The Body Shop Drops Of Youth Essence Lotion, Concentrate & Day Cream Recensioner

Pressprov

The Body Shop Drops Of Youth

The Body Shop Drops Of Youth Essence Lotion, Concentrate & Day Cream

The Body Shop Drops Of Youth finns nu inte längre bara som en riktigt bra mask, utan en hel serie med serum, dagkräm, essence-lotion och koncentrat för ögonen.

Nu har jag provat alla produkter en längre tid och kort sagt är detta en serie som gör min hy lite piggare! Drops Of Youth Essence Lotion (160 ml, 225 SEK) smörjer jag in direkt efter rengöring. Du behöver ingen bomullspad för denna, konsistensen är lite geléaktig men känns som en toner väl på huden. The Body Shop beskriver den själv som en ”gele-till-vatten-formula”. Den här kan jag använd även ensam på natten när jag inte vill ha för mycket produkt på ansiktet, men ändå få bort lite stramande efter rengöring. För mig som har kombinerad hy tycker jag den är riktigt bra. Formulan känns verkligen återfuktande och gör ansiktet mer balanserat. Tillsammans med serumet och dagkrämen blir det extra bra, men fortfarande ser ansiktet inte flottigt ut av alla produkter även om jag lägger på makeup.
Serumet då, Drops Of Youth Concentrate (30 ml, 375 SEK) som det också heter, ska ge ny energi och lyster till torr hud. Serumet gillar jag att använda om jag vill ha lite extra fukt, för bara dagkrämen ger inte riktigt den styrkan på egen hand. Drops Of Youth Day Cream (50 ml, 325 SEK) är en lätt fluffig med sammetsliknande konsistens som är lätt på huden. Bra i kombination med serumet och/eller essence-lotion. På egen hand är den okej, men jag kan känna att den gör bättre ifrån sig med någon av de andra produkterna.

Som helhet tycker jag serien tar fram det bästa av min egen hy. Den håller blankheten i schack och får fram en piggare färg i ansiktet på mig. Bästa är att jag inte få små plitor i pannan av den, som jag tyvärr får av The Body Shops andra nya serie Oils Of Life.

Online

Fortsätt läsa ”The Body Shop Drops Of Youth Essence Lotion, Concentrate & Day Cream Recensioner”NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls Recension, Swatches, Bilder

Pressutskick

NIVEA-Serum-Pearls-Q10

NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls

NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls är ett serum med ”fritt svävande pärlor” i en pumpflaska. Detta är en snabbrecension då jag inte testat serumet regelbundet.
Det finns ett problem jag alltid har med Niveas ansiktsprodukter — den väldigt starka doften. Tyvärr är detta serum inget undantag. Den luktar inte illa, men är så stark och det är inget som avtar direkt heller. Serumet är lätt på huden och lämnar lite av en semi-matt känsla. Det har en gul färg och korvar sig i pumpen vilket gör det lite smått klurigt att applicera. Eftersom jag inte provat den så många gånger, kan jag inte säga huruvida den verkar en längre period. Till exempel att den ska ge sken av en yngre hud och minska rynkor. Den andra ingrediensen på listan är cyclomethicone, som kort och gott kan sammanfattas som flytande silikoner. Det gör den lite primer-aktig och på så vis gör huden lite slätare. För mig känns den mer som primer än serum, men tyvärr kommer jag inte använda den igen just på grund av doften. Jag håller mig till deras duschprodukter framöver, och jag vill igen påpeka hur deprimerad jag är över att de tog bort min absoluta favorit roll-on Energy Fresh (med doft av citrongräs) ur svenska sortimentet!

Finns att köpa: KICKS, 169 SEK/40 ml

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls Recension, Swatches, Bilder”White Egret Hyaluronic Acid Day Serum Recension, Ingredienser

White Egret Hyaluronic Acid Day Serum

White Egret Hyaluronic Acid Day Serum

betyg 5+

White Egret Hyaluronic Acid Day Serum är ett dagserum med återfuktande, skyddande och stramande egenskaper samt ska göra huden fastare.

Man ska applicera den med en uppåtgående, cirkulär rörelse. Ibland startar jag vid halsen och uppåt, men mer ofta börjar jag nederst på ansiktet och uppåt, halsen därefter. Konsistensen är vattnig, men lätt att få upp rätt mängd man önskar.

Det jag gillar bäst är att den verkligen ger ansiktet ett litet lyft. Den har en åtstramande effekt som gör att ansiktet känns fylligt och lämnar huden slät. Den ger inte mycket fukt, så mot torra partier är den inte så effektiv på mig. Jag skulle aldrig använda den utan ansiktskräm. Den har en frisk och söt doft. Doften försvinner aldrig, utan jag kan känna den några timmar efter applicering. Inget som besvärar dock, men den är parfymerad med frangipani-blomma (plumeria), som finns längst ner på inci-listan. Den innehåller även silikon (dimethicone), men det är inget som stör mig i större utsträckning.

Trots att serumet är åtstramande så känns den alltid skön och behaglig att bära. Tänk er dagar då ni helst vill slippa verkande krämer, feta oljor osv, men den här skulle jag alltså bära även de dagar jag egentligen inte vill ha något alls på huden. Mina porer har förändrats de senaste månaderna, de ser något mindre ut och verkar vara lättare att dölja generellt. Men det kan även bero på att jag skiftat både rengöring och kost. Om den fungerar som anti-aging kan jag inte riktigt uttala mig om. Men då den ger en utslätande effekt är det möjligt att man kan föryngra sig åtminstone för stunden!

Jag kommer definitivt att köpa det här igen vid nästa iHerb-beställning, eller möjligtvis prova det andra serumet från White Egret. Priset är oslagbart och jag tror det kommer bli perfekt inför sommarmånaderna då jag föredrar ett lättare serum.

Finns att köpa: iHerb, $11.98 (ca 70 SEK)

Se mer bilder & ingredienser! Fortsätt läsa ”White Egret Hyaluronic Acid Day Serum Recension, Ingredienser”