Nyhet! Schwarzkopf Got2B Fresh it up Dry Shampoo

Adlink

Schwarzkopf Got2B Fresh it up Dry Shampoo

Fräscht hår och frisk doft utan produktrester!

Säg hejdå till smutsigt och ofräscht hår: Nya got2b Fresh it Up-serien gör det superenkelt att fräscha upp håret utan att behöva tvätta det. De nya torrschampona efterlämnar en härlig doft och du slipper de där irriterande vita resterna. Ett perfekt sätt att fixa till frisyren när man har ont om tid. got2b Fresh it Up tillgodoser alla behov och de nya varianterna volume, texture, blonde, dark brown och extra fresh adderar, volym textur, fräschör samt döljer ljusa eller mörka rötter omedelbart. Här behövs inga tvättråd!
De flesta tjejer orkar inte tvätta håret varje dag även om håret inte känns exakt lika nytvättat efter bara en dag – problemet är nu löst! Nya got2b Fresh it Up är exakt det som behövs de dagar då det bara inte finns tid över. Torrschampona ger inte bara en fräsch och långvarig doft, den avlägsnar också överflödigt fett. Spraya, massera in och borsta ut – resultatet blir en helt ny look på bara några sekunder.

De nya torrschampona finns i fem olika varianter då olika typer av hår har olika behov. Med got2b Fresh it Up volume blir håret inte bara fräschare med en härlig tropisk doft, håret blir dessutom betydligt fylligare. För extra textur och en söt blommig doft som håller hela dagen är got2b Fresh it Up texture det bästa valet. got2b Fresh it Up extra fresh ger en omedelbar fräschör med en fruktig citrusdoft och kommer i en behändig förpackning som får plats i handväskan eller i träningsbagen.

got2b Fresh it Up dark brown och got2b Fresh it Up blonde är de ultimata hemligheterna för att tillfälligt dölja utväxt. Håret blir genast rent och fräscht, helt utan synliga rester och efterlämnar en doft av söt choklad eller vanilj.

got2b dry shampoo extra fresh (100 ml, 39 SEK)

Med en fräsch och fruktig doft.

got2b dry shampoo volume (200 ml, 49 SEK)

För en tropisk doft och volym med bara ett knapptryck.

got2b dry shampoo texture (200 ml, 49 SEK)

För extra textur och en söt blommig doft som håller hela dagen.

got2b dry shampoo blond (200 ml, 49 SEK)

Döljer och fräschar upp blonda rötter – utan vita ränder. Med vaniljdoft.

got2b dry shampoo dark brown, 200 ml, 49 SEK)

Döljer och fräschar upp bruna rötter – utan vita ränder. Med en söt doft av choklad.

Alla varianter av got2b Fresh it Up dry shampoo finns i dagligvaruhandeln och online, bland annat hos LYKO, från och med april 2017.Batiste Eden Dry Shampoo

Batiste-Eden-Dry-Shampoo

Batiste Eden Dry Shampoo

Batiste Eden har en fin ljusrosa förpackning med ett vårinspirerat mönster av fåglar & växter. Dofterna är melon & kaprifol.

Finns att köpa: Såldes i limiterad utgåva

Se fler bilder! Fortsätt läsa ”Batiste Eden Dry Shampoo”Batiste Cherry Dry Shampoo

Batiste Cherry

Batiste Cherry

Batiste Cherry har fått beskrivningen ‘fruity & cheeky’ på en mintgrön sprayflaska och grafiska röda små körsbär. Den mest klassisk mönstrade flaskan Batiste har släppt i mitt tycke!
Körsbär är inget som går hem hos mig i vanliga fall, men den här doftar gott och är söt, men inte sliskig. Kan absolut tänka mig att köpa den igen, även om det inte är min absoluta favorit. Alla torrschampon från Batiste finns just nu med 20% rabatt hos KICKS.

Finns att köpa: KICKS, just nu till kampanjpris 55 SEK eller Eleven, 69 SEK.

Se fler bilder! Fortsätt läsa ”Batiste Cherry Dry Shampoo”Nyheter från Batiste

Batiste-Smoothing-Condition-Mist-Strength-Shine-Dry-Shampoo

Batiste Smoothing Condition Mist (79 SEK)

Batiste Smoothing Condition Mist är en produkt som är speciellt framtagen för att fräscha upp ett otvättat hår utan
att tynga ner det. Med hjälp av arganolja funger sprayen även som vårdande då den både bidrar till ett vackert
och mer näringsrikt hår samtidigt som den bevarar dess naturliga glans. För att bevara fuktigheten i håret som bäst
rekommenderas Batiste Smoothing Condition Mist att användas efter torkning och styling.

Batiste Strength & Shine Dry Shampoo (79 SEK)

Batiste Strength & Shine Dry Schampoo är ett torrschampo som är speciellt utvecklat för att skydda håret mot all stress det dagligen utsätts förr. Sprayen är fylld med L-Arginine och bidrar därav till ett friskare, sundare och framförallt starkare hår. Batiste Strenght & Shine Dry Shampoo ger ett vackert och naturligt glansigt hår utan att göra det fett.

Finns att köpa: ASOS eller KICKSDavines Hair Refresher Dry Cleansing Mist Recension

Davines-Hair-Refresher

Davines Hair Refresher

5

Davines Hair Refresher Dry Cleansing Mist (249 SEK/150 ml) är en av de där riktigt härligt doftande torrschampona som även känns mer säkrare för mörkare hårfärger. Det är dock inget klassiskt torrschampo skulle jag vilja påstå, utan mer som den utger sig för att vara — en Hair Refresher!

Doften och dess lätthet gör att jag gärna använder det när håret inte är fett. Det finns en mängd olika torrschampon hos mig, och alla är lika bra beroende på vad jag önskar för dagen. Davines gillar jag främst för att skapa lite struktur till håret och samtidigt få det att dofta superdupergott! Det ger också mer lyster till håret än andra billigare torrschampon som kan se mer matta ut på mitt hår.

Nyfiken? Har du provat något från Davines tidigare?

Finns att köpa: Hudoteket, 249 SEK. Just nu får du 3 st engångs-ansiktsmasker på köpet när du handlar Hair Refresher! De verkar vårdande, utjämnande och återfuktande. Medföljer automatiskt vid köp så långt lagret räcker.

Se fler bilder & ingredienser! Fortsätt läsa ”Davines Hair Refresher Dry Cleansing Mist Recension”Batiste XXL Volume Plumping Powder & Dry Shampoo Recension

Batiste XXL Volume Plumping Powder & Dry Shampoo Recension

Batiste XXL Volume Plumping Powder & Dry Shampoo

Batiste XXL Volume Plumping Powder & Dry Shampoo är två riktigt heta produkter här hemma. De går varma med andra ord! Största skillnaden jag upptäckte, volympuder emellan, är att Batiste XXL portionerar ut mindre produkt än många andra jag provat (Osis Dust It, Proffs, H&M m.fl). Det är en fördel tycker jag, för jag får samma effekt och min tunna hjässa behöver inte ”överbelastas” med produkt.

Torrschampot är min andra burk och den är faktiskt lite smidigare att använda än volympuder. Fungerar bättre om man inte gillar den där känslan av ihopklibbat hår. Torrschampot fördelas bättre, men ger lika bra volym. Kort och gott, detta är en av mina holy grail-produkter!

Finns att köpa: Torrschampot finns online hos KICKS (79 SEK) och ASOS (ca 40 SEK). Volympudret hos KICKS & Åhléns (79 SEK).

Se fler bilder! Fortsätt läsa ”Batiste XXL Volume Plumping Powder & Dry Shampoo Recension”Davines presenterar Hair Refresher Dry Cleansing Mist

Davines Hair Refresher Dry Cleansing Mist

Davines Hair Refresher Dry Cleansing Mist

Davines Hair Refresher är märkets första torrschampo, även kallad dry cleansing mist. Den kan användas både som stylingprodukt och som vanligt torrschampo. Precis som alla torrschampon absorberar den överflödig olja, eliminerar lukt och ger volym.

Den innehåller sinodor molekyler som neutraliserar dålig lukt genom att förhindra den enzymatiska nedbrytningen av fettsyror; risstärkelse för att absorbera överskott av talg; och har en doft av yuzu och citron.

Finns att köpa: Hitta din salong här. 249 SEKTorrschampon Recensioner Klorane, Batiste, Proffs, Barnängen

Torrshampon

Torrschampon Recensioner Klorane, Batiste, Proffs, Barnängen

Torrschampon är ett av mina främsta vapen i vardagslivet. Jag har använt och provat mängder under flera år, men just nu så blir det mest Batiste som kommit i pressutskick. Jag har även köpt en liten specialare från Batiste, men den kommer i ett separat inlägg framöver. Den ter sig lite annorlunda än ett klassiskt torrschampo, men som sagt jag återkommer.

Proffs Dry Schampoo

 • Det var några år sedan nu jag verkligen använde det här. Jag minns att jag aldrig var helt nöjd med det, men ändå har jag köpt det igen ett par gånger. Det doftar starkt och fungerar mest som en nödlösning. Har jag inget torrscampo hemma så står denna (år efter år) alltid redo på hyllan. Jag gillar Proffs Volympuder mycket bättre.
  Finns att köpa hos KICKS.

Batiste Dry Schampoo

 • Batiste Torrschampon kommer i en mängd olika dofter! Själv föredrar jag nog originalet som inte har en specifik doft, även om den har en viss parfymerad fräschör. Gillar även ”Tropical”, men ”Blush” kan vara lite starkt för mig ibland. Jag gillar Batiste och använder dem både för att få bukt med fett eller ge volym.
  Finns att köpa hos Sephora. Mini-flaskorna finns också hos Sephora.

Barnängen Cotton Fresh Torrschampo

 • När jag provade detta första gången så stod jag inte ut med doften. Hur kommer jag någonsin att ens försöka gilla det här? Men jag har vänjt mig något bättre vid det nu. Cotton Fresh skulle kunna vara det absolut bästa torrschampot jag använt, men då skulle det vara helt opafymerat. Vad är det då som gör att jag gillar det så mycket? Det gör att mitt tunna, fettiga hår blir blankt och snyggt helt enkelt. Pulvret fördelas jämnt utan vita/grå partier. Men minus för att man behöver spraya ett tag för att uppnå det, samtidigt som det är överparfymerat. När jag använder torrschampo är det mer viktigt att inte förpesta luften bredvid andra människor än att mitt hår ser bra ut. Så en parfymfri variant vore drömmen.
  Finns att köpa i dagligvaruhandeln.

Klorane Oatmilk Gentle Dry Shampoo Spray

 • Ett torrschampoo som inte bara gör att håret ser rent ut — utan också gör det renare! Så är min känsla av det här. Förstår att det är en storsäljare och är helt klart det absolut bästa jag provat. Ingen småirriterande doft, hårbotten är tacksam och det blir lätt att borsta ut. Jag har provat två olika torrschampon från Klorane, ett för frekvent användade och en starkare variant för mindre frekvent användande. Det är lite svårt att urskilja dem för jag använde det starkare mer de dagar då jag kände att håret behövde det.
  Finns att köpa hos Bekkas.

Om jag använder mycket torrschampoo en dag så brukar det inte se fett ut nästa dag. Men använder jag lite så behöver jag alltid spraya mer i nästa dag. Det är min erfarenhet av alla torrschampon jag provat, så gällande hur länge håret håller sig ”rent” är det ingen större skillnad på för mig. Men jag föredrar att använda lite varje dag, annars blir mitt hår ganska torftigt och bångstyrigt av allt puder i håret.
I akuta fall kan man använda det som finns i skafferiet, nämligen mjöl och bakpulver. Och varför inte prova vaniljsocker för lite god doft! Nu var det ett tag sedan jag hade mjöl i håret, men det är ingen dum idé och man slipper en massa skumma ingredienser på köpet!

Använder du torrschampo? Har du någon favorit att dela med dig av?