L’Oréal Professional Wet Domination By Tecni.ART

Wet-Domination-Tecni-Art-Loreal

Säsongens hetaste look? Vi har sett den på catwalks och är redan använd av stjärnorna… L´Oréal Professionnel presenterar: The Wet Look by techni.ART Från den ultimata glansen – till en blöt effekt

L’Oréal Professional Wet Domination By Tecni.ART

  • Shower Shine Lacquer Shine Spray (185 SEK)
  • Extreme Splash Elastic Wet Look Gelée (185 SEK)

Finns att köpa: Ska finnas ute nu, lägger upp en länk när de kommer online!

Se fler bilder! Fortsätt läsa ”L’Oréal Professional Wet Domination By Tecni.ART”Waterclouds stylingserie

Affiliate

Waterclouds stylingserie

Waterclouds stylingserie

Volume Ocean Mist (125 SEK)

Denna saltvattenspray har min favoritdoft bland Waterclouds produkter. Mycket syrlig och gör att håret doftar fräscht. Använder denna om jag vill ha lite mer struktur i håret.

Waterclouds Volume Hairmousse (146 SEK)

Doftar också riktigt gott och den här gav också bra mer volym till mitt hår. Brukar inte använda så mycket mousse eller spray annars, men den här får jag inga problem i hårbotten med.

Waterclouds Fixing Hairspray (146 SEK)

Sprayar som en hairmist, dvs ganska tunt och inte rakt på. Ger håret mer stadga och doftar likadant som moussen. För mig som har tunt hår passar den bra. Plus för att den innehåller UV-skydd!

Finns att köpa: Online hos Lyko.se. Frisörsalonger i hela Sverige. Hitta din här. Läs mer om Waterclouds här.ghd Birds of Paradise Collection

ghd Birds of Paradise

ghd Birds of Paradise Collection

Denna enastående limited edition är inspirerad av modevärldens mest förförande trend för sommaren 2014, där graderade exotiska färger och mönster prydde catwalken hos många high-end designers, däribland Tom Ford, Matthew Williamson och Alberta Ferreti.

Birds of paradise collection består av ghd V gold classic stylern i två sprudlande nyanser: sunset och lagoon. Båda stylers kommer insvepta i en stor värmetålig roll bag som är lika iögonfallande som stylern själv.
Dessa stylers är de ultimata verktygen för att skapa oändligt många och fantastiska looks – från förföriska och voluminösa lockar till ett perfekt slätt och glänsande hår. Endast fantasin sätter gränser i paradiset.

Dessutom har denna limited edition en 2,7 meter lång sladd och universal ström, så du kan ha en good hair day every day, oavsett vilket exotiskt paradis du befinner dig i.

Finns att köpa: Lanseras den 7 april. Rek. pris 1899 SEK. Hitta din återförsäljare hos www.ghdhair.com/se.

Fortsätt läsa ”ghd Birds of Paradise Collection”ghd Pastel Collection

ghd Pastel Collection

ghd Pastel Collection

Mjuka pasteller är ett måste för säsongen SS 14, och ghd:s nya pastel collection gör hårstyling mer chict och fashionabelt än någonsin.

ghd pastel collection är inspirerat av internationella catwalks och märken som Versace och Christian Dior, och består av ghd IV stylern, i tre fina nyanser, himmelsblå, mintgrön och lavendel.

Den prisbelönta ghd IV stylern är perfekt till din styling – till vardags och till fest! Med avancerad värmeteknologi som slätar ut och ger glans till håret och rundade plattor som kan skapa perfekta lockar och vackra vågor, finns det ingen ursäkt att inte ha en ”good hair day” varje dag.

Som pricken över i:et ger ghd pastel stylern, med en 2,7 meter lång sladd, stor rörelsefrihet under stylingen, och den har viloläge och stängs av automatiskt efter 30 minuters inaktivitet.

Finns att köpa: Lanseras 3 februari 2014. Rek. pris 1699 kr.

Se fler bilder! Fortsätt läsa ”ghd Pastel Collection”Batiste XXL Volume Plumping Powder & Dry Shampoo Recension

Batiste XXL Volume Plumping Powder & Dry Shampoo Recension

Batiste XXL Volume Plumping Powder & Dry Shampoo

Batiste XXL Volume Plumping Powder & Dry Shampoo är två riktigt heta produkter här hemma. De går varma med andra ord! Största skillnaden jag upptäckte, volympuder emellan, är att Batiste XXL portionerar ut mindre produkt än många andra jag provat (Osis Dust It, Proffs, H&M m.fl). Det är en fördel tycker jag, för jag får samma effekt och min tunna hjässa behöver inte ”överbelastas” med produkt.

Torrschampot är min andra burk och den är faktiskt lite smidigare att använda än volympuder. Fungerar bättre om man inte gillar den där känslan av ihopklibbat hår. Torrschampot fördelas bättre, men ger lika bra volym. Kort och gott, detta är en av mina holy grail-produkter!

Finns att köpa: Torrschampot finns online hos KICKS (79 SEK) och ASOS (ca 40 SEK). Volympudret hos KICKS & Åhléns (79 SEK).

Se fler bilder! Fortsätt läsa ”Batiste XXL Volume Plumping Powder & Dry Shampoo Recension”Make Up Store Swirl Hair Elastin Recension

Make Up Store Swirl Hair Elastin

Make Up Store Swirl Hair Elastin

5

Make Up Store Swirl Hair Elastin är en ny produkt som kom ut tidigare i somras.
Make Up Stores beskrivning: Swirl Hair Elastin förser håret med extra fukt. Den hjälper till att bevara elasticiteten i dina lockar tack vare elastinet. Appliceras i halvblött hår.

Den här gav snabba resultat på mitt icke-lockiga hår. Jag har självfall, men elastinet gjorde susen även på det. När håret har torkat har längderna fått en mer ringlad och glansig look. Så det här har gått och blivit det första jag smörjer in i topparna efter tvätt. Doften är lite nostalgisk som känns 80- och 90tal. Jag får förnimmelser till hårvårdsprylar för Barbie/My Little Pony!

Priset är dock lite dyrt, men jag kommer snåla med det här pressprovet och använda det vid enstaka tillfällen. Ju mer produkt jag lägger i håret, desto bättre stadgar och ringlar det sig. Perfekt till mitt tunna hår som behöver styrka & fukt.

Finns att köpa: Make Up Store, 75ml/145 SEK

Se fler bilder! Fortsätt läsa ”Make Up Store Swirl Hair Elastin Recension”KICKS Bronzers & Self-Tanners Sommar 2013

KICKS Bronzers & Self-Tanners

KICKS Bronzers & Self-Tanners

KICKS Bronzers & Self-Tanners ingår just nu i en kampanj och har även fått ett litet tillskott i form av en ny Face Gel. Den nya gelén ska ge en gradvis bränna (super!) och kommer i en pumpflaska. Jag ska skriva mer om produkterna strax, har hunnit prova dem som hastighast! Något jag tyckte var lite kul och förvånande var att Bronzing Oil doftar honung på mig. Stor chans att The Body Shops Honey Bronze gör detsamma dock ;)
KICKS Norge erbjuder just nu 25% rabatt på alla solprodukter. Jag återkommer här i inlägget om det blir aktuellt även för Sverige!

Finns att köpa: KICKS, Se individuella länkar.

Fortsätt läsa ”KICKS Bronzers & Self-Tanners Sommar 2013”L’Oréal Paris Studio Matt & Messy

L'Oréal Paris Matt & Messy

L’Oréal Paris Studio Matt & Messy

Provat Matt & Messy? De tre nya produkterna har en matt effekt på håret. Perfekt ju, föredrar kort hår stylat utan glansig gelé! Är själv ett stort fan av saltvattensprayer så den kommer användas flitigt!

Matt & Messy Fiber Paste och Texturising Sponge är inget jag har användning för just nu. Men en burk texturising sponge lär räcka i 50år vid regelbunden användning.

Finns att köpa: Ute i butiker nu. Online hos Lyko.se

Se mer! Fortsätt läsa ”L’Oréal Paris Studio Matt & Messy”