Formula 1006 Absolute Dream Clean Recension

Affiliate Pressutskick

Formula-1006-Absolute-Dream-Clean

Formula 1006 Absolute Dream Clean

Formula 1006 Absolute Dream Clean beskrivs som ”Concentrated Creamy Foaming Cleanser” och är en kompakt skummande rengöring. Ansiktet känns superrent och blir lite strävt (jag gillar), men kommer nog vara lite försiktig kring ögonen när det blir kallare ute.
Den här typen av rengöringar gillar jag riktigt mycket och en lyxigare variant är Estee Lauders Soft Clean (som dessvärre verkar ha utgått i Sverige). Det var många år sedan jag använde den, men känner ändå igen formulan, skummandet och känslan efter tvätt. Dream Clean har en lite udda doft, en blandning av gurka och grapefrukt, som jag kan känna ganska länge efteråt. Men inget som hindrar mig, jag är så glad att jag funnit en budgetrengöring till EL’s rosa Soft Clean och kommer definitivt köpa den här igen.

  • Lyko.se
  • Länkpolicy

Köpinformation: Lyko, 99 SEK

Se fler bilder! Fortsätt läsa ”Formula 1006 Absolute Dream Clean Recension”ACO Face Clean Gel Recension, Bilder, Info

Affiliate

ACO Face Clean Gel

ACO Face Clean Gel

ACO Face Clean Gel (200 ml/79 SEK) är ny oparfymerad rengöringsgel för normal/kombinerad hud. Jag köpte denna i ren chansning om att finna en effektiv makeupremover som samtidigt rengör huden noga. Nu när jag använt den under ett par veckor är jag mer än nöjd! Det är en mild, oparfymerad skummande gelé. Parfymerade produkter har jag inga problem med, men jag försöker alltid ha ett oparfymerat alternativ i hyllan.

Efter tvätt känns huden lite stram, men inte överdrivet. Ansiktet känns inte supertorrt och på kvällen kan jag strunta i nattkrämen helt och hållet. Pumpen ger lite produkt åt gången, ingen risk för överdosering och jag brukar ta tre för hela ansiktet och halsen. Sist men inte minst är den nya designen på ACO’s produkter riktigt snygga! Blir nyfiken på de andra produkterna, så får se om det blir mer köp framöver. Den här kan jag absolut tänka mig köpa igen, eller prova den liknande skumrengöringen som är milt parfymerad.

Finns att köpa: Apotea 47 SEK, Apoteket 56 SEK

Se mer info & ingredienser! Fortsätt läsa ”ACO Face Clean Gel Recension, Bilder, Info”Athena Purysens L’Erboristica Recensioner

Affiliate Pressutskick

Purysens-Athenas-Erboristica

Athena Purysens L’Erboristica

Athena Purysens L’Erboristica är en ny hudvårdsserie från italienska märket L’Erboristica. Deras produkter går att köpa online eller i butik hos dagligvaruhandeln. Jag har testat produkterna till och från i en månads tid ungefär. Purysens är anpassad för kombinerad hy, en fetare T-zon med torra kindpartier med dagligt bruk.

Exfoliating Face Cream (ca 149 SEK) är en supertrevlig ansiktsskrubb med små gröna korn som inte är för hård mot huden, men inte heller för klen. Men jag skulle inte använda en sådan här skrubb mer än en en gång i veckan.

Rebalansing Anti-Ageing Face Cream (ca 249 SEK) är en riktigt härlig ansiktskräm. Konsistensen är lite gelé och kräm i ett och mycket återfuktande utan att kännas glansig i ansiktet. Den har en doft som sitter i ganska länge under dagen, och den här antingen älskar eller hatar man. Den doftar hav och tång vilket gör att jag älskar den! Just doften påverkar en del, för mig känns ansiktet renare längre. Krämen passar min hy (kombinerad) perfekt och balanserar den bra. Den täpper inte till porer och det känns som att huden kan andas. Den gör inte heller ansiktet för torrt eller glansigt. Svårt val, men detta är min favorit i hela serien!

Pink Clay Face Mask (ca 179 SEK) är en rosa lermask som torkar in utan att bli helt förstelnad. Efter 10-20 minuter har den lagt sig på huden och känns återfuktande. Ansiktet blir inte rött eller torrt av denna, men det syns att huden vaknat till liv och doften av hav gör det hela trevligare :)

Purifying & Cleansing Facial Emulsion (ca 149 SEK) är en mild rengöring som inte känns åtstramande efter tvätt. Den här gillar jag bäst att använda på morgonen. Dels för att den är krämig och har den typiska havs-doften som Purysens-produkterna har. Det ger en uppiggande känsla på morgonen helt enkelt. Anledningen till att jag inte tvättar bort makeup med den, är därför att jag helt enkelt föredrar mer skummade rengöringar till det. Det betyder alltså inte att den skulle vara dålig på att ta bort makeupen, men det är helt enkelt inget jag gör som rutin.

För att summera är jag helt klart imponerad av hela denna serien. Hade inga höga förväntningar alls, men så är den också anpassad för min typ av hy. Purysens verkar dessvärre lite svår att köpa online, men jag vet att L’Erboristicas produkter finns att köpa hos ICA Maxi så kan mycket väl vara så att den finns där. Ni kan läsa mer om produkterna här i mitt tidigare inlägg.

Finns att köpa: Lyko

Se fler bilder! Fortsätt läsa ”Athena Purysens L’Erboristica Recensioner”M Picaut Swedish Skincare

M Picaut Swedish Skincare

M Picaut Swedish Skincare

M Picaut är ett svenskt hudvårdssmärke av forna modellen & akupunktören Mette Picaut. Under Acadermiamässan förra året fick jag inte bara träffa henne utan även ta del av en hel massa fina produkter som Ellen ordnat så fint! Vi bloggare fick också varsin valfri fullsize produkt ur sortimentet och jag kan säga att det var svårt, men valet föll på Nourishing Cleanser (som ni kanske sett nyligen tog slut för mig).

Om jag hade tålamodet skulle jag enbart hålla mig till ett enda märke kring mina hudvårdsrutiner, men så är tyvärr inte fallet. Jag vill prova massor av krämer från olika håll, men jag vill tro att M Picaut gör dunder för huden om produkterna används under en längre tid. Speciellt då de inte är proppade med silikoner, sulfater, mineraloljor, färgämnen och andra konstgjorda ingredienser. Produkterna tillverkas även i Sverige.

Min favorit är Exfoliating Peel Mask som mjukt vaskar fram nya fräscha hudceller och när den får verka ca 10 minuter blir huden riktigt len och mjuk. Jag har inte fått tummen ur och ta en bild på hur peelingmasken ser ut, men kornen är lagom små, skonsamma och den liknar Skin Perfect Moisturizer.

Har du provat något från M Picaut? Lämna en kommentar!

Finns att köpa: Hitta din återförsäljare här!

M-Picaut-Skin-Perfect-MoisturizerM Picaut Skin Perfect Moisturizer

Se Nourishing Cleanser ingredienser! Fortsätt läsa ”M Picaut Swedish Skincare”

 

Formula 10.0.6 Best Face Forward Daily Foaming Cleanser Recension

Formula 10.0.6 Best Face Forward

Formula 10.0.6 Best Face Forward Daily Foaming Cleanser

3+

Best Face Forward Daily Foaming Cleanser är en flytande gelérengöring för ansiktet. Den är parfymerad och trots att passionsfrukt och grönt te syns med stora bokstäver på förpackningen är det kamomillextrakten jag känner mest. Kamomill har jag lite hatkärlek till. Jag kan känna mig nyttig när jag dricker kamomillté t ex, men inte så att jag tycker doften av kamomill är god.

Konsistensen är mycket rinnig och den är inte så väldigt dryg. Det kommer ganska mycket produkt och locket behöver jag trycka till ordentligt för att den ska stängas helt.

Best Face Forward tar bort all makeup och rengör huden tillräckligt bra utan att man behöver ytterligare steg i rengöringsritualen. Den har ett mildare lödder så känns okej för ögonen. Men för resten av ansiktet hade jag gärna sett att löddret var starkare. I sin helhet är den just bara okej för mig, jag hade gärna sett en drygare konsistens. För mig är den här lika bra som Neutrogenas skummande rengöringsgel och dem får man för en billigare peng också.

Finns att köpa: KICKS, 99kr

Se ingredienser! Fortsätt läsa ”Formula 10.0.6 Best Face Forward Daily Foaming Cleanser Recension”Yves Rocher Organic Refreshing Gel Cleanser Recension

Organic Refreshing Gel Cleanser

Yves Rocher Organic Refreshing Gel Cleanser Recension

betyg 4+

planterar Yves Rocher ett träd (200ml, 49 SEK) är en oparfymerad rengöringsgel med fuktgivande ekologisk aloe vera från Mexico. Svenska produktnamnet är Yves Rocher. Gelén är vattnig och det kan gå åt den del produkt då jag brukar inte snåla när jag tar bort makeup. Jag har cirka halva flaskan kvar efter regelbunden användning i lite mer än två veckor.

Bäst

Skonsam rengöring som lämnar huden mjukare än vanligt. Den är mycket effektiv på mig med kombinerad hy och känns inte uttorkande. Fungerar till viss del bra för att ta bort ögonmakeup. Ansiktet känns mycket uppfriskande och lugnande. Jag gillar den bäst på morgonen och använder man ingen makeup alls kan jag verkligen rekommendera den här. Det går att skippa ansiktskrämen, speciellt om man som jag har makeupfria dagar och bara går hemma. Perfekt att använda om jag inte bär makeup utan bara vill fräscha upp ansiktet. För varje köpt förpackning av Refreshing gel cleanser planterar Yves Rocher ett träd.

Sämst

Lämnar alltid kvar mascara på underfransarna. Även om jag går in med att rengöra lite extra runt ögonen, så har den svårt att få bort sista mascaran. Inte så dryg produkt då den är mer vattnig än geléaktig. Oparfymerade produkter doftar som bekant ”oparfymerat”. Det är en beskare doft, så räkna inte med att den ska dofta vatten!

Resumé

Jag gillar den här, men jag hade större förhoppningar faktiskt. Trodde nog att den skulle vara bättre på att få bort icke-vattenfast mascara något bättre. Priset är riktigt bra, så jag kommer nog kika efter den här igen.

Finns att köpa: Yves Rocher

Inlägget innehåller affiliatelänkar. Klickar du och genomför ett köp via länken tar jag emot en viss procent kommission av din totala köpsumma. Affiliatelänkar förekommer regelbundet för att stödja bloggens utgifter i form av produktköp och webbutveckling. Produkten/produkterna i inlägget köptes av mig i egenskap av recensionssyfte.

Se mer bilder! Fortsätt läsa ”Yves Rocher Organic Refreshing Gel Cleanser Recension”bareMinerals Deep Cleansing Foam Recension

Deep Cleansing Foam bareMinerals SkincarebareMinerals Deep Cleansing Foam

bareMinerals Deep Cleansing Foam

betyg 5

bareMinerals Deep Cleansing Foam (119g) är en skummande och djuprengörande ansiktstvätt med 100% ren ActiveSoil Complex. Det är en icke-uttorkande formula som bildar ett skum. Den ska djuprengöra porer och fräscha upp huden omedelbart. Läs mer om ActiveSoil Complex här.

bare Minerals Deep Cleansing Foam har en vit fastare konsistens. Den är inte pärliserad, som exempelvis Estee Lauders Soft Clean Moisture Rich Foaming Cleanser. Det är just det som känns som den stora skillnaden mellan skummande rengöringar. Mina erfarenheter är att en pärliserad formula löddrar snabbare och lättare, samtidigt som den känns mer fast i formulan. På så vis slår bareMinerals inte riktigt min favorit från Estee Lauder, men å andra sidan känns den mindre uttorkande. bareMinerals kan dock kännas lite uttorkande, men inte så att det stramar för mycket.

bareMinerals Deep Cleansing Foam är dryg, men jag brukar sällan snåla på produkt i vilket fall. Har jag makeup som ska tvättas bort, vill jag att det ska kännas riktigt rent. Däremot så har jag aldrig använt den här produkten regelbundet. På morgonen skippar jag som oftast alltid skummande rengöringar.

Djuprengörande och skummande ansiktstvättar är ett måste för mig och den här är riktigt bra. Jag hade gärna sett den med en pärliserad formula dock. Priset och tillgängligheten över internet kommer göra att jag köper den igen! Tyvärr hann jag använda upp min tub innan jag fotade formulan, men Beautezine har några.

Finns att köpa: Feelunique, KICKS, Sephora

Se ingredienser & mer info! Fortsätt läsa ”bareMinerals Deep Cleansing Foam Recension”