The Body Shop Skin Defence Recension, Swatches, Bilder

Pressprov

The-Body-Shop-Skin-Defence

The Body Shop Skin Defence

Den här nya SPF-tuben är min nya höjdare! Skin Defence Multi Protection Essence är för sina 50-taggare helt suverän, den klår min solskyddsfaktor från Chanel på alla plan. Skin Defence är som en tunn och transparent slöja på huden. Inget vitt tjockt lager och är som en mjölk att smörja in. Min erfarenhet av SPF 50 i ansiktet har därmed aldrig känts bättre! Tycker den är bra mycket bättre än alla SPF 30 också för den delen. Skin Defence ger en semi-matt finish som gör huden preparerad för makeup. Men även utan makeup, t ex en dag på stranden tycker jag den är utmärkt. Huden blir inte bränd och aldrig flottig. Köp den — om du vill!

The Body Shop Online, 295 SEK för 40 ml tub.

Fortsätt läsa ”The Body Shop Skin Defence Recension, Swatches, Bilder”Hawaiian Tropic Swatches & Bilder

Affiliate Pressutskick

hawaiian-tropic-utskick

Hawaiian Tropic

Hawaiian Tropic är ett märke jag brukar använda lite till och från, även på vintern. Kokosdoftande lotions kan jag verkligen sky som elden, men rätt som det är vill jag bara ha sådant omkring mig.
Det här utskicket kom i samband med Reddvilles Tampons For Free och innehöll Satin Protection SPF 15, Silk Hydration Lotion SPF 10, Protective Dry Spray Oil SPF10 samt Lip Gloss SPF 25 i nyans Island Berry.
Läppglanset gillar jag faktiskt mest av dessa, men det finns en hudvårdsprodukt som är en solklart favorit även bortom Hawaiian Tropics märke. Nämligen den transparenta och giftgröna gelén, After Sun Cooling Gel. (se nedan) Den är har inte heller den typiska kokosdoften. Kyler ner och känns varken klibbig eller för tunn. Jag föredrar också After Sun-varianten hos deras Silk Hydration också.

Finns att köpa: Lyko, Sheroshop

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”Hawaiian Tropic Swatches & Bilder”Lush Solskyddsprodukter

Lush Solskyddsprodukter

Lushs nya serie av solskyddsprodukter är något utöver det vanliga. Med 30 års erfarenhet när det kommer till att använda naturliga ingredienser för att vårda huden, kan denna nya serie gå i bräschen vad gäller användandet av solskydd I hudvårdsprodukter. Genom att blanda säkra syntetiska solskydd med välgörande naturliga ingredienser, kommer produkterna inte bara göra nytta på huden utan också skydda dig från solen.

Som alltid från Lush är allting helt fritt djurtester, vegetariskt och fullt av näring för huden. Denna nya serie är inte bara full av naturliga ingredienser utan också säkra syntetiska solskydd som tillsammans ger dig ett bredspektrum skydd mot UVA, UVB och UVAPF-strålar.

Solskydd är ett måste om du vill skydda din hud samtidigt som du är ute i solen. Allas hud är olika och ljusare hud är mer känslig för solljus. För att vara säker och ordentligt skyddad, hitta rätt produkt för dig och smörj in dig ordentligt. Läs mer på www.lush.se

Lush Solskyddsprodukter

Sesame Suntan Lotion (139 sek /per 100g, 265 sek /per 250g)

SPF 10 Låg. Sola säkert.
En lätt och storslagen lotion med färska ingredienser som kommer att skydda din hud från solen, samtidigt som den hålls mjuk och återfuktad. Vi har haft i sesamolja och en infusion av valnötslöv för att hjälpa till att öka hudens melaninproduktion – dess naturliga reaktion på solens strålar – vilket innebär att den faktiskt kommer att hjälpa dig att få färg! Tre bredspektrum solskyddsfaktorer håller huden skyddad (och ljuvligt doftande), medan rättvisemärkt ekologisk colombianskt kakaosmör och extrakt av aloe lugnar och ger huden näring. Innan LUSH startades, skapade Mark Constantine denna produkt för The Body Shop. Den har nu omformulerats till en ny version.

Lifesaver Sunscreen Cream (265 sek /per 50g 439 sek /per 100g)

SPF 30 Hög.
Som en oas för huden … en uppfriskande, återställande och mjukgörande lotion med fantastiska ingredienser och snälla solskydd. Gjord med kalaminpulver, en sorts lera, som naturligt skyddar huden från UV-strålning och tre bredspektrum solskydd för ett effektivt skydd i solen. Den innehåller också lugnande ingredienser som avokado och nyponolja som återställer hudens kvalitet; medans mint och eukalyptusinfusion frisker upp och svalkar. För en extra dos fukt har vi haft i shea, murumuru och kakaosmör för att hålla huden mjuk och säker från solen. Kom ihåg att återapplicera varannan timme om du vill behålla optimalt skydd, denna fylliga lotion känns otroligt svalkande och är näringsrik på huden; en riktig räddare i nöden! Gör så här: Ta en lagom mängd och smörj ut i ett jämnt lager över huden, och se till att du täcker hela huden för att hålla dig säker i solen. Kommer snart.

The Sunblock solid solskyddstvätt (159 sek /per 100g)

SPF 30 Hög. Duscha dig säker från solen!
En solid solskyddsprodukt att använda i duschen, med lugnande kalaminpulver, som är naturligt rikt på zinkoxid. Zinkoxid används som ett bredspektrum naturligt solskydd. Detta, tillsammans med syntetiskt solskydd, ger ett högt skydd mot UV-strålning. Sunblock innehåller också sesamolja som hjälper dig boosta effektiviteten i solskydden och ge näring till huden; blå kamomillolja bidrar till kakans lindrande egenskaper; medans ros absolut lugnar och återställer och ger huden en mild blommig doft. Också med i mixen har vi kakaosmör som gör att kakan enkelt kan glida över huden. När smöret smälter kommer solskyddet ut på huden. Gör så här: En tredjedel av denna räcker till att skydda hela kroppen, bara stryk kakan över fuktig hud i badet eller duschen, skölj av och klappa dig försiktigt torr med en handduk.

Million Dollar Moisturiser (575 sek /per 45g)

SPF 30 Hög. Högklassig ansiktskräm med solskydd.
Känn dig och se ut som en miljon dollar med denna bioniska ansiktskräm. Dess upplyftande doft, solskydd och diskreta pigment ger dig en hälsosam, naturlig lyster. Vi har inte snålat på något när vi gjort denna kräm. Sesamolja hjälper till att reflektera bort solstrålar, medan syntetiska solskydd ger SP och UVPF. För att balansera och återställa huden har vi också i nattljusolja; sheasmör och mjukgörande jojobaolja; honung och lavendelolja för att hålla huden mjuk och len samt en lindrande och återfuktande mjölk gjord av malda mandlar, sesamfrö och havre. Vi har till och med haft i en gnutta av Ung Igen (vår highlighter), som innehåller ‘magic orange’ pigment, som fungerar reflekterande på huden, för att ge dig en diskret, hälsosam lyster.

Powdered Sunshine (Kommer snart)

SPF 15. Snällt skydd.
Ett lätt puder med solskydd, kakaosmör och kalamin för att hålla huden mjuk och skyddad från solen. Ett lost puder som skyddar huden från solens farliga UV-strålar. Gjord av kalaminpulver, som naturligt skyddar huden från solens UV-strålar och mjukgörand emajsmjöl och sesamolja. Med olibanumolja (också känt som frankincense), citron, lime och patchouliolja som ger en mild doft. Powdered Sunshine är lätt att bära med och en utmärkt produkt att toppa upp solskyddet med under dagen eftersom att den är lättapplicerad och inte kladdar. Gör så här: Skaka ut lite i din handflata och stryk på över torr hud, se till att det täcker jämnt. För optimalt skydd bör du återapplicera varannan timme.

Finns att köpa: Lush

Se fler bilder! Fortsätt läsa ”Lush Solskyddsprodukter”Sensai Silky Bronze

Sensai-Silky-Bronze

SENSAI´s nya SILKY BRONZE-serie kombinerar avancerad hudskyddsteknologi, med enastående hudvårdsingredienser som både tar hand om de omedelbara och de framtida effekterna av UV-strålning. Huden blir sensationellt slät med en silkeslen gyllene solbränna.

Sensai Silky Bronze

Cellular Protective Cream for Face (50 ml, 975 SEK)

Ett solskydd i cremekonsistens som snabbt täcker huden och effektivt skyddar ansiktet mot starka UVA och UVB strålar, samtidigt som anti-ageing ingrediensen CPX Vital Extract motverkar tecken på åldrande som orsakats av solen. Vattenavvisande. Finns i SPF 15, SPF 30 och SPF 50.

Cellular Protective Stick SPF 30 (9 g, 495 SEK)

Ett praktiskt solskyddsstift som är lätt att använda på ögon, öron och läppar. Mjuk och smidig konsistens som effektivt skyddar huden mot UVA och UVB strålar samtidigt som anti-aging ingredienser motverkar tecken på åldrande. Vattenavvisande.

Cellular Protective Compact SPF 30 (8.5 g, 495 SEK)

Ett anti-ageing solskydd i puderfoundation format. Täcker pigmentering och matthet och ger en jämn och vacker hudfärg. Används som den är och ger då en naturlig semi-matt finish eller tillsammans med vatten för en frisk matt finish. Vattenavvisande. Foundation som kan användas på två sätt (med eller utan vatten). Finns i 4 färger.

Cellular Protective Cream for Body SPF 30 (150 ml, 845 SEK)

Ett solskydd i cremekonsistens som snabbt täcker huden och effektivt skyddar kroppen mot starka UVA och UVB strålar, samtidigt som anti-ageing ingrediensen CPX Vital Extract motverkar tecken på åldrande som orsakats av solen.

Cellular Protective Spray For Body SPF 15 (150 ml, 845 SEK)

Ett solskydd i sprayform som snabbt tränger in i huden och ger en jämn täckning och skydd över hela kroppen – även på svårt tillgängliga områden. Anti-ageing ingrediensen CPX Vital Extract motverkar tecken på åldrande som orsakats av solen.

Soothing After Sun Repair Mask (60 ml, 975 SEK)

En kylande gelmask. Lugnar huden som blivit utsatt för ultraviolett strålning. Omsluter och återfuktar effektivt huden och säkrar att de aktiva ingredienserna tränger in i huden. Lindrar torrhet och ger en strålande vacker hud.

Soothing After Sun Repair Emulsion (150 ml, 725 SEK)

En silkeslen, lätt emulsion som hjälper stressad hud som har blivit utsatt för ultraviolett strålning. Lindrar torrhet, lugnar solexponerad hud, och ger samtidigt en gyllenbrun och silkeslen kropp.

Finns att köpa: Mer information uppdateras löpande.

Se fler bilder! Fortsätt läsa ”Sensai Silky Bronze”Apoteket Solcreme och Solmousse

Apoteket-Solmousse-Solkram

Apoteket Solcreme och Solmousse

Bland Apotekets nya produkter lanseras nu en färgad solcreme för ansiktet och en oparfymerad mousse. Solcremen finns även som ofärgad för samma pris.

Den färgade solcremen går att få väldigt ljus, men jag skulle nog ändå blanda ut den med en vanlig ofärgad kräm. Den har en liten uns av skimmer och är lätt parfymerad . Konsistensen är krämig och samtidigt lite moussig! Solskyddsfaktorn ligger på 30 och du får 50ml för 129 SEK.

Solmoussen finns i SPF 30 och 50 och kostar 165 SEK. Jag gillar absolut mousse bättre än krämer, speciellt när dem har ett högt nummer SPF. Denna är luftig och lätt att applicera och efter 20 sekunder har den redan gått in i huden.

Finns att köpa: Hos Apoteket. Solcremen 129 SEK och Solmousse, 165 SEK

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”Apoteket Solcreme och Solmousse”Yves Rocher Protectyl Végétal

Yves-Rocher-Protectyl-Vegetal

Yves Rocher Protectyl Végétal

Yves Rocher Protectyl Végétal lanserar med två nyheter med hög solskyddfaktor. Serien innehåller extrakt från Aphloiablad och passar alla hudtyper. Den kompletteras med tre stycken after sun-produkter och ett kosttillskott för en vackrare färg.

Zero Trace Spray High Protection SPF 15, 30 (ca 169 SEK, 150 ml)

Högt skydd. Effektivt, transparent solskydd med hög skyddsfaktor. Perfekt i början av solsäsongen eller för dig med ljus hudton som behöver ett bra skydd under hela perioden. Med sin transparenta, lätta konsistens går den snabbt in i huden utan att kladda eller lämna märken på kläder eller hud. Den återfuktande, vatten- och svettresistenta formulan ger ett bra skydd mot solens UVA- och UVB-strålar, samtidigt som pumpen hjälper till att få en jämn applicering för en perfekt solbränna. Ingredienser med vegetabiliskt ursprung: Aphloia

Satiny Protecting Oil SPF 30 (ca 169 SEK, 150 ml)

Högt skydd. Skyddande, sidenlen sololja för sommarfin lyster. Ge huden både skydd mot solen och sommarfin lyster med denna sidenmjuka sololja, berikad med återfuktande gardeniablomma. En len och lätt olja som både skyddar mot solen och bidrar till en sommarfin lyster. Extrakt från gardeniablomma återfuktar huden och tar fram en sidenmjuk känsla. Den vattenresistenta oljan ger dig ett effektivt skydd mot UVA- och UVB-strålning och en naturligt, jämn solbränna. Ingredienser med vegetabiliskt ursprung: Aphloia

Finns att köpa: Lanseras i Maj 2014

Se promobild & läs mer om Aphloia! Fortsätt läsa ”Yves Rocher Protectyl Végétal”

 

CHANEL UV Essentiel Daily UV Care Multi-protection Recension

CHANEL UV Essentiel

CHANEL UV Essentiel Daily UV Care Multi-protection

Chanel UV Essentiel Daily UV Care Multi-protection Anti Pollution är en serie solskyddskrämer för ansikte, hals och dekolletage.

UV Essentiel kommer i en vit slät förpackning som är perfekt att ha med sig överallt. Konsistensen är mer som vätska än kräm, därför ska den skakas innan applicering. SPF 50+ har en uns tyngre konsistens, som tyvärr ger vitare nyans i ansiktet. SPF 30 ser dock inte alls vit ut när den är applicerad.

Den är så lätt att smörja in och doften ger en härlig kick åt näsan. Känslan att smörja in den är ungefär som en tunn slöja av satin och den mattar ner huden med en lysande touch. Den känns dock inte så dryg, så den blir inte svår att använda upp om jag använder regelbundet även på hals och dekolletage.

UV Essentiel Daily UV Care Multi-protection Chanel Swatches SPF 30UV Essentiel SPF 30 Swatch

Den är perfekt som primer före makeup, då huden känns jämn och förberedd för foundation i både puder och flytande form. Utan makeup börjar den efter någon timma släppa igenom lite glans från min panna. Detta gäller för både SPF 30 och 50+. Jag har kombinerad hy och min panna är som oftast i obalans. Jag gillar dock UV Essentiel bättre än min tidigare solskyddsfaktor från Murad.

UV Essentiel är resistent mot svett och skyddar huden mot luft- och vattenföroreningar. Och solens UV-strålar såklart! Den är utvecklad för att användas året om och för alla hudtyper

Finns att köpa: ByBloom, 465 SEK. Finns i SPF 20, 30, 50+.

Se fler bilder! Fortsätt läsa ”CHANEL UV Essentiel Daily UV Care Multi-protection Recension”