Maybelline New York Bricks Bronzer Swatches, Bilder

Adlink Pressprov

Maybelline-NY-Bricks-Bronzer-Shimmer-Bricks-Matte-Bronzer
Maybelline New York Bricks Bronzer i nyans ”Blondes” passar dig som vill ha både skimmer och matt effekt. Den säljs i limiterad utgåva sedan v.19 men finns fortfarande att få tag på! Den matta nyansen är av gulare tonen, men har en tunn och lätt finish att tona ut med. Den skimriga tegel-delen av paletten har mixade roséfärgade highlighters och en bronzig nyans. Paletten doftar parfym, innehåller 7 gram produkt och kostar 129 SEK.
Online hos Feelunique

Fortsätt läsa ”Maybelline New York Bricks Bronzer Swatches, Bilder”The Body Shop Honey Bronze Drops Of Sun Holiday Glow Creator Recension, Swatches, Bilder

Pressprov

The Body Shop Honey Bronze Drops Of Sun

The Body Shop Honey Bronze Drops Of Sun Holiday Glow Creator

The Body Shop Honey Bronze Drops Of Sun Holiday Glow Creator (195 SEK, 15 ml) är sommarens bronzing-produkt för dig som gillar enkelhet och lite färg! Vad jag menar är att denna lila burken med en enda droppe (utblandat med ytterst lite ansiktskräm eller foundation) ger ett bronsigt glow över hela ansiktet utan kladd eller ojämnheter. När jag swatchade på armen tyckte jag den torkade in fort och tänkte att det skulle se flammigt ut i ansiktet. Men en liten droppe till ett halvt kryddmått ansiktskräm räckte gott för ansiktet och gav genast lite lagom och naturlig färg i nyllet. Den har samma goda doft som övriga Honey Bronze-produkter och kan även användas för contouring med 1-2 extra droppar i foundation.
Honey Bronze har flera produkter och två av mina favoriter (som jag använder JÄMT) är Bronzing Powder och Tinted Leg Mist. Enda minuset är att spraymunstycket till Tinted Led Mist är lite hårt och kan vara svårt att spraya med. Men annars riktigt bra produkter, året om!

I butik och online 31 maj! Pris 195 SEK, 15 ml

Se fler bilder & swatches samt övriga Honey Bronze-produkter! Fortsätt läsa ”The Body Shop Honey Bronze Drops Of Sun Holiday Glow Creator Recension, Swatches, Bilder”Bourjois Sun Illusion 2016 Bronzing Collection

Adlink

Bourjois-Sun-Illusion-2016-Bronzing-Collection
Bourjois Sun Illusion heter årets bronzingkollektion och en ny produkt lanseras tillsammans med tre från tidigare år. Nyheten är en contouring-produkt med marint tema som matchar de övriga. Den släpps i mitten av maj, medan de övriga produkterna går att köpa redan nu. Bilder på alla produkter hittar ni längre ned i inlägget genom att klicka vidare!

Bourjois Sun Illusion

  • Contouring Illusion & Highlighter (€ 15,29)
  • Mat Illusion Bronzing Powder (€ 13.99)
  • Maxi Delight Powder (€ 13.99)
  • BB Bronzing Cream (€ 13.49)

I mitten av maj 2016. Bourjois finns endast online för Sverige, bland annat hos Feelunique

Fortsätt läsa ”Bourjois Sun Illusion 2016 Bronzing Collection”L’Oréal Glam Bronze GG Cream Swatches & Bilder

Pressutskick

Loreal-Glam-Bronze-GG-Cream

L’Oréal Glam Bronze GG Cream

L’Oréal Glam Bronze GG Cream är färgad kräm för att ge glow till ansiktet. GG står för ‘genious glow’ och ger mer glow än färg till ansiktet.
För att få lite bronzead hy fick jag applicera lager efter lager. Jag tycker inte det är den bästa produkten för konturering eller som bronzer. Som highlighter fungerar den lite bättre, men jag skulle inte kalla den en fullfjärdrad highlighter heller. Enligt L’Oréal ska den ha en BB creams återfuktande och utjämnande effekt. Den känns lite fuktig på huden och för mig som föredrar mer nedmattande produkter i sommarsolen så känns den inte speciell aktuell för mig! Jag skulle rekommendera den för riktigt ljus hy som vill ha lite färg som ser någorlunda naturligt ut.

Finns att köpa: Online hos KICKS. I butik hos bl a Åhléns, H&M för 149 SEK

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”L’Oréal Glam Bronze GG Cream Swatches & Bilder”Apolosophy Magic Shimmer Bronzing Blush Recension, Swatches, Bilder

Affiliate Pressutskick

Apolsophy-Magic-Shimmer-Bronzing-Blush

Apolosophy Magic Shimmer Bronzing Blush (139 SEK) är ett nytt rouge- och bronzingpuder med highlight-effekt. Det finns fem olika färger av ljusrosa, nude till bronze och koppar. Tillsammans bildar de en gyllene ton i brons. Jag gillar verkligen hållbarheten i Apolosophys rouge, men Magic Shimmer har en lite smuligare konsistens. Den ger ett fint skimmer på kinden och jag behöver inte använda extra rouge med denna. Riktigt glad över att Apolosophy tagit fram fler produkter för ansiktet! Hoppas på fler framöver då denna tyvärr bara säljs i limiterad utgåva.

Finns att köpa: Apotek Hjärtat

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”Apolosophy Magic Shimmer Bronzing Blush Recension, Swatches, Bilder”

 

Viva la Diva Matte Bronzing Powder Recension, Swatches, Bilder

Affiliate Pressutskick

Viva la Diva Matte Bronzing Powder

Viva la Diva Matte Bronzing Powder

4+

Viva la Diva Matte Bronzing Powder (8.9 g, 79 SEK) är en betydligt mindre dosa än VLD:s skimriga bronzing puder. Efter 8 timmar har den lättat i intensitet och jag hade applicerat ganska rejält, både som rouge och kontur. Men inte försvunnit helt och hållet.

Bronzern är parfymerad, fast det är inget jag känner på ansiktet. Den har en mjuk, sammetslen finish och den är lätt att få jämn och ger inga skarpa kanter. Inget smulande heller och det känns nästan som en hybrid mellan kräm och puder (den innehåller förvisso mineralolja som andra ingrediens).

Viva la Divas skimriga bronzers är inte lika populära hos mig (recension kommer snart), men den här har jag redan använt flera gånger i sommar. Nyansen är neutralare i tonen än bronzern i Sun Blush, och mindre smulig, vilket gör att jag gillar den här bättre.

Finns att köpa:Bubblebox, 79 SEK 

Se swatches & bilder! Fortsätt läsa ”Viva la Diva Matte Bronzing Powder Recension, Swatches, Bilder”