett ex och startade testandet direkt.

Vid första användning känns översta lagret ganska hårt, det är alltså ingen mjuk yta, men den blir bättre och bättre efter ett par användningar. H&M skriver dock att det är en lättviktsformula, vilket jag inte håller med om. Den känns mer som smör direkt från kylen.

Jag har duttat på kindbenen, på/över- och under ögonbrynen samt i ögonvrån med en pensel. Den ska dock fungera att ha över hela ansiktet. Känslan på kinderna är krämigt sammetslen, så den är inte klibbig. Om håret blåser framåt över ansiktet så klibbar den inte mot kinderna. Men jag skulle ändå aldrig få för mig att lägga på den över hela ansiktet. Den ger en snygg wet-look highlighting effekt. Den är lite mer som naturlig highlighting, och ser inte ut som smink direkt. Efter 5 timmar sitter den fortfarande på, men den samarbetar såklart med ansiktets naturliga oljor som framhäver glowet många timmar till.

H&M butik eller online, 79,90 SEK för 8 ml.

Fortsätt läsa ”H&M All Over Shine Face Shine Gloss Recension, Swatches, Bilder”The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome Swatches & Bilder

Pressutskick

The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome

The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome

The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome kommer i tre färger som kan fungera som highlighter, rouge och bronzer. De är lätta att tona ut och kan alla fungera som highlighters, då de ger mycket lyster. Går att bygga på för mer färg, men jag tycker inte de är den ultimata produkten för det. Det blir svårare att få en jämn uttoning och neutralt resultat ju mer jag applicerar.
Det bästa är att den inte ‘känns’ på huden, utan väldigt lätt och lite pudrig finish. Nu på sommaren använder jag knappt foundation. Gillar inte känslan av det alls för tillfället. Då skulle denna produkten passa perfekt för att bara ge lite färg eller kontur, men jag tycker att skimret passar bättre ihop med en ‘flawless’ hy och hade gärna sett en skimmerfri variant.

Finns att köpa: The Body Shop, 135 SEK/st.

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome Swatches & Bilder”Apolosophy Magic Shimmer Bronzing Blush Recension, Swatches, Bilder

Affiliate Pressutskick

Apolsophy-Magic-Shimmer-Bronzing-Blush

Apolosophy Magic Shimmer Bronzing Blush (139 SEK) är ett nytt rouge- och bronzingpuder med highlight-effekt. Det finns fem olika färger av ljusrosa, nude till bronze och koppar. Tillsammans bildar de en gyllene ton i brons. Jag gillar verkligen hållbarheten i Apolosophys rouge, men Magic Shimmer har en lite smuligare konsistens. Den ger ett fint skimmer på kinden och jag behöver inte använda extra rouge med denna. Riktigt glad över att Apolosophy tagit fram fler produkter för ansiktet! Hoppas på fler framöver då denna tyvärr bara säljs i limiterad utgåva.

Finns att köpa: Apotek Hjärtat

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”Apolosophy Magic Shimmer Bronzing Blush Recension, Swatches, Bilder”Pürminerals Afterglow Illuminating Powder Recension, Swatches, Bilder

Pressutskick

Purminerals-Afterglow

Pürminerals Afterglow Illuminating Powder

5-

Pürminerals Afterglow Illuminating Powder (8 g, 295 SEK) är en lystergivande pressat mineralpuder.
Jag jämförde den tillsammans med theBalm Mary-Lou Manizer (8,5 g). Afterglow har en mer gyllene/guldig ton och Mary-Lou en mer metallisk finish vid flera swatchade lager. På ansiktet är det Mary-Lou som lättare smälter in i huden och jag föredrar Afterglow om det ska synas lite mer. De är i helhet lika hållbara, ingen är riktigt från morgon-till-kväll, men de kan lätt variera beroende på underlag osv.  Afterglow är också hårdare pressat och det smular inget alls.
Afterglow innehåller fler ingredienser, men inga silikoner. I korthet tycker jag Mary-Lou ger naturlig lyster, medan Afterglow har mycket mer glöd. Afterglow passar dock inte för att appliceras i hela ansiktet, och personligen skulle jag inte rekommendera den för att dölja rynkor med! Men applicerat med finess kan jag se att den fungerar bra att dölja linjer/ojämnheter med.

Finns att köpa: Hitta din återförsäljare här, rek pris 295 SEK

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”Pürminerals Afterglow Illuminating Powder Recension, Swatches, Bilder”Chanel Chance Eau Fraiche Shimmering Touch

Affiliate Pressutskick

Chanel-Chance-Eau-Fraiche-Shimmer-Touch002

Chanel Chance Eau Fraiche Shimmering Touch

Chanel Chance Eau Fraiche Shimmering Touch (25g) är en härligt doftande gelé för dekolletaget.

Jag har använt denna till kindbenen också, parfymen är inget hinder! Chanel Chance Eau Fraiche är en av mina favoritparfymer och tröttnar aldrig på den. Shimmering Touch ger ett lagom skimmer som passar till allt och alla tillfällen. Dosan är av frostat glas med ett lock i klassisk Eau Fraiche-grönt. Dosan har en bra tyngd i sig också, trots sin lilla storlek. Även om skimret är transparent, så skiftar det i ljust marsipangrönt. Applicerat och swatchat på huden är det väldigt subtilt dock och inget som syns.

Finns att köpa: StrawBerryNet, 645 SEK (limted edition)

Se bilder & swatches! Fortsätt läsa ”Chanel Chance Eau Fraiche Shimmering Touch”Me Me Me Shimmer Stack Illuminating Powder Bronze

Pressutskick

MeMeMe-Shimmer-Stack-Bronze

Me Me Me Shimmer Stack Illuminating Powder Bronze

Me Me Me Shimmer Stack Illuminating Powder Bronze innehåller fyra längder bronzers och en ljusbeige highlighter. Jag har använt denna ett fåtal gånger och tycker den ger ett snyggt glow på kinden. Shimmer Stack är lite billigare att köpa i England, men de är riktigt bra budgetprodukter och mycket bättre än Kubiss Glimmer Glow. Förpackningen känns ganska plastig, men ändå hyfsat stadig.
Me Me Me har en del fina rouger och en spännande dagkräm, Seventh Heaven Face Base, jag är riktigt nyfiken på!

Finns att köpa: Sarmay, 159 SEK eller direkt hos Me Me Me Cosmetics.

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”Me Me Me Shimmer Stack Illuminating Powder Bronze”Viva la Diva Sun Blush Recension, Swatches, Bilder

Pressutskick

Viva la Diva Sun BlushViva la Diva Sun Blush

Viva la Diva Sun Blush innehåller bronzer, highlighter och rouge och kommer i en händig pappförpackning med magnetlås. Pudren skyddas av en genomskinlig plastfilm.
Jag har använt denna i snart en vecka, och gillar att ha dessa tre produkter i en när jag är i farten.

Jag gillar att produkterna har en matt finish, undantag highlightern då. Bronzern är lätt att få jämn och passar mig helt ok, den påminde mig lite om Benefit Hoola i konsistens. Rouget däremot ser lite glåmig ut på mig, främst för dess matta finish. Nyansen är väldigt lik e.l.fs cremerouge i St Lucia. Highlightern är min favorit, den slår flera av mina highlighters faktiskt! Ger en perfekt lyster och mycket glow som inte ser ut som makeup! Två tummar upp! Alla pudren har en väldigt härligt mjuk känsla och har en lagom lång hållbarhet. Efter en dag kan jag se att de tappat intensitet.

Finns att köpa: Hitta din Viva la Diva-återförsäljare här.

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”Viva la Diva Sun Blush Recension, Swatches, Bilder”Kubiss Glimmer Glow Recension, Swatches, Bilder

Kubiss Glimmer Glow

Kubiss Glimmer Glow

3

Kubiss Glimmer Glow är ett kompakt puder och fungerar både som highlighter, rouge och bronzer. Glimmer Glow finns i tre olika nyanskombinationer och det här är inte de bästa jag provat, men helt okej som budgetalternativ. De är mycket pigmenterade och pudret är mjukt. Kompaktdosan är av plast och pudren hade en tendens att sitta lite löst i denna. Jag gillar No2 bäst av dessa tre, men jag vet att det finns fler färger av dem i England. Bland annat en ljusare variant med toner av persikorosa och beige. Kubiss säljer även en matt bronzer.

Shade No1 har tre olika varma bronzer och en vitbeige highlighter. Alla nyanser har en satin finish.

Shade No2 är en något kallare version av den första, men har en varmare highlighter. Den mörkaste har en ynka mer skimmer i sig än de andra som har satin finishes.

Shade No3 används till fördel som rouge med sina rosa nyanser. Mauve, ljus- och gammelrosa gör det lätt att mixa för varje hudton. Den ljusaste nyansen har skimmer, de andra har satin finishes.

Finns att köpa: Hitta din återförsäljare här. ca pris 25 SEK

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”Kubiss Glimmer Glow Recension, Swatches, Bilder”