Yves Rocher Oui a l’amour Eau de Parfum

Adlink

Yves Rocher Oui a l’amour Eau de Parfum

Yves Rocher Oui a l’amour Eau de Parfum eller ”Yes To Love” är det franska skönhetsmärkets senaste tillskott och innehåller de finaste naturliga råvaror av kärlekens blomma ros! Andra noter är kvanne (angelica archangelica), tonkaböna och cederträ.
Ett tillhörande läppstift erbjuds för alla som köper 50 ml. Näsan bakom parfymen är Sophie Labbé.

Yves Rocher Oui a l’amour Eau de ParfumNyhet! The Body Shop Polynesian Island Tiaré

The-Body-Shop-Polynesian-Island-Tiare

Toppnoter: apelsin. Hjärtnoter: tahitigardenia,
frangipani och ylang ylang. Basnoter: kokos och vanilj.

Tillsammans med parfymören Elise Benat presenterar The Body Shop den nya exotiska doften Polynesian Island Tiaré Eau de Toilette, en hyllning till den ikoniska tahitigardenian som använts av polynesiska kvinnor i generationer. De nyutslagna blommorna plockas för hand, innan gryningen, för att bevara den allra klaraste, fräschaste och renaste doften.

The Body Shop Polynesian Island Tiaré

  Eau de Toilette (50 ml / 295 SEK)

  Den här exotiska nya doften får sällskap av en hel serie hudvårdsprodukter – produkter som tar dig in i en helt ny värld av doftnjutning.

  Fragrance Mist (100 ml / 195 SEK)

  Få sommarens hetaste doft med en mist som doftar ljuvligt från gryning till solnedgång.

  Shower Gel (250 ml / 135 SEK)

  Gör vågor med en ljuvligt småbubblig duschgelé som gör huden fräsch och härligt doftande.

  Body Lotion (250 ml / 175 SEK)

  Ta dig till din lyckoplats med en silkeslen body lotion som gör huden mjuk som ett daggigt blad – även när temperaturen stiger.

  Body Cream (200 ml / 210 SEK)

  En intensivt fuktighetsbevarande body cream för den hud dom behöver lite extra kärlek i sommar.

  I butik och online den 31 maj.

  Fortsätt läsa ”Nyhet! The Body Shop Polynesian Island Tiaré”Marc Jacobs Daisy Blush Spring 2016

Adlink

Marc Jacobs Daisy Blush Spring 2016

Marc Jacobs Daisy Blush är en trio med nya dofter för våren 2016. Rosa flakonger med blommiga och friska noter ?

Marc Jacobs Daisy Blush Spring 2016

Daisy Marc Jacobs Blush Edition

Top notes: water lily, frozen pear, bergamot. Heart notes: lily of the valley, mimosa, honeysuckle. Base notes: musk, precious woods.

Daisy Eau So Fresh Marc Jacobs Blush Edition

Top notes: mandarin, apple, pink grapefruit. Heart notes: rose, freesia, lily of the Valley. Base notes: apricot, cedar wood, musk.

Daisy Dream Marc Jacobs Blush Edition

Top notes: violet petals, water lily, bergamot. Heart notes: rose, freesia, lily of the Valley. Base notes: vetiver, musk.

Köpinformation: Släpps Mars 2016, men kan finnas tillgänglig på flygplatser redan nu i Januari. Marc Jacobs dofter hittar du online hos bl a Feelunique och KICKSThe Body Shop Frosted Plum Recensioner & Bilder

Pressprov

Frosted Plum

The Body Shop Frosted Plum är säsongens nya serie som joinar Glazed Apple och Frosted Cranberry. Den här doften gillar jag bland vissa produkter, medan jag finner den lite stark i andra. Body Buttern gillar jag verkligen och den har den lite lösare konsistensen jag föredrar hos The Body Shop. Det är samma smörj som Fuji Green Tea . Den absoluta favoriten är Sugar Scrub och jag har funderat ett tag men kommer inte på någon annan skrubb jag provat från The Body Shop som är bättre än den här. Perfekt rivig och lämnar ingen hinna kvar. Känns som en spa-produkt och jag vill ha en Sugar Scrub för varje doft nu! Jag har inte haft tillfälle att prova Bath Fizzers ännu, duschar mer och badar mindre nu för tiden. Likaså Lip Balm och Shimmer Lotion är produkter jag avvaktar med. Den här doften kan kännas lite överväldigande för mig om jag skulle använda allt på samma gång. Doftljuset är för starkt för mig, lite synd, för doftljus tänder jag dagligen. En produkt jag vill prova mer framöver (testat en gång hittills) är Shimmer Mist. Jag gillar denna typen av produkt och som har en fin slöja av skimmer.

The Body Shop Frosted Plum

 • Body Butter (200 ml, 195 SEK)
 • Lip Balm (95 SEK)
 • Sugar Scrub (250 ml, 225 SEK)
 • Bath Fizzers (300 g, 225 SEK)
 • Shimmer Lotion (250 ml, 165 SEK)
 • Shimmer Mist (100 ml, 195 SEK)
 • Scented Candle (200 g, 175 SEK)

Köpinformation: The Body Shop.

Se fler bilder! Fortsätt läsa ”The Body Shop Frosted Plum Recensioner & Bilder”Yves Rocher lanserar Verbena Un Matin Au Jardin

Adlink

Yves Rocher lanserar Verbena Un Matin Au Jardin

Yves Rocher lanserar Verbena Un Matin Au Jardin tillsammans med duschtvål och bodylotion. Verbena Un Matin Au Jardin beskrivs som ”en morgon i trädgården” och är en fräsch och frisk doft.

Köpinformation: Yves Rocher, officiellt släppdatum var oktober 2015, men osäker exakt datum i Sverige.

Se fler bilder! Fortsätt läsa ”Yves Rocher lanserar Verbena Un Matin Au Jardin”The Body Shop lanserar doften Black Musk

The-Body-Shop-Black-Musk-Promo

The Body Shop lanserar doften Black Musk

Den mörkaste och mest sensuella doften av dem alla. Du kommer att lockas in av de söta noterna, men det är det tuffa hjärtat som kommer snärja dig. Mysk är en av naturens starkaste feromoner och på The Body Shop har vi skapat den mörkaste Cruelty Free-producerade mysken som står att finna, och slagit in den i några av naturens sötaste ingredienser för att skapa en sensuell och kraftull mysk.

Låt dig svepas in i lockande läckra noter av bambinellapäron, spetsad med rosépeppar och bergamott för att fånga rent begär. Låt dig fångas av ljuvt sensuell heliotrop – en berusande doft som svänger mellan marsipan och mandel – tätt ihopflätad med en stimulerande afrodisiakisk touch av lakritsrot. Låt dig sedan förföras av djup och kraftfullt beroendeframkallande spår av varmt förtrollande svart vanilj, magnetisk svart mysk, jordig patchouli och chokladlika vetivert-noter.

Köpinformation: Släpps den 27 oktober i butik och online.

 • Black Musk Eau de Toilette 60 ml (375 SEK)
 • Black Musk Eau de Parfum 50 ml (455 SEK)
 • Black Musk Perfume Oil 20 ml (315 SEK)

Se fler bilder! Fortsätt läsa ”The Body Shop lanserar doften Black Musk”The Body Shop Italian Summer Fig Eau de Toilette

Pressutskick

The-Body-Shop-Italian-Summer-Fig-Perfume
Tidigt i somras släppte The Body Shop nyheten om deras nya uppdaterade parfymflakonger.
Italian Summer Fig är den senaste doftlanseringen från The Body Shop som hyllats på flera håll i sommar. Och ju närmre hösten närmar sig, desto mer tycker jag om den här! Den känns elegant, enkel och lyxig på samma gång när jag har den på. Italian Summer Fig finns också som en fragrance mist och andra hudvårdsprodukter.

The Body Shop Italian Summer Fig

 • Eau de Toilette (50 ml / 295 SEK)
 • Fragrance Mist (100 ml / 195 SEK)
 • Shower Gel (250 ml / 135 SEK)
 • Body Lotion (250 ml / 175 SEK)
 • Body Cream (200 ml / 210 SEK)

Köpinformation: Online och i butik hos The Body Shop

Se fler bilder! Fortsätt läsa ”The Body Shop Italian Summer Fig Eau de Toilette”The Body Shop The Fragrance Collection

The Body Shop The Fragrance Collection

En spännande och modern doftkollektion – trendig, feminin och åtråvärd.

De nya vackra och mångfasetterade flaskorna illustrerar de olika tidszonerna i världen, och varje kartong inkluderar en traditionell design från den region doften kommer. Den har sedan fått en modern spinn för att spegla The Body Shops internationella stil. Var och en för sig är de vackra, men som en kollektion… Då pryder de sin plats var som helst.

Varje doft är baserad på en traditionell ingrediens från några av världens vackraste områden. De har skapats av några av världens bästa parfymörer. The Body Shop söker jorden runt efter de bästa naturliga ingredienserna och skördar dem när de doftar som mest – allt för att förhöja dina sinnen och få dig att må bra.

The Body Shop The Fragrance Collection

Varje doft finns tillgänglig som Eau de Toilette och ett urval av ljuvliga kroppsvårdsprodukter (EdT 50 ml/295 SEK, Fragrance Mist 100 ml/195 SEK, Shower Gel 250 ml/135 SEK, Body Lotion 250 ml/175 SEK, Body Cream 200 ml/210 SEK)

 • Italian Summer Fig – Nyhet!
 • Japanese Cherry Blossom
 • Indian Night Jasmine
 • Atlas Mountain Rose
 • Fijian Water Lotus

Finns att köpa: Dofterna finns nu hos The Body Shop, men inte de nya flakongerna/förpackningarna. Italian Summer Fig lanseras 14 juli.