Apoliva Handtvål

Pressprov

Apoliva Handtvål
Apoliva Handtvål lanserades i oktober 2015 och jag hade helt missat att de säljs i limiterad upplaga. Tvålarna innehåller 250 ml och kostar just nu 49 SEK (originalpris 69 SEK) hos Apoteket. De är fyra riktigt fina förpackningar med massa olika doftkombinationer. Svårt att hitta en favorit här, de är lika goda allihopa, men utöver deras namn finns ytterligare ingredienser.

Apoliva Handtvål

  • Svarta vinbär, gröna äpplen & ros (lila flaska). Innehåller även kaktusblomma, känd för sina återfuktande egenskaper.
  • Jasmin, ros & gröna druvor (rosa flaska). Innehåller även Aloe Vera som bidrar med vitaminer, mineraler och näringsrika aminosyror.
  • Geranium, mysk & sandelträ (grå flaska). Innehåller även havtorn som är rik på antioxidanten vitamin C och ska skydda mot fria radikaler och yttre påfrestningar.
  • Vit grapefrukt, liljekonvalj & sandelträ (grön flaska). Berikad med Centella Asiatica, känd för sin lugnande effekt på huden.

Köpinformation: Apoteket , 69 SEKAnatomicals Peppermint & Lemon Hand Soap

Affiliate

Anatomicals Peppermint & Lemon

Anatomicals Peppermint & Lemon Hand Soap

Anatomicals Peppermint & Lemon a k a ‘Silly Twits Ignore Their Mitts’ är en handtvål med pump och hela 300 ml. Den har en geléaktig formula och färgad transparent turkos. Jag tyckte den doftade lite mer pepparmint än citron och tyvärr försvann doften snabbt från händerna efter tvätt. Den kändes lite för vattnig än vad jag hade förväntat mig. Pumpen fungerade fint utan problem, men kanske något stel. Men en helt okej budgettvål om du vill prova något nytt.
Det blir nog inget mer köp från mig, mest för att den inte doftade så mycket citron som jag hade hoppats på. Stort plus dock för att Anatomicals har så roliga förpackningar och uppmanar till återvinning.

Finns att köpa: ASOS, 39 SEK

Se fler bilder! Fortsätt läsa ”Anatomicals Peppermint & Lemon Hand Soap”Apolosophy Liquid Soap

Pressutskick

Apolosophy-Liquid-Soap

Apolosophy Liquid Soap

Apolosophy Liquid Soap är fyra nya handtvålar med snygg design och fina, funktionella förpackningar.
Dreamy Rose (doftar ros och jasmin), Lovely Lemon (grönt äpple och citron), Bloomy Lavender (lavendel och mint) och Black Cherry (kryddig med inslag av vanilj). Black Cherry och Dreamy Rose doftar godast och således mina favoriter :) Men just nu använder jag Bloomy Lavender och vad jag tycker om mest är den lämnar en mild doft kvar länge på händerna. Allt som doftar lavendel brukar jag hålla mig borta från, men den här är riktigt god och inte så stark.

Tvålarna kommer i 300 ml med pump och dofterna är inspirerade av den nordiska naturen. Priset på 69 kronor känns lite för högt, men återstår att se hur dryga och hur länge de räcker!

Finns att köpa: Apotek Hjärtat, 300 ml / 69 kronor.

Se promobild! Fortsätt läsa ”Apolosophy Liquid Soap”Gunry Rosemary Bergamot Classic Hand Soap

Gunry Rosemary Bergamot Classic Hand Soap

Gunry Rosemary Bergamot Classic Hand Soap

Gunry Classic Hand Soap är en ny favorit handtvål! På etiketten står det att ”den har lånat sin doft från vildväxande rosmarin och bergamot ifrån sydfranska provinsen Roussillon”. Jag är riktigt glad i den här, doftar fräscht och går att använda till hela kroppen. Jag har min ståendes i köket, där passar den ypperligt :)

Classic Hand Soap finns även i dofterna Lavendel (Provence) och gröna äpplen (Bretagne). Pumpflaskan innehåller 500ml och ger en liten mängd tvål åt gången. Skummar lätt och lämnar ingen konstig hinna på händerna.

Finns att köpa: Jane-doe, 24,95 SEK