The Body Shop Vitamin E Limited Edition

Pressutskick

The-Body-Shop-Vitamin-E-British-Edition

The Body Shop Vitamin E och de brittiska limiterade förpackningar kom ut i April och finns fortfarande tillgänglig i butik. Jag har provat den nya Eye Cube några gånger, Moisture Cream och Overnight Serum-in-oil sedan tidigare, men det är Aqua Boost Sorbet jag gillar allra bäst. Den är suverän och kyler ner huden vid applicering. Eye Cube måste jag noga prova ett par tillfällen till. Jag har inte riktigt kollat hur den ser ut på, utan mer känt av hur den känns. Overnight Serum-in-oil är perfekt om du har fnasig hy och jag använder denna vid behov över hela ansiktet och halsen. Produkterna i Vitamin E (ej Aqua Boost Sorbet) innehåller en mängd olika oljor, bland annat vetegroddsolja som den doftar.

The Body Shop Vitamin E Limited Edition

  • Vitamin E Eyes Cube (145 SEK)
  • Vitamin E Aqua Boost Sorbet (215 SEK)
  • Vitamin E Moisture Cream (50 ml / 175 SEK, 100 ml / 275 SEK)
  • Vitamin E Overnight Serum-in-Oil (285 SEK)

Finns att köpa: Online hos The Body Shop

Se fler bilder! Fortsätt läsa ”The Body Shop Vitamin E Limited Edition”Max Factor Eye Luminizer Brightener Swatches & Bilder

Pressutskick

Max-Factor-Eye-Luminizer-Brightener

Max Factor Eye Luminizer Brightener

Max Factor Eye Luminizer Brightener (15 ml, 115 SEK) är en foundation för partiet kring ögonen. Den ska dämpa mörka ringar genom att neutralisera den lila färg som oftast syns till där.

Jag har Skin Luminizer Foundation på gång i ett eget inlägg, men tänkte börja lite kort med den här. Dessvärre passar nyansen Light/Medium inte alls på mig. Det är den mörkaste av de tre som lanseras (Fair, Fair/Light och Light/Medium). Jag har alltså inte använt denna under en dag, utan applicerat, fotat och tvättat bort den. Konsistensen tycker jag dock väldigt mycket om. Den är lätt, samtidigt som den täcker bra och det behövs inte så mycket för bara under ögat. Pumpfunktionen fungerade också väldigt bra i jämförelse med vilka irriterande problem jag haft med MAC’s Pro Longwear Concealer.
Jag applicerade Eye Luminizer runt hela ögat för det korta testet, alltså inte bara på de mörka ringarna. Bäst gillar jag finishen, den är sammetslen och känslan på huden är lätt även om jag överapplicerade lite av produkten. Läs mer om produkten här.

Finns att köpa: Lanseras i september 2014

Se swatches! Fortsätt läsa ”Max Factor Eye Luminizer Brightener Swatches & Bilder”Glow by dr. brandt revitalizing retinol eye cream

Glow by dr. brandt revitalizing retinol eye cream

Glow by Dr. Brandt Revitalizing Retinol Eye Cream

Dr. Fredric Brandt har arbetat med kosmetisk dermatologi i 26 år och tar emot celebra patienter som Madonna och Gwyneth Paltrow på sina kliniker i Miami och New York. Glow by Dr. Brandt är en retinolbaserad serie utvecklad för att skapa lyster och släta ut fina linjer och rynkor i ansiktet. Nyheten Revitilizing Retinol Eye Cream innehåller retinol och mikroniserade rubinkristaller som slätar ut fina linjer samt ljusar upp huden runt ögat.

Dr. Fredric Brandt använder rubinlaser på sina kliniker som ett effektivt verktyg vid behandling av ojämnheter i huden. Det röda ljuset stimulerar hudens cellförnyelse och framkallar ett fräscht hudlager med frisk lyster. Glow by Dr. Brandt är inspirerad av denna populära in office-behandling och utnyttjar den gemensamma kraften i retinol och mikroniserade rubinkristaller för att öka cellförnyelsen, förbättra hudens struktur (som höjer hudens förmåga att reflektera ljus) och främjar en jämn, frisk lyster. Det senaste tillskottet till glowserien, Revitilizing Retinol Eye Cream, innhåller samma kombination av retinol och rubin för att minimera utseendet av linjer och rynkor runt ögonen. Formuleringen återfuktar intensivt och motverkar rodnad samt irritation.

”Retinol är en idealisk ingrediens för anti-aging runt ögonen eftersom det slätar ut linjer och samtidigt gör huden ljusare och friskare”, förklarar Dr Brandt . ”I kombination med min mikrorubinkristall-teknologi fungerar formuleringen över tid och området runt ögat får det strålande, tidlösa utseendet varje kvinna vill ha”.

Glow by Dr. Brandt revitilizing retinol eye cream föryngrar och ljusar upp området runt ögonen med dessa potenta ingredienser:

Retinol används i en mild form som garanterar både effektivitet och säkerhet för huden runt ögat. Retinol ökar cellförnyelsens takt, vilket gör huden slätare och känns märkbart mjukare. Denna potenta ingrediens motverkar slapphet och förlust av vitalitet, förbättra hudens struktur och ton medan utjämning utseende av linjer och rynkor.

Oliveactive (Maslinic Acid) utvinns ur frukten från oliver denna och är en antiinflammatorisk och antioxidant ingrediens som motverkar torrhet, rodnad och inflammation runt ögonen samtidigt som den skyddar huden mot oxidativ stress.

Rubinkristallkomplex: Mikroniserade rubinkristaller kombineras med optiska spridare som tillsammans dämpar uppsynen av linjer och rynkor.

Alpha Glukosyl Hesperidin är ett tillsats som ljusar upp och hjälper till att förbättra cirkulationen för att motverka effekterna av stress och utmattning.

Hyaluronsyra, E-vitamin och Glycerin är intensiva återfuktare och mjukgörare som binder vatten förhindrar vätskeförlust i huden.

Användning
Applicera med hjälp av ringfingret på benet under ögat från tinningen och inåt. Använd morgon och kväll.

Finns att köpa: NK, Sephora och Eleven.se. Pris: 595 kr/15 ml.