The Body Shop Hemp Rescue Balm & Hand Protector Limited Edition

Pressprov

The-Body-Shop-Rescue-Balm-Hemp
Förra veckan släppte The Body Shop sina Hemp-nyheter och jag har sedan tidigare gillar deras Hand Protector. Nu finns den i limiterad förpackning där 20 kronor av varje sålt ex går till The Body Shop Foundation. Hemp-produkterna är gjorda för den riktigt torra huden och speciellt gillar jag att använda dessa på nätterna så de får gro in sig.

The Body Shop Hemp Rescue Balm

Nya Rescue Balm kommer i en fin liten ask, (typ sardeller!) och har en tjock och lite glossig konsistens. Nu när minusgraderna håller i sig passar denna perfekt för mina fingrar. Jag hade riktigt ont i dem efter ett par timmar ute i kylan, så smörjde in naglar och fingrar (i tron om att det skulle bli lite väl flottigt över hela händerna), men den sjönk in snabbare än vad jag trott. Riktigt bra produkt och jag använder den även på fötter och ben.

Hos The Body Shop online och i butik den 10 februari. För pris och mer info se gärna mitt tidigare inlägg här!

Fortsätt läsa ”The Body Shop Hemp Rescue Balm & Hand Protector Limited Edition”Urtekram Aloe Vera

Adlink Pressutskick

Urtekram-Aloe-Vera

Urtekram Aloe Vera

Urtekram Aloe Vera är en milt parfymerad serie med schampoo, balsam, duschgelé, deo kristall, bodylotion, handtvål, handkräm och fotkräm. Urtekram själva kallar sin serie för ”naturens egen fuktmagnet”.

Jag tycker alltid det är trevligt att använda milt parfymerat, eller helt doftfria, handkrämer och lotions emellanåt. Just den här serien känns nästintill parfymfri för mig.
Jag har inte provat Urtekrams produkter tidigare, men blir lite nyfiken på deras kamomill-serie och ska speciellt inrikta mig på test av handkrämen framöver.

Köpinformation: Finns i dagligvaruhandeln samt online hos Lyko

Fortsätt läsa ”Urtekram Aloe Vera”Figs & Rouge French Vanilla Hand Cream

Affiliate

Figs-Rouge-Hand-Cream-French-Vanilla

Figs & Rouge French Vanilla Hand Cream

2+

Figs & Rouge French Vanilla Hand Cream är en lätt, icke-fet handkräm som jag snabbt kramar in i händerna. Den gick åt snabbt trots tubens storlek. Så fort jag smörjt in den är det som händerna suktar efter mer kräm. Särskilt under vintertid. Den har något av en torr, och samtidigt vattnig, känsla på händerna som är nytt för mig. Doften är väldigt sockervaddsliknande söt och nja, inte heller en favorit. Jag vill rekommendera den här till dem som inte är så torr, utan mest vill ha något lätt på händerna.

Mina händer är väldigt torra om vintrarna så vissa handkrämer kan ge upphov till mer kliande. Den här gjorde inte det, men jag fann den inte heller speciellt trevlig att använda. Lite kredd för att den är 100% pure and natural, precis som alla produkter från Figs & Rouge. Fint förpackat dessutom, men produkten var en miss för mig.

Finns att köpa: Feelunique SE

Se ingredienser! Fortsätt läsa ”Figs & Rouge French Vanilla Hand Cream”Clinique Deep Comfort Hand & Cuticle Cream Recension

Clinique-Deep-Comfort-Hand-Cuticle-Cream

Clinique Deep Comfort Hand & Cuticle Cream

5+

Clinique Deep Comfort Hand & Cuticle Cream är en av mina favoriter sedan flera år. Den är parfymfri och gör händer superlena samtidigt som krämen går in snabbt i huden. Att den absorberas snabbt och samtidigt känns återfuktande är varför jag gillar den så mycket. Speciellt om vintrarna när mina händer är extra känsliga mot kyla.
Ju mer handkräm desto bättre? Nej, vill jag säga. Jag har applicerat flera lager när händerna är extra torra, men denna känns lika effektiv utan att jag behöver ösa på med massa kräm.

Hela Clinique’s serie Deep Comfort är riktigt bra för den som söker parfym- och doftfria produkter. Handkrämen innehåller 75 ml så priset är av det dyrare slaget. Men jag älskar den här så mycket och den är, vad jag kan minnas, den enda handkrämen jag någonsin valt att spendera extra mycket på.

Finns att köpa: KICKS 190 SEK, NordicFeel 155 SEK

Se fler bilder & swatches! Fortsätt läsa ”Clinique Deep Comfort Hand & Cuticle Cream Recension”