Nyhet! The Body Shop Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask

Adlink

The Body Shop Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask

Berikad med Matcha – grönt te från Kakegawa i Japan, och maskrosextrakt för att avlägsna föroreningar och orenheter i huden. Masken är naturligt exfolierande med luffapartiklar, och har en krämig formula som tar fram en fräsch hud med lyster.

I butik och online hos The Body Shop den 15 augusti. 75 ml för 195 SEK
Fortsätt läsa ”Nyhet! The Body Shop Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask”The Body Shop lanserar fem nya ansiktsmasker

The Body Shop lanserar fem nya ansiktsmasker
Den 23 augusti lanserar The Body Shop hela fem nya ansiktsmasker! Superfood för huden gjorda på naturens finaste ingredienser utlovar The Body Shop. Tre masker är 100% veganska. Ethiopian Honey Deep Nourishing (näringsgivande) och Chinese Ginseng & Rice Clarifying Polishing Mask (lystergivande) är 100% vegetariska. Maskerna är även utvecklade för multimasking, dvs applicera olika masker på olika delar av ansiktet för dess behov! I samband med de nya maskerna släpps också en ny Facial Mask Brush!

Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask (75 ml, 195 SEK)

Detox – För hud som behöver bli av med orenheter och ta fram en fräsch och naturlig lyster. Träkol av bambu från Himalaya djuprengör huden och tar bort överflödig olja. Blad av grönt te från Japan innehåller höga halter av antioxidanter och katekiner som hjälper till att exfoliera huden. Community Trade-producerad ekologisk tea tree-olja från Kenya hjälper till att ge en klarare hud. Direkt: Huden blir djuprengjord, porerna ser renare ut och huden får en jämn lyster. Behandling efter behandling: Huden känns fräschare och ser friskare ut.

British Rose Fresh Plumping Mask (75 ml, 195 SEK)

Fukt – För hud som behöver mättas och få tillbaka fylligheten för att ta fram en daggig lyster igen. Med inspiration från europeiska badritualer är det här en uppfräschande gel-mask som genomsyrats av naturliga ingredienser: Äkta rosenblad och essens av handplockade rosor från Storbritannien. Verkar fuktighetsbevarande på huden. Nyponfröolja från Chile, med höga halter av Omega 3 och 6, hjälper till att vårda huden. Community Trade-producerad ekologisk aloe vera från Mexiko, känd för sina svalkande och lenande egenskaper. Direkt: Huden känns fuktighetsbevarad och känns magiskt len, silkesmjuk och smidig. Behandling efter behandling: En daggfräsch lyster kommer fram.

Ethiopian Honey Deep Nourishing Mask (75 ml, 195 SEK)

Näring – För hud som behöver intensiv näring för att kännas mjuk och len igen. Med inspiration från afrikanska healingritualer. En lyxigt smältande honungsmask som omfattar de finaste naturliga ingredienser. Community Trade-producerad honung från Etiopien med höga halter av näringsämnen som fuktighetsbevarar och vårdar sliten hud. Community Trade-producerad marulaolja från Namibia, en lätt, kallpressad olja, känd för att göra huden mjuk och smidig. Community Trade-producerad ekologisk olivolja från Italien, rik på omega 9 som hjälper till att göra huden smidig och fuktighetsbevarad. Direkt: Huden känns vårdad på djupet, smidig och utvilad. Behandling efter behandling: Huden ser mjukare ut, minskat intryck av fina linjer.

Chinese Ginseng & Rice Clarifying Polishing Mask (75 ml, 195 SEK)

Lyster – För hud som behöver intensiv vård för att ta bort glåmighet och ojämnheter. Med inspiration från kinesiska traditioner. En krämigt exfolierande mask som kombinerar naturliga ingredienser från nordöstra Asien och Sydamerika. Ginsengextrakt från Kina, känt för sina åtstramande och uppfriskande egenskaper för huden. Risextrakt från Kina, traditionellt använt för att fuktighetsbevara huden och ge den lyster. Community Trade-producerad ekologisk sesamfröolja från Nicaragua med höga halter av olje- och linolsyra mjukgör huden. Direkt: Huden får en friskare lyster, jämnare yta och mindre intryck av porer. Behandling efter behandling: Minskat intryck av ojämnheter, huden får en fräsch lyster.

Amazonian Acai Energising Radiance Mask (75 ml, 195 SEK)

Uppfriskande – För hud som behöver en snabb omladdning från trötthet och stress. Med inspiration från ritualer i Amazonas. En saftigt fräsch mask med kraftfulla naturliga ingredienser från Sydamerika Acaibärsextrakt från Brasilien med höga halter av antioxidanter och vitamin C för att friska upp. Guaranaextrakt från Brasilien, känd för sina uppfriskande egenskaper tack vare hög koncentration av koffein. Community Trade-producerad ekologisk babassuolja från Brasilien är en effektiv nötolja som är bra på att mjukgöra, vårda och friska upp huden. Direkt: Huden ser uppfriskad och fräsch ut, med jämn yta och lyster. Behandling efter behandling: Hudens yta ser jämnare och finare ut, huden ser klarare och fräschare ut.

Facial Mask Brush (125 SEK)

Applicera som en hudvårdsterapeut med NYA Facial Mask Brush. Skapad för att ge en jämn, len och perfekt precis applicering varje gång du lägger mask.

Släpps online & i butik den 23 augusti hos The Body Shop!

Fortsätt läsa ”The Body Shop lanserar fem nya ansiktsmasker”Giovanni D:tox System Purifying Facial Mask Recension & Bilder

Giovanni-Dtox-System-Purifying-Facial-Mask

Giovanni D:tox System Purifying Facial Mask

Giovanni D:tox System Purifying Facial Mask är en lermask med 100% vegetariska ingredienser och USDA certifierad ekologisk produkt. Bland ingredienserna finns aktivt kol, vulkanisk aska och super-antioxidanterna acai och gojibär.
Det här är den mest tunnflytande lermasken jag provat. Inte rinnig att applicera, men vattnig känsla och har en lätt transparent finish på. Under tiden den torkar så tycker jag den blir mer och mer transparent, men helt genomskinlig blir den inte.
Den stramar inte för mycket, känns något kylande och ansiktet känns rent efter användning. Jag brukar ha den på 20-30 minuter sedan tvättar jag bort den med en ljummen handduk. Doften är helt okej, inte för klinisk eller för naturlig utan någonstans mittemellan och känns frisk. Jag vet inte om jag kommer köpa den här igen dock, för den gör inget under med min hud. Med det sagt så ska jag tillägga att jag inte använt den 2-3 ggr i veckan som de rekommenderar! Men jag gillar masker där jag ser skillnad direkt över hela ansiktet och/eller i porer, och det gör jag inte med denna mer än att det känns rent.

Iherb, ca 57 SEK, 113 gram.
Fortsätt läsa ”Giovanni D:tox System Purifying Facial Mask Recension & Bilder”Montagne Jeunesse Blemish Mud Mask Recension & Bilder

Adlink

Montagne-Jeunesse-Blemish-Mud-Mask

Montagne Jeunesse Blemish Mud Mask

Montagne Jeunesse Blemish Mud Mask innehåller aloe vera, ska verka på djupet och samtidigt vara lugnande. Den är markerad med orden ”For problem skin”. Ett paket räcker över hela ansiktet, halsen och en bit på dekolletaget. Väldigt mycket produkt vilket är stort plus. Färgen på masken är inte lika grön som den visar. Färgen kan dock variera från paket till paket, men min var väldigt ljus mintgrön. När den torkar in blir färgen ljusare och riktigt stel i ansiktet.
Den här masken ger samma typ av känsla efteråt som jag får med dyrgripen Bioline Primaluce Exforadiance Brightening Illuminating Mask. Det känns som ansiktet fått en frisk fläkt över sig, som sedan stannar kvar hela dagen! På så vis gillar jag denna Mud Mask riktigt bra, men jag tycker inte den biter på pormaskar, (där gillar jag Montagne Jeunesse Natural Charcoal Pore Stripes mycket bättre). Så för rengöring är den nja, men för känslan ger jag båda tummar upp.

Köpinformation: Dagligvaruhandeln (ca 10 SEK) samt storpack hos Feelunique

Fortsätt läsa ”Montagne Jeunesse Blemish Mud Mask Recension & Bilder”The Body Shop Drops Of Youth Bouncy Sleeping Mask Recension

Pressprov

TheBodyShop-Drops-Of-Youth-Bouncy-Sleeping-Mask

The Body Shop Drops Of Youth Bouncy Sleeping Mask

The Body Shop Drops Of Youth Bouncy Sleeping Mask lanserades i början på 2015 och jag har använt den vid speciella tillfällen. Jag gillar inte att sova med nattkrämer, så att applicera en ansiktsmask under natten händer nästintill aldrig.
Varför jag bara använder den vid speciella tillfällen beror på att jag ser resultat så tydligt. Det räcker att ha den på en kortare stund på dagen, cirka 30-60 minuter och sedan har mina kinder blivit rosiga. Hela ansiktet ser piggare ut och känns mjukt. Så då känner jag inte att den behöver vara på under en hel natt. Och trots ett tunt lager, är den lite för glossig på huden för att jag skulle vilja ha den på medan jag sover.

Därför gillar jag denna bäst att använda dagtid. Konsistensen är som gelé och är vit som blir transparent på huden. Det finns en ansiktsmassage-tutorial för att applicera den masken, men jag har struntat i den och applicerat lite på måfå. Burken är av glas och locket av plast. På köpet får man även en spatel att plocka upp önskad mängd med. Den är rätt så dryg denna mask (stort plus!) så den räcker riktigt länge!

Jag är såld på Bouncy Sleeping Mask! Varje gång huden behöver en ‘kick’, ja då blir denna jag smörjer på!

Den 12 januari 2016 lanseras Drops Of Youth-produkterna i nya uppdaterade förpackningar och bild på nya Bouncy Sleeping Mask hittar du längre ner i detta inlägg!

Köpinformation:The Body Shop. 325 SEK.

Se fler bilder! Fortsätt läsa ”The Body Shop Drops Of Youth Bouncy Sleeping Mask Recension”Formula 10.0.6 Get Your Glow On Recension

Affiliate Pressutskick

Formula 10.0.6 Get Your Glow On

Formula 10.0.6 Get Your Glow On

Formula 10.0.6 Get Your Glow On är senaste tillskottet bland märkets produkter och en peel-off mask. Den doftar mycket papaya och har en svårt märkbar, men lätt tintad, orange färg. Konsistensen är den mest sega och klibbiga, men det gör den också riktigt bra. Peel-off masker kan känns lite roliga att använda, men de har aldrig varit någon alternativ för mig när jag verkligen vill känna en skillnad på huden. Men den skillnaden känner jag med Get Your Glow On!

Jag låter den sitta 15-20 minuter för att riktigt torka in i alla vrår i ansiktet. Peelar loss och sköljer sedan ansiktet i ljummet/kallt vatten. Hela ansiktet känns väldigt rent och jämnt efteråt, alltså mer balanserat. Det utlovade glowet ser jag inte så mycket av,  huden är mer matt. Men det känns som masken verkat på djupet och gjort porerna lite renare. Huden kan kännas stram också, även om jag inte använt en skrubb före applicering.

Som rengörande mask tycker jag den är super, men för att skaffa glow tycker jag inte den håller. Det lämnar jag åt makeupen :)

Finns att köpa: Lyko och KICKS, 99 SEK.

Se fler bilder! Fortsätt läsa ”Formula 10.0.6 Get Your Glow On Recension”Nyhet! Formula 10.0.6 Get Your Glow On

Nyhet! Formula 10.0.6 Get Your Glow On

Nyhet! Formula 10.0.6 Get Your Glow On

Time to… GET YOUR GLOW ON! Formula 10.0.6 presenterar nu sin nya produkt – Get Your Glow On! Detta är en härlig peel-off ansiktsmask som ger glöd till en trött och sliten hud. Den vill ta bort döda hudceller och rensar tätta porer, samtidigt som den förhindrar nya utbrott. Den innehåller papaya och citrusfrukter som ger en sund och naturlig glöd. För att uppnå bästa resultat appliceras masken en till tre dagar i veckan.

Finns att köpa: KICKS, 99 SEK.